Įkraunama...
Įkraunama...

Rebefingas, hiperaktyvus, holotropinis kvėpavimas

QUOTE(Vanduo @ 2007 10 02, 14:20)
Yra ne tik vaizdinės haliucinacijos…Tavo atveju tai šimtą procentinės proto haliucinacijos!
Aš gi sakiau pačioje šios temos pradžioje, kad ten svaigstama apie praeitus gyvenimus ir t.t. Pasvaigai ir kas dabar? Kas toliau?
Psichiatrijoje tai vadinama indukcinė psichozė, kuri gali atsirasti, kad ir nuo perskaitytų knygų...Vaizduotėje žmogus susikuria įsivaizduojamą pasaulį...
Šis pasaulis jį užvaldo vis labiau ir labiau, traukia ten labai...Bet jis ne realybė, jis realus tik vaizduotėje...Realybėje žmogus palaipsniui palieka neveiksnus...konfliktai šeimoje, problemos su pinigais ir džiaugsmas tik tokių pat ratelyje...
Kaip iš šalies yra sakoma - kliedžia, briedus kažkokius savo varo...

Grazus tavo avataras, daug pasakantis ,o dar daugiau zadantis.Stebiu dabar viena atveji, kaip prana zmogutis valdo...kai pavalgo, atsirugsta,tada pasirazo savo vidinius organus ir pasistangines, savo vidinius organus panaudojes, pavaro pranos...tada tenka detis gumines pirstines ir daiperi keisti...
Skaitykit kas rasoma, o tao susisuks galveles ir nebereikes nei pranos, nei majos...o halucinacijas pakeis kaifas

Pranajama:

Is the fundamental life force within and around our physical body.

Prana meaning the fundamental life force and yama meaning to control, restrain or channel. Pranajama therefore is channeling the life force which is air or breath.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinguLingu: 02 spalio 2007 - 13:50
LinguLingu,
Visas tavo postas tai, neigimo būsena ir nieko daugiau! Kol žmoguje yra neigimo būsena visos durys į naują jam uždarytos. Tu gi pati sau ir užsidarai. Ką žmogus laimi būdamas neigimo būsenoje?
Jis dar labiau įsitvirtina savo teisingume. Taigi, LinguLingu, tu teisi! Tu visiškai, absoliučiai teisi!
Tai tavo pagrindinė savybė – teisingumas! Tai ir yra viskas į ką žmogus gali pretenduoti būdamas neigimo būsenoje – į savo teisingumą!
Taigi, kiekvieno teisė rinktis: arba visados teisus bet, vienišius arba visados neteisus bet, kontaktiškas.
Kalbėdama apie rimtus dalykus, tokius kaip prana, pranajama, nebenukvailink savęs visiškai, jei neišmanai nieko apie tai, patylėk. Nereikia rimtų dalykų suprimityvinti iki savo intelekto supratimo, nereikia drabstyti šiukšlėm rytų išminties. Nesupranti tai ir nekranksėk. Ko čia kranksi kaip sena, nepatenkinta gyvenimu varna?
Paleisk savo teisingumą ir atsijauninsi... O dabar tik kar – kar – kar ... sunku tikriausiai senatvėje vienai ir dar kai visi nepritaria teisybei - ane?
Atsakyti
QUOTE(Žiogelis @ 2007 10 02, 14:32)
Tai gal tos haliucinacijos nėra toks jau visiškas blogis?

Viskas kas su tavimi vyksta yra tavo patirtis. O kas blogai ir kas tau gerai, pačiai geriau žinoti. Kiekvienam savo...
Atsakyti
QUOTE(chivaja @ 2007 10 01, 21:12)
Įdomu būtų pabendrauti, nes šiaip gi kai susitinki su gyvenimiečiais bendrom praktikom, tai padirbi, padirbi su savim ir namo. Kažkaip nelikdavo laiko pasikalbėti.
  nors paskutiniu metu per daug prie kompiuterio laiko praleidžiu- mano mažytė dukrytė palikta  zirzia, bloga mama doh.gif

Papildyta:
Baigiau visus kursus,išskyrus mokytojų. Kas vyksta kursų metu, apie tai nekalbu.

