Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Ange @ 2008 06 19, 14:44)
Bet "Perfectly Clean" juk yra prausiklis? Kazkur skaiciau, kad prausiklis gali buti per stipri priemone odai aplink akis... Estee Lauder akiu makiazo valiklis irgi labai geras - svelnus, gerai "istirpdo" tusa. Dabar turiu "Decleor", bet Estee Lauder buvo geresnis.

Ten yra visa serija, mėlynoji. Turiu "Light Lotion Cleanser" ir plovimo putas "Spash Away Foaming Cleanser Demaquillant mousse". Man šios priemonės labai tiko ir patiko.
Atsakyti
as naudoju specialia ruzava servetele su mikro plauseliais, kuri ne tik valo tusa labai gerai vos tik sudrekinta vandeniu, bet ir atlieka mikropilinga visam veidui. ja reikia uzsisakyti is katalogu, kaina kiek pamenu apie 30 lt. po to ja reikia tik su ukiniu muilu isplauti ir viskas. as ja turiu jau daugiau nei metus. nenusidevejo dar. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eglieska @ 2008 06 20, 22:47)
as naudoju specialia ruzava servetele su mikro plauseliais, kuri ne tik valo tusa labai gerai vos tik sudrekinta vandeniu, bet ir atlieka mikropilinga visam veidui. ja reikia uzsisakyti is katalogu, kaina kiek pamenu apie 30 lt. po to ja reikia tik su ukiniu muilu isplauti ir viskas. as ja turiu jau daugiau nei metus. nenusidevejo dar. thumbup.gif

Kur čia pirkai tokį dalyką? bigsmile.gif

Pradėjau naudoti TALIKA valiklį. Labai gerai ir greitai viską nuvalo nuo akyčių. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 06 22, 18:01)
Kur čia pirkai tokį dalyką? bigsmile.gif

Pradėjau naudoti TALIKA valiklį. Labai gerai ir greitai viską nuvalo nuo akyčių. thumbup.gif

kur yra pirkti TALIKA, kiek kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frizzy @ 2008 06 23, 20:08)
kur yra pirkti TALIKA, kiek kainuoja?  smile.gif

Prisiskaičius čia forume, ėjau ieškoti jo į Sarmą. Yra 2-jų rūšių, stiprinantis blakstienas ir paprastas. Kaina apie 60 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2008 06 24, 11:54)
Prisiskaičius čia forume, ėjau ieškoti jo į Sarmą. Yra 2-jų rūšių, stiprinantis blakstienas ir paprastas. Kaina apie 60 Lt.

brangokas ax.gif
Atsakyti
Iš savo praktikos:

SkinCode - nieko nenuvalo visiškai. Siaubas. Kaina napie 50 lt
Lumene - labai riebus ir nuo jo akis raudonuoja. kaina apie 20 lt
Lancome - man patiko, bet nepatiko riebumas. kaina apie 80 lt
Algodermia - labai švelnus, bet puikiai nuvalo makijaza ir visiškai negraužia. Nors bandžiau tik 5 ml. Dabar noriu pirkti 150 ml. bigsmile.gif
Atsakyti
man šiuo metu geriausias - alterra drinks_cheers.gif
Atsakyti
nusipirkau žalią ESSENCE thumbup.gif ačiū forumietėms, likau laabai patenkinta wub.gif
Atsakyti
Naudoju Garnier 'Hydrating Cleansing milk with rose extract'
Nedirgina odos aplink akis ir gerai nuvalo makiažą + skaniai kvepia 4u.gif
Atsakyti
Jau nežinia, kiek metų naudoju L'OREAL atspariam makiažui valytą skirtąjį valiklį. Esu juo be galo patenkinta. Nuvalo bet ką ir labai greitai. Netrinu. Palaikau sudrėkintą vatos pagalvėlę ir po to tnubraukiu. Viskas akimirksniu nusivalo thumbup.gif
Atsakyti
man mieliausias Clinique take the day off....
Atsakyti