Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(tura @ 2008 06 08, 10:40)
Man patinka aliejiniai akių valikliai.  Baiginėjasi, reiktų kažko naujo.

Norėčiau rekomendacijų 4u.gif

Ačiū

Pabandyk dvifazį Chanel - dažniausiai būtent jį perku, labai lengva jo konsistencija, nėra taip, kad valaisi ir atrodo, jog akys aliejuotos thumbup.gif
Atsakyti
as visada Nivea naudoju, tinka ir patinka smile.gif nors nelabai turiu su kuo palyginti, nes jokio kito nesu turejusi rolleyes.gif butu idomu koki kita pabandyti, tik va neissirenku koki ir vel ta pati perku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelytė @ 2008 06 08, 23:06)
Aš pastoviai naudoju Margaritos pienelį makiažui valyti.

Ar gerai nuvalo? 4u.gif
Atsakyti
na as turiu "Loreal" tai nieko ypatingo.....labai nekaip nuvalo......
ryte dar paakiai buna juodi nuo tuso doh.gif
Atsakyti
As esu vienareiksmiskai uz Essence akiu makiazo valikli wub.gif o blogiausias kada nors turetas -TBS valiklis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 06 10, 07:39)
As esu vienareiksmiskai uz Essence akiu makiazo valikli  wub.gif  o blogiausias kada nors turetas -TBS valiklis  doh.gif

as irgi ta essence nusipirkau ir galiu pasakyti kad geresnio nesu turejusi 4u.gif o isbandziau visokiu, nuo kitu tai net grauzdavo ir perstedavo...
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2008 06 10, 08:39)
As esu vienareiksmiskai uz Essence akiu makiazo valikli  wub.gif  o blogiausias kada nors turetas -TBS valiklis  doh.gif

o cia kur tokio galima nusipirkti...maniskis pagaliau pasibaige, reikia kazko naujo? ax.gif
Atsakyti
Negaliu atsidžiaugti Vichy jautrių akių makiažo valikliu smile.gif

Atsakyti
As jau keleta metu naudoju Margaritos kosmetini pieneli, labai geras, bent jau man. Gerai nuvalo makiaza.
Atsakyti
QUOTE(JurgitaVasiliauskiene @ 2008 06 11, 08:17)
o cia kur tokio galima nusipirkti...maniskis pagaliau pasibaige, reikia kazko naujo? ax.gif

Eurokose mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 06 09, 22:15)
Ar gerai nuvalo?  4u.gif

Gerai nuvalo, bet po to juk dar naudoju toniką, tai jei ko lieką, tai biggrin.gif nuvalo galutinai. rolleyes.gif
Atsakyti
as vaka eurovaistineje prigriebau Rasos (su liejuku) valikli...
ir tikrai nenuvyle.... g.gif
dar ir tusa pakeiciau...turejau loreal, visadat toki naudojau, bet matyt tas netoks pasitaike, jokie valikliai jo nenuvale...kokis tris isbandziau....
na o dabar nusipirkau maxfaktor....
pagyvensim, pamatysim, kaip bus tolia 4u.gif
Atsakyti