Įkraunama...
Įkraunama...

Akių makijažo valikliai

QUOTE(Jacobs @ 2008 03 20, 11:33)
man labai patinka Krasnaja linija pienelis makiazui-negrauzia akiu, gerai nuvalo, nereikia bruzinti pusvlandi. be to kaina labai juokinga tongue.gif

as irgi sita naudoju biggrin.gif drinks_cheers.gif man tikrai jis nekenkia akims, ir gerai nuvalo, ir odos neerzina... buvau isbandziusi keleta rusiu brangesniu, bet sugryzau vistiek prie sito pigaus, ir paprasto valiklio cool.gif
Atsakyti
thumbup.gif Daug bandžiau ir labiausia patiko EUCERINO ir kaina tik 20 lt thumbup.gif
Atsakyti
nusipirkau avene valikli. patenkinta netgi labai biggrin.gif uztenka keliu lasiuku, gerai ir greit nuvalo.
Atsakyti
Man netiko nei vienas nei Loreal, nei Nivea, nei kiti. Nors Loreal rase, kad jautriom akim. Geriausias Garnier zalias..pats geriausias jautriom akim..neireikia trinti, kaip su kitas..o lietuviskas Margaritos su aliejum tikras s...tik aliejus jauciasi ant akiu, sunkai nuvalo ir grauzia
Atsakyti
QUOTE(Jacobs @ 2008 03 20, 11:33)
man labai patinka Krasnaja linija pienelis makiazui-negrauzia akiu, gerai nuvalo, nereikia bruzinti pusvlandi. be to kaina labai juokinga tongue.gif

Dekoju uz informacija 4u.gif

Naudojau daug nepigiu pieneliu, taciau po visu visad budavo paraudusi oda.. Nusipirkus si pieneli buvau maloniai apstulbusi swoon.gif tiko puikiai !!!
Atsakyti
Merginos, aš niekad nesianaudojau akių makijažo valikliu blush2.gif , tad man iškylo toks klausimas: jūs nuvalot akių makijažą su šiuo valikliu, o likusį dar su veido prausikliu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2008 03 27, 10:03)
Merginos, aš niekad nesianaudojau akių makijažo valikliu  blush2.gif , tad man iškylo toks klausimas: jūs nuvalot akių makijažą su šiuo valikliu, o likusį dar su veido prausikliu? g.gif

Likucius nuvalau su toniku.. Siaip man tonikai isvis labai patinka, juos naudoju po buteliuka kas menesi, nes uzsipilu, kad per rankas varva, bet kaip odytei gaivu blush2.gif ir is ryto po miegucio butinai toniku nusivalau ar po duso raudonuma nuimu thumbup.gif (bet cia atrodo ne i tema blush2.gif )
Atsakyti
Turiu nivea(visage turbūt). Siaubas. Nenoriu aš jo lotuliukas.gif . Akių normaliai nenuvalo...Net ir trinant intensyviai... Nuo tušo tai taip ir lieka juoda aplink akis... O ir kartais pagraužia akis(valant ne bet nusivalius po kokio pusvalandžio). Tačiau nesausina nei kiek.
Atsakyti
as siulyciau toms, kurios tyngi valyti makijaza, labai paprasta varinanta, LOREAL prausimosi putos, rasuvas buteliukas, purskiasi kaip plauku putos, nerealus dalykas, nusprausi veida, ir nusiprausia visas makijaza,s nereikai trynti akiu su vata, kad tusa nuvalyti, likucius aisq su toniku , kaip visada reikai dar nuvalyti...super dalykas....makijazo valymas jau man nebeda:)
Atsakyti
QUOTE(Gucci_nails @ 2008 03 28, 22:28)
as siulyciau toms, kurios tyngi valyti makijaza, labai paprasta varinanta, LOREAL prausimosi putos, rasuvas buteliukas, purskiasi kaip plauku putos, nerealus dalykas, nusprausi veida, ir nusiprausia visas makijaza,s nereikai trynti akiu su vata, kad tusa nuvalyti, likucius aisq su toniku , kaip visada reikai dar nuvalyti...super dalykas....makijazo valymas jau man nebeda:)

drinks_cheers.gif sita naudojau ir as, sunaudojau kelis buteliukus is eiles, patiko, kad labai svelnus ir labai ekonomiskas, labai ilgam uztekdavo bigsmile.gif
dekui, kad priminei, reiks nulekt nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
o man nivea thumbup.gif ir siaip as kazkaip labai uz nivea, ir pienelis ir akytes valau, ir kremai visi, tik sampuna pakeiciau senokai..
Atsakyti
QUOTE(astuxxx2000 @ 2008 03 29, 14:37)
drinks_cheers.gif  sita naudojau ir as, sunaudojau kelis buteliukus is eiles, patiko, kad labai svelnus ir labai ekonomiskas, labai ilgam uztekdavo  bigsmile.gif
dekui, kad priminei, reiks nulekt nusipirkt  4u.gif

Niekur neberandu pirkti situ putu unsure.gif
Atsakyti