Aš tik pasiteiravau, nes dabar daug kas įsirašinėja Kryja kur gali, po to dalinasi su draugais ir kvėpuoja kažkur ir kažkada, kas yra draudžiama ( nes visko gi per tą Kryja būna, todėl būtina imstruktoriaus priežiūra), vat dėl to ir paklausiau. Pamaniau, gal kas platina Kryja ne GM ribose smile.gif
Aš tai atėjau į GM, kai buvo dar pati pradžia. Satsangai vykdavo pas Saulę technikumo mažame kambarėlyje. Bet ir susirinkdavo daugiausia kokie 6 žmonės. Bet buvo iš tiesų nuostabu. Jokių organizacinių problemų. Mokytojų savo neturėjome, į Lietuvą važinėdavo lenkė Anna Božena... ir kursų kainos buvo prieinamos visiems. o ir su Mokytoju būdavo galimybė artimiau pabendrauti...
Aš tai jau senai į satsangus nebevaikštau, bet buvo laikas, kai nuo GM ant sparnų skraidžiau ir praktikas kasdien dariau. O jos atėjo savaime, kai pirmą kartą pas Guru Ji nuvažiavom į Vokietiją. Nuvažiavom ne kurso metu, buvo tik lietuviųų grupelė ir vietiniai gyventojai. Tada nuo to artimo buvimo stogas važiavo. "Grįžau jau su praktikomis", buvo labai lengva jas daryti, jokios prievartos.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 10 03, 11:19)
Aš tai jau senai į satsangus nebevaikštau, bet buvo laikas, kai nuo GM ant sparnų skraidžiau ir praktikas kasdien dariau.

Tu pasakoji kas buvo...
O kas dabar? Kur praktikos kasdienės, kur sparnai?
Vaikystėje, jaunystėje irgi daug kas ant sparnų skraido, be jokių praktikų...
Tai dar kartą patvirtinimas, kad visi mechaniniai kvėpavimai be pranos baigiasi ir telieka prisiminimai...
Pranajamos praktikos nesibaigia niekados ir sparnai kasdien...Kaifas nuolatos ir jis visados su tavimi, kiekviename žingsnyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 03 spalio 2007 - 11:10
H2O, laukiu nesulaukiu,kada pradėsi pasakoti apie savo praktikas ir ką jos tau davė. Kritikuoti visi sugebam.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 10 03, 11:19)
Aš tik pasiteiravau, nes dabar daug kas įsirašinėja Kryja kur gali, po to dalinasi su draugais ir kvėpuoja kažkur ir kažkada, kas yra draudžiama ( nes visko gi per tą Kryja būna, todėl būtina imstruktoriaus priežiūra), vat dėl to ir paklausiau. Pamaniau, gal kas platina Kryja ne GM ribose smile.gif
Aš tai atėjau į GM, kai buvo dar pati pradžia. Satsangai vykdavo pas Saulę technikumo mažame kambarėlyje. Bet ir susirinkdavo daugiausia kokie 6 žmonės. Bet buvo iš tiesų nuostabu. Jokių organizacinių problemų. Mokytojų savo neturėjome, į Lietuvą važinėdavo lenkė Anna Božena... ir kursų kainos buvo prieinamos visiems. o ir su Mokytoju būdavo galimybė artimiau pabendrauti...
Aš tai jau senai į satsangus nebevaikštau, bet buvo laikas, kai nuo GM ant sparnų skraidžiau ir praktikas kasdien dariau. O jos atėjo savaime, kai pirmą kartą pas Guru Ji nuvažiavom į Vokietiją. Nuvažiavom ne kurso metu, buvo tik lietuviųų grupelė ir vietiniai gyventojai. Tada nuo to artimo buvimo stogas važiavo. "Grįžau jau su praktikomis", buvo labai lengva jas daryti, jokios prievartos.

