Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėda: l/d/ ''Klevelis''

[quote=novila,2011 11 24, 19:22]
Cia turbut jokie patarimai padeti negali, nes kiekvieno vaiko imunine sistema skirtinga, darzelyje visu pirma yra labai silta, ir viursai greiciau dauginasi, bet vel gi vieni atsparesni kiti ne. Aisku didziule beda yra kai vedami sergantys vaikai.

Kol kas dar nesirgom, taciau pernai viena karta i menesi po savaitele tekdavo namie pasedeti.
[/quote]
Na as irgi nelabai dziaugiuosi kai i darzeli atvedami sergantys vaikai schmoll.gif Vat as ir vargstu su savuoju, nes visada stengiuosi po ligos gerai isgydyti vaika, ji sustiprinti ir tik tada jau vedu i darzeli, bet tik atvedi ir po 3-4 dienu, jis man ir vel serga verysad.gif . Vaikas tai jau nori eiti i darzeli, jam truksta draugu, bendravimo, zaidimo, pamokeliu, veiklos, ir man daug geriau kai vaikas i darzeli eina, bet va per menesi mes tik vos 3-4 dienas tepalankom verysad.gif
[/quote]
Gal tiesiog stiprinti imuniteta kazkokiom priemonem? Juk buna, vaikai kurie daug serga, o paskui isauga is to.
Atsakyti
imunitetas nepadeda jei auklytės skersvėjus tyčia padaro mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šąńźšóņźą @ 2011 11 27, 15:48)
imunitetas nepadeda jei auklytės skersvėjus tyčia padaro  mirksiukas.gif

O prasme joms skersvejus daryti? Nesamones rasot.
Atsakyti
Va jau ant nosies vaikuciu kaledu eglutes ir reikia kauke vaikui paruosti g.gif
O kaip mamytes, jus darot, ar pacios siuvat, ar perkat tas is maximos??
Pasidalinkit savo idejom ax.gif
Atsakyti
As irgi db pagalvojau, kaip smagu budavo anksciau visi vaikuciai skirtingi, o badar visos princeses su tom paciom suknelem doh.gif na bet tokie jau laikai, kas laiko turi tas siuva, kas ne, tas perka. Mano mergyte bus viena is maximos princesiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos
as tai stengiuosi pati daryti,bet tokius perzonazus kad nereiktu sudetingus kostiumus siuti ax.gif vat sikart didysis bus Micky Mouse,ir tikrai nesudetinga buvo,pereitais metais buvo Zoro,tai tereikejo apsiausta pasiuti,o kepure ir akinius pirkom,ir spagga padarem ax.gif

O del darzelio pacio,tai as esu patenkinta tiek didziojo aukletojom,lanko Spinduliuku grupe,tiek mazojo aukletojom Zvirbliuku grupe ax.gif
Atsakyti
O as va dabar suku galva, niekaip nesugalvoju kuo gi galetu buti mano berniukas per svente. Jis pats sako, kad nori buti kaubojum, bet jis jau praeitais metais buvo kaubojus, tai negali gi vel taip pat, siemet reikia kazka kita. g.gif
Atsakyti
labukas, rytoj pradedam eiti i si darzeli, labai idomu butu suzinoti kaip aukletojos vyresniu vaiku(4-5m.), pats darzelis pasirode tvarkingas, grazus, direktore tokia idomi rolleyes.gif
Atsakyti
na va, jau praejo pirma diena darzely, pietu miegoti siandien dar nepasiliko, bet rytoj jau sake pasiliks, siaip labai patenkintas, labai patiko, akletojos labai malonios ir kolkas pirmas ispudis tikrai geras, net suvalge viska neraginamas, kas namie retai buna thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kankan @ 2011 12 15, 20:04)
Sveikos
as tai stengiuosi pati daryti,bet tokius perzonazus kad nereiktu sudetingus kostiumus siuti  ax.gif  vat sikart didysis bus Micky Mouse,ir tikrai nesudetinga buvo,pereitais metais buvo Zoro,tai tereikejo apsiausta pasiuti,o kepure ir akinius pirkom,ir spagga padarem  ax.gif

O del darzelio pacio,tai as esu patenkinta tiek didziojo aukletojom,lanko Spinduliuku grupe,tiek mazojo aukletojom Zvirbliuku grupe  ax.gif

musu berniukai lanko ta pacia spinduleliu grupe mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nekeista: 14 vasario 2012 - 14:11
QUOTE(nekeista @ 2012 02 14, 14:09)
na va, jau praejo pirma diena darzely, pietu miegoti siandien dar nepasiliko, bet rytoj jau sake pasiliks, siaip labai patenkintas, labai patiko, akletojos labai malonios ir kolkas pirmas ispudis tikrai geras, net suvalge viska neraginamas, kas namie retai buna thumbup.gif
Papildyta:

musu berniukai lanko ta pacia spinduleliu grupe mirksiukas.gif  4u.gif

a... cia naujokas musu,sveiki 4u.gif smagu,kad vaikui patiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kankan: 14 vasario 2012 - 14:19
QUOTE(kankan @ 2012 02 14, 14:19)
a... cia naujokas musu,sveiki  4u.gif smagu,kad vaikui patiko  smile.gif

taip 4u.gif man ir labai palengvejo,kad patiko ir nori vel eiti smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ar padare nuo sio menesio, kad vistiek reikes moketi uz darzeli, jei nepateisini praleistu dienu? g.gif
Atsakyti