Įkraunama...
Įkraunama...

Rebefingas, hiperaktyvus, holotropinis kvėpavimas

QUOTE(Lane @ 2007 12 01, 21:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Buvo linksma skaityt šią temą.

Skaitydama kvėpuoti neužmiršai? bigsmile.gif
Atsakyti
Teko girdeti toki pasakojima : moters vyras filosofas.Stai vyras suseda su draugu ir prasideda ilgas pokalbis.Is sono gali atrodyti kad jie zino viska , nuo samones veikimo principu iki globaliniu ekonomikos problemu.Bet stai zmona papraso sutvarkyti ligintuvo laida, Stai tokioje vietoje jie pasirodo visiskai bejegiai smile.gif))) Globalines problemas prasom , bet tik ne tokias .Tai[p ir vanduo .Apie viska daug o konkreciai ir su esme nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ebor: 01 gruodžio 2007 - 21:49
Buvau 3 kvėpavimuose.
Paskutinį kartą žiauriai rankas "laužė" ir skaudėjo. tiek, kad pats kvėpavimas gan lengvai ėjosi. Nors man tai prilygsta sunkiam darbui. Nematau jokių vaizdų per intensyvią dalį. g.gif Gal dar ne laikas? Nuo vibracijų buvau net apsvaigusi wub.gif.

Atsakyti
Mane "laužė" per pirmuosius tris kvėpavimus, o matyti vaizdus pradėjau tik per ketvirtąjį kvėpavimą...
Atsakyti
Man nusimato pertrauka- neaišku kada kitas kartas. Blogai, ar nieko tokio?
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 12 03, 20:11)
Man nusimato pertrauka- neaišku kada kitas kartas. Blogai, ar nieko tokio?

Man tarp trečio ir ketvirto karto buvo daugiau nei metai ir nieko... ax.gif
Atsakyti
Galiu rekomenduoti gerą rebeferę. Rašykit į AŽ.
Čia ne reklama- džiaugiuosi, kad tokių žmonių esama. Pati pas ją kantriai vaikštau. Ir šiandien buvau. Devintą ar dešimtą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2007 10 02, 13:32)
Juk gali būti ir taip, kad šis gyenimas pats savaime yra kolektyvinė haliucinacija smile.gif Ar aš sapnuoju drugelį, ar drugelis sapnuoja mane? smile.gif

Yra daug šio teiginio šalinikų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 23, 14:53)
Yra daug šio teiginio šalinikų smile.gif

Gyvenimas yra žaidimas. Koks skirtumas, kas ką sapnuoja? Svarbiausia, kad sapnuodami kvėpuoti neužmirštų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2008 05 23, 14:58)
Gyvenimas yra žaidimas. Koks skirtumas, kas ką sapnuoja? Svarbiausia, kad sapnuodami kvėpuoti neužmirštų  ax.gif

Na, čia, kaip sakant, fiziologiškai neįmanoma pamiršt kvėpuoti.

Kas liečia rebefingą (metodo prasme), tai aš linkusi manyti, kad tai tėra jogos dalis. Populiaru, todėl, kad nereikia "dirbti" tokio sunkaus darbo kaip joga, kuri apima daug "sub-dalių", nes tai gyvenimo būdas, o vien kvėpavimo technika, tai jau patraukliau. Tai "popsas" - pritaikyta šiuolaikinei visuomenei, visur skubančiai ir nieko nespėjančiai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 23, 15:31)
Tai "popsas" - pritaikyta šiuolaikinei visuomenei, visur skubančiai ir nieko nespėjančiai... smile.gif

Matyt, tu nežinai, kas yra rebefingas, jei taip sakai... Kaip man patiktų, kad tai būtų tik popsas, tada nereikėtų savęs verst į jį eiti, nes ten visą valandą rimtai dirbti reikia. Popsas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2008 05 23, 16:31)
Na, čia, kaip sakant, fiziologiškai neįmanoma pamiršt kvėpuoti.

Kas liečia rebefingą (metodo prasme), tai aš linkusi manyti, kad tai tėra jogos dalis. Populiaru, todėl, kad nereikia "dirbti" tokio sunkaus darbo kaip joga, kuri apima daug "sub-dalių", nes tai gyvenimo būdas, o vien kvėpavimo technika, tai jau patraukliau. Tai "popsas" - pritaikyta šiuolaikinei visuomenei, visur skubančiai ir nieko nespėjančiai... smile.gif

Imanoma... tai labai malonus jausmas...net riberthere issigando, grieztu balsu isake kvepuoti toliau, matyt gerokai ilgokai labokai nekvepavau, pamirsau... lotuliukas.gif
Atsakyti