Labai nustebau unsure.gif Neįtikėtina, kad žmonės taip daro- platina Kriyja doh.gif Neturiu žodžių.
Tai kas dabar? ... Tikėkimės, kad nepakenks sau su tokia saviveikla.
Atsakyti
QUOTE(Vanduo @ 2007 10 03, 11:08)
Tu pasakoji kas buvo...
O kas dabar? Kur praktikos kasdienės, kur sparnai?
Vaikystėje, jaunystėje irgi daug kas ant sparnų skraido, be jokių praktikų...
Tai dar kartą patvirtinimas, kad visi mechaniniai kvėpavimai be pranos baigiasi ir telieka prisiminimai...
Pranajamos praktikos nesibaigia niekados ir sparnai kasdien...Kaifas nuolatos ir jis visados su tavimi, kiekviename žingsnyje.

O dabar laukiu vaikelio, o nėštumo metu Kryjos kvėpuoti negalima smile.gif o dėl skraidymų, tai pilvas per didelis, kad skraidyti galėčiau. Tad ramiai sėdėdama sparneliais plasnoju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(chivaja @ 2007 10 03, 13:11)
Labai nustebau  unsure.gif Neįtikėtina, kad žmonės taip daro- platina Kriyja doh.gif Neturiu žodžių.
    Tai kas dabar? ... Tikėkimės, kad nepakenks sau su tokia saviveikla.

Na nėra ko ir stebėtis, taip jau su tais žmonėmis yra nuo pat Ievos laikų wink.gif Uždraustas vaisius visada saldesnis. prieš daugiau nei 10 metų buvo toks mokytojas iš Anglijos. jis vienas pirmųjų Guru Ji mokinių. Dabar bandau prisiminti jo vardą ir niekaip negaliu.
Tai jis nusprendė, kad jau yra tobulas ir pats gali tapti Guru. Taigi išėjo iš GM pasiėmęs Kryja ir įkūrė savo mokyklą. kaip jam baigėsi nežinau, nuo to laiko nieko apie jį nesu girdėjusi...

O su saviveikla visada ne kas būna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 10 04, 12:41)
O dabar laukiu vaikelio, o nėštumo metu Kryjos kvėpuoti negalima smile.gif  o dėl skraidymų, tai pilvas per didelis, kad skraidyti galėčiau. Tad ramiai sėdėdama sparneliais plasnoju smile.gif
Papildyta:
Na nėra ko ir stebėtis, taip jau su tais žmonėmis yra nuo pat Ievos laikų wink.gif Uždraustas vaisius visada saldesnis. prieš daugiau nei 10 metų buvo toks mokytojas iš Anglijos. jis vienas pirmųjų Guru Ji mokinių. Dabar bandau prisiminti jo vardą ir niekaip negaliu.
Tai jis nusprendė, kad jau yra tobulas ir pats gali tapti Guru. Taigi išėjo iš GM pasiėmęs Kryja ir įkūrė savo mokyklą. kaip jam baigėsi nežinau, nuo to laiko nieko apie jį nesu girdėjusi...

