Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(vredinka @ 2008 07 02, 20:15)
man mieliausias Clinique take the day off....

Tikrai thumbup.gif Šiandien "Sarmoj" išbandžiau, įsigijau ir labvai džiaugiuosi smile.gif .Ko gero net neužbaiginėsiu Decleor (nu taip jau sunkiai tušą nuvalo, nu taip jau privelia akis doh.gif )
Atsakyti
Aš naudoju Nivea akių makiažo valiklį. Esu gana patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(šypt @ 2008 07 03, 17:42)
Aš naudoju Nivea akių makiažo valiklį. Esu gana patenkinta 4u.gif

pritariu, naudoju Nivea pienelį ir man tinka/patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Pirkau Clinique tušą,tai rinkinys buvo pieštukas ir makiažo valiklis,jei sakote,kad geras,tai jau džiaugiuosi dar neišbandžius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 07 04, 17:46)
pritariu, naudoju Nivea pienelį ir man tinka/patinka  rolleyes.gif

Nusipirkau čia forume išgirtą essence smile.gif -neblogas, ypač už tokią kainą, bet man Nivea labiau patinka, nors nesu šios firmos fanė.
Atsakyti
as taip pat nusipirkau isgirtaji essence, labai patiko, o ypac kvapas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gvineja @ 2008 07 04, 21:52)
Nusipirkau čia forume išgirtą essence smile.gif -neblogas, ypač už tokią kainą, bet man Nivea labiau patinka, nors nesu šios firmos fanė.

o man priesingai, Nivea ispudzio nepaliko blush2.gif
Atsakyti
man geriausias Rasos pienelis su daigintais kvieciais - jis man toks svelnus atrodo, kvapas patinka, ir nuvalo gerai...
nors va paskutiniojo mano tuso - Loreal double tubes jis jau nepajege nuvalyti, teko pirkti jau watherproof valikli doh.gif bet tai cia jau tusui priekaistus keliu o ne pieneliui
Atsakyti
beje ka reiskia dvifazis? ir imeskit jei gali essence zaliai akiu makiazo valikli, noriu nusipirkt o kaip atrodo nezinau...
Atsakyti
siuo metu naudoju bioline, man ziauriai patinka, jis kremines konsistencijos, labai svelnus, labai mazai reikia. siaip daug visokiu esu naudojus, dabar perejau prie profesionaliu, nes nuo garnier ar loreal labai akis grauzia. pries sita naudojau URIAGE firmos, labai patiko, tik ten jau labai skystas, kaip vanduo smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(blackberry @ 2008 08 08, 11:06)
siuo metu naudoju bioline, man ziauriai patinka, jis kremines konsistencijos, labai svelnus, labai mazai reikia. siaip daug visokiu esu naudojus, dabar perejau prie profesionaliu, nes nuo garnier ar loreal labai akis grauzia. pries sita naudojau URIAGE firmos, labai patiko, tik ten jau labai skystas, kaip vanduo smile.gif

kiek kainuoja ir kur galima toki rast? smile.gif 4u.gif ar tinka jautrioms akims? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 07 02, 19:15)
man mieliausias Clinique take the day off....

kokia jo kaina, jau ne pirmas atiliepimas teigiamas? ir jis maciau kaip kremo indely lyg - ar patogu?
Atsakyti