Sveikos,gal kuri zinot ar labai sunku patekti i si darzeli,ar ilgai reikia laukti eiles.Aciu
QUOTE(nekeista @ 2012 02 14, 15:09)
na va, jau praejo pirma diena darzely, pietu miegoti siandien dar nepasiliko, bet rytoj jau sake pasiliks, siaip labai patenkintas, labai patiko, akletojos labai malonios ir kolkas pirmas ispudis tikrai geras, net suvalge viska neraginamas, kas namie retai buna
Papildyta:
musu berniukai lanko ta pacia spinduleliu grupe
Papildyta:
musu berniukai lanko ta pacia spinduleliu grupe
QUOTE(kankan @ 2012 02 14, 15:19)
a... cia naujokas musu,sveiki smagu,kad vaikui patiko
o mes nesam tikri del aukletojos vienos is Spinduleliu grupes.... kai pareina is darzelio tai sako nepatinka man ji, nes saukia ant manes....
o kai buvo cirkas darzelyje tai sako as verkiau nes mane ant kilimo pasodino, o tai ta aukletoja sako: nerek gyvuli tu. as rami mama, stengiuosi viska apsvarstyti, tokiu zodzio iki tol nezinojom... bei vaikai linke prisigalvot, bet iki tiek...sakau as galiu pasikalbet su aukletoja, o mano trieju metu kainas sako neeeeeeeeeee mamyte vel bus tas pats, vel sauks, bus blogiau..tad esu nerami.... manau keisim darzeli...
Sveikos
mes si darzeli lankem nuo 1m 2 menesu iki 7 metu. aisku buvo visko ir silto ir salto bet galiu pasakyti kiek siame darzelyje su vaikais uzsima negirdejau ne vienam. keli spektaliai per metus, metu laiko jau per kaledas net programele turejo paruose. saunios aukletojos, tikra esu be galo dekinga
mes si darzeli lankem nuo 1m 2 menesu iki 7 metu. aisku buvo visko ir silto ir salto bet galiu pasakyti kiek siame darzelyje su vaikais uzsima negirdejau ne vienam. keli spektaliai per metus, metu laiko jau per kaledas net programele turejo paruose. saunios aukletojos, tikra esu be galo dekinga
Sveikos. Mes lankom Klevelį. Dabar jau eisim į paruošiamą grupę. Pradėjom nuo lopšelinukų grupės pavasarį. Gerai kad tik porą mėn teėjom. Papuolę buvom į "Boružėlių". Auklėtojos man nepatiko Auklytė lyg padoresnė pasirodė. Nepatiko auklėtojų požiūris į vaikus, visai nesidrovėdamos apibūdino man vaikus prie jų pačių - tas blogas, tas geras, tas lepšis, ta daug dainelių moką, bet vis dar su pamperių.... Nenorėčiau, ten kada nors sugrįžti....
Darželinėje grupėje auklėtojos neblogos, aišku viena vaikui labiau patiko, kita mažiau, auklytė man pasirodė greit užsiplieskianti, bet viduje geros širdies....
Pats darželis iš esmės geras, tvarkingas, maistas man pasirodė neblogas (aišku kokių "sasysku" jau galėtų ir nebūti meniu...). Rinkliavų kažkokių kosminių nėra, be mokesčio už darželį, dar buvom nutarę, kad pinigėlius skirtus higienos priemonėm skirsime grupės žaislam, o patys atnešim reikalingas priemones, kurių sąrašą sudarys auklėtojos. Pirmais metais reikėjo nemažai sunešti, o kitais, matyt dar buvo likę nuo pirmų metų, tai tik smulkmenas. Aišku piešimui priemones ir t.t. reikėjo susinešti, pirmais metais ir popierių, antrais pats darželis davė. Reikėjo atnaujinti grupę, tai rinkom po 100Lt. Tai kai pasiklausai kaip kituose darželiuose renka pinigus ir net ataskaitos neduoda, tai čia visai neblogai iš tos pusės.
Taip pat vyksta įvairios šventės, vaikai vaidina, kaip suprantu labai nebloga yra muzikos vadovė, vaikams ji patinka.
Kai pasižiūriu į kitas darželio grupės, tai auklėtojų visokių yra...
Darželinėje grupėje auklėtojos neblogos, aišku viena vaikui labiau patiko, kita mažiau, auklytė man pasirodė greit užsiplieskianti, bet viduje geros širdies....
Pats darželis iš esmės geras, tvarkingas, maistas man pasirodė neblogas (aišku kokių "sasysku" jau galėtų ir nebūti meniu...). Rinkliavų kažkokių kosminių nėra, be mokesčio už darželį, dar buvom nutarę, kad pinigėlius skirtus higienos priemonėm skirsime grupės žaislam, o patys atnešim reikalingas priemones, kurių sąrašą sudarys auklėtojos. Pirmais metais reikėjo nemažai sunešti, o kitais, matyt dar buvo likę nuo pirmų metų, tai tik smulkmenas. Aišku piešimui priemones ir t.t. reikėjo susinešti, pirmais metais ir popierių, antrais pats darželis davė. Reikėjo atnaujinti grupę, tai rinkom po 100Lt. Tai kai pasiklausai kaip kituose darželiuose renka pinigus ir net ataskaitos neduoda, tai čia visai neblogai iš tos pusės.
Taip pat vyksta įvairios šventės, vaikai vaidina, kaip suprantu labai nebloga yra muzikos vadovė, vaikams ji patinka.
Kai pasižiūriu į kitas darželio grupės, tai auklėtojų visokių yra...
Dar prisiminiau, kad nors ant grupės durų užrašyta, kad sloguojantys, kosintys ir kitaip sergantys vaikai į darželį nepriimami, bet tai tik popierius, realybė kitokia....
Dar prisiminiau Lopšelyje vaikai turi atskirą patalpą miegojimui.
Vaikai tikrai dažnai vedami į lauką
Vaikai tikrai dažnai vedami į lauką