O su saviveikla visada ne kas būna sad.gif

Nenoriu pasakyti ką ne taip....., bet Kriyja kvėpavau visą nėštumą, išskyrus 3-čią mėn., kai labai pykino.Na ir vieną kartą , kai buvau nėščia kurse prad. mokytoja neleido kvėpuoti ilgos Kriyjos, dėl prastos sveikatos.O šiaip jai gerai jautiesi,galima.Atsimenu 2-dvi savaitės liko iki gimdymo, nulėkiau į bendrą susiėjimą, taip norėjau wub.gif , maniau gims vaikelis, kada gi jau begalėsiu nueiti.Na ir drąsi doh.gif .Gerai jaučiausi smile.gif . Po to mokytojas sako:- iš pradžių nepastebėjau tavęs, bet šiaip jau tau negalima .
Galbūt, kai gimdymas ant nosies, yra rizika. Kvėpavau, švelniau, nieko man neatsitiko.Gali būti, kad tokių retai pasitaiko, kurios turi tiek entuziazmo blush2.gif . Beje nėštumo metu, jis kažkoks padidėjęs buvo.
O dėl to mokytojo, kuris sumanė savo kažkokį mokymą su Kriyja, girdėjau, kad neteko mokytojo įgaliojimų dėl saviveiklos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(chivaja @ 2007 10 04, 14:15)
Nenoriu pasakyti ką ne taip....., bet Kriyja kvėpavau visą nėštumą, išskyrus 3-čią mėn., kai labai pykino.Na ir vieną kartą , kai buvau nėščia kurse prad. mokytoja neleido kvėpuoti ilgos Kriyjos, dėl prastos sveikatos.O šiaip jai gerai jautiesi,galima.Atsimenu 2-dvi savaitės liko iki gimdymo, nulėkiau į bendrą susiėjimą, taip norėjau wub.gif , maniau gims vaikelis, kada gi jau begalėsiu nueiti.Na ir drąsi doh.gif .Gerai jaučiausi smile.gif . Po to mokytojas sako:- iš pradžių nepastebėjau tavęs, bet šiaip jau tau negalima .
  Galbūt, kai gimdymas ant nosies, yra rizika. Kvėpavau, švelniau, nieko man neatsitiko.Gali būti, kad tokių retai pasitaiko, kurios turi tiek entuziazmo blush2.gif . Beje nėštumo metu, jis kažkoks padidėjęs buvo.
  O dėl to mokytojo, kuris sumanė savo kažkokį mokymą su Kriyja, girdėjau, kad neteko mokytojo įgaliojimų dėl saviveiklos ax.gif

Tai va o aš nėščia būdama į Indiją išvariau pernai per Silverio Jubijiejų. Na ten per kursus Indijoje, tai griežtai reguliavo ką galima nėštukėms ir ko ne. Ypač sakė, kad bastrikos daryti negalima. o pvz. aš kai vaikščiojau į nėštukių jogą pas Jurgą Š. Ji liepdavo daryti bastriką, ir nieko neatsitikdavo. Tik man vis gi keista buvo, nes Indijoje tai jau žymiai griežčiau viskas...

Bet gerai, kas gerai baigiasi smile.gif
Man anąkart taip nepasisekė...
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 10 04, 18:20)
Tai va o aš nėščia būdama į Indiją išvariau pernai per Silverio Jubijiejų. Na ten per kursus Indijoje, tai griežtai reguliavo ką galima nėštukėms ir ko ne. Ypač sakė, kad bastrikos daryti negalima. o pvz. aš kai vaikščiojau į nėštukių jogą pas Jurgą Š. Ji liepdavo daryti bastriką, ir nieko neatsitikdavo. Tik man vis gi keista buvo, nes Indijoje tai jau žymiai griežčiau viskas...

Bet gerai, kas gerai baigiasi smile.gif
Man anąkart taip nepasisekė...

Aš taip pat buvau nėštukių kurse pernai.Vedė dvi jogės nėštukės. Tai ohoho kaip jos moka thumbup.gif .Nėštumas jau įpusėjęs, jos sau žvakutes daro.Ir dar daug ką kita. Man buvo labai gražu thumbup.gif
Atsiprašau, čia truputį ne į temą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LinguLingu @ 2007 09 26, 04:53)
Pala pala - tai tu ka - nekvepuoji is vis?  O gal cia prisikvepaves rasai , tik kazin ko?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buvo linksma skaityt šią temą.
Atsakyti