Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

Nerealus makiažo valiklis yra BIOBERMA firmos. Skystas, kaip tonikas, bet puikiausiai nuvalo visą makiažą, net tušą. thumbup.gif Man, kaip tinginei, jis tobulas... blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 03 30, 14:28)
Niekur neberandu pirkti situ putu  unsure.gif

yra ir SARMOJ, ir Eurovaistinej, gal net kokioj eurokoj...pastebejau Eurovaistinej zymiai pigiau jos gaunasi, net ir Maximoj gali rasti thumbup.gif
Atsakyti
Man labai patinka Clarins Instant Eye Make up removal.
Staigiai nuvalo bet koki makiaza, negriauzia.
Ryte atsikelus nerandu tuso nuotrupu ir likuciu kaip budavo su kitais valikliais.

http://int.clarins.c...dID=49&...fox-a
Atsakyti
loreal dvifazis geras, bet man lumene dar geresnis, nors ir brangesnis siek tiek. dabar noriu pabandyt tas loreal putas, kur kazkas gyre, gal galit imest paveiksliuka? nzn kaip jos atrodo
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2008 03 30, 14:41)
Nerealus makiažo valiklis yra BIOBERMA firmos. Skystas, kaip tonikas, bet puikiausiai nuvalo visą makiažą, net tušą.  thumbup.gif  Man, kaip tinginei, jis tobulas...  blush2.gif
user posted image

Kaip tik parsinesiau sito meginuka,noreciau zinotkokia jo kaina? bigsmile.gif

Gal dar kas kokiu geru akiu makiazo valikliu atradot?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 07, 16:13)
Kaip tik parsinesiau sito meginuka,noreciau zinotkokia jo kaina? bigsmile.gif

Gal dar kas kokiu geru akiu makiazo valikliu atradot?

Ir kaip meginukas, ar patiko? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 03 14, 12:18)
O man nera geriau uz Pampers dregnas serveteles tongue.gif Jei kudikio odeliai tinka, tai kuom mano veidas geresnis uz kudikio odele? Ir kaina puiki-7lt, ir dideles, ir be kvapo, ir nealergizuoja thumbup.gif

man tai nuo pampers serveteliu grauzia schmoll.gif
tai ir galvoju kaip tam kudikiui gali negrauzti, jei yra koks sudirginimas g.gif

as dabar naudoju rasos akiu makiazo valikli, tai man jis patinka. bet noreciau kazkokio tokio, kuris ir gerai valytu ir gaivintu, gal siek tiek saldytu.
tik nusprendziau, kad skystas akiu valiklis yra geriau, nei pienelis makiazui valyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimoza:): 08 balandžio 2008 - 11:17
QUOTE(mimoza:) @ 2008 04 08, 13:14)
man tai nuo pampers serveteliu grauzia schmoll.gif
tai ir galvoju kaip tam kudikiui gali negrauzti, jei yra koks sudirginimas g.gif

as dabar naudoju rasos akiu makiazo valikli, tai man jis patinka. bet noreciau kazkokio tokio, kuris ir gerai valytu ir gaivintu, gal siek tiek saldytu.
tik nusprendziau, kad skystas akiu valiklis yra geriau, nei pienelis makiazui valyti.

saldo ir AA serijos ice. Yra 250 ml talpos - tinka ir veidui valyti. Vasara budavo super drinks_cheers.gif kaina - tik apie 10 Lt, dar dabar Eurokos yra nuolaidos.
Va toks: user posted image (auksciausia pakuote)
Atsakyti
gal kas pasakys,ar tarkim su migdolu aliejuku butu galima nuvalyti akiu makiaza?man tokia mintis toptelejo,ar ,,imtu" jis MF tusa? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2008 04 07, 21:22)
Ir kaip meginukas, ar patiko?  bigsmile.gif

Patiko wub.gif Vakar ismeginau meginuka,siandien nusipirkau visa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 04 08, 13:34)
saldo ir AA serijos ice. Yra 250 ml talpos - tinka ir veidui valyti. Vasara budavo super drinks_cheers.gif  kaina - tik apie 10 Lt, dar dabar Eurokos yra nuolaidos.
Va toks: user posted image (auksciausia pakuote)

kaip tik turiu toki, man jis tusa nelabai gerai nuvalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2008 04 08, 17:14)
kaip tik turiu toki, man jis tusa nelabai gerai nuvalo  ax.gif

turi omenyje vandeniui atsparu?
Atsakyti