Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(snd @ 2008 05 05, 20:01)
o as visada tik tokius naudoju, kur nuplauti, o ne nuvalyti reikia

Kokius tokius? Pavadinima prasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tainka @ 2008 05 06, 14:06)
Kokius tokius? Pavadinima prasom  mirksiukas.gif

Aha,ir man įdomu ax.gif
Atsakyti
Kol kas man geriausias Bioline losjonas akių makiažui valyti, nes nuo kitų, man traukdavo paakius doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 05 10, 16:00)
Kol kas man geriausias Bioline losjonas akių makiažui valyti, nes nuo kitų, man traukdavo paakius  doh.gif

kokia kaina ir kur perki?
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 05 05, 13:36)
gal kuri zinot toki pieneli, kuri galima nuplauti vandeniu, o ne nuvalyti vata?

Weleda pieneli su migdolais reikia nuplauti.. siuo metu turiu, tai labai fainas wub.gif ir akiu tusa gerai nuvalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 11 gegužės 2008 - 09:41
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 10, 20:58)
kokia kaina ir kur perki?

Bioline įsigijau pas kosmetologę, kaina 57lt už 125ml 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilexxx: 11 gegužės 2008 - 21:04
QUOTE(Akvilexxx @ 2008 05 11, 23:03)
Bioline įsigijau pas kosmetologę, kaina 57lt už 125ml  4u.gif

dekui, bet man tada per brangu blush2.gif
Atsakyti
o man labai patinka clinique valiklis take the day off 4u.gif
visai negrauzia akiu, netraukia paakiu ir labai lengvai nuvalo makiaza smile.gif tikrai smagus
Atsakyti
QUOTE(inguciaa @ 2008 05 12, 10:06)
o man labai patinka clinique valiklis take the day off 4u.gif
visai negrauzia akiu, netraukia paakiu ir labai lengvai nuvalo makiaza  smile.gif  tikrai smagus

drinks_cheers.gif as dar juo kartais nuo drabuziu kosmetikos demeles nuvalau blush2.gif nors jis ir aliejiniu pagrindu bet demiu nepalieka...ir oda po jo nebuna sausa...
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 08, 17:02)
Patiko wub.gif Vakar ismeginau meginuka,siandien nusipirkau visa biggrin.gif

Malena, kur pirkai Biodermos vandenuka? ax.gif kiek kainavo?
Atsakyti
O man visgi pats geriausias makijazo nuemejas tai "Christina" firmos prausimosi zele. wub.gif wub.gif ji tokia labai svelni ir tinka net jautriai odai (mano tokia ir yra dar ir sausa)patinka kad nereikia terliotis su pieneliais ir akims po to atskirai o cia tik veiduka suslapinai ir laseli i delnus suputoji ir viskas veidukas visas svarus. thumbup.gif
dar turiu MaryKay akiu makijazo valikli tai sitas gal geriausias is bandytu akiu makizao valikliu.toks lengvas vandenukas kuris puikiai valo tusa net ir atsparu vandeniui.(va tada man jo ir prireikia nes zele neiveikia atsparasu vendeniui. blush2.gif )
ai dar turejau tai ismeciau beveik ciela bonke Lumene sensitive tai kaip ir jautriom akims skirtas tokioj melynoj bonkutej.tai dedesnio š..o nesu turejus.atsikeliasu su uztinusiomis ir perstinciomis akimis.tiesa valant taipogi grauze nors skirtas jautriom akims lotuliukas.gif doh.gif .sesuo isbande jai tas pats tai nukeliavo i suksledeze.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dydy88: 13 gegužės 2008 - 14:30
Aš jau antrą Essence valikliuką naudoju. Geras ir nebrangus wub.gif
Atsakyti