Įkraunama...
Įkraunama...

Rebefingas, hiperaktyvus, holotropinis kvėpavimas

Mudvi šokam,o H2O diriguoja. Bent man, kai pažiūrėjau iš šono, taip pasirodė...
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2007 09 26, 13:27)
O koks metodas yra stipriai veiksmingas? g.gif

QUOTE(Gytarė @ 2007 09 26, 14:01)
Vandenie, kodėl Tu, toks išmintingas, rašinėji tokias nesąmones? Ar neturi ką veikti? g.gif

Vanduo ignoruoja mano klausimus. verysad.gif
Atsakyti
Gytare, H2O laiko neturi- jis gi dabar diriguoja. Ir bijo iš ritmo iškristi lotuliukas.gif O mudvi su Lingu Lingu kvėpuojam,kvėpuojam,kaip pagal temą priklauso...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 26, 15:36)
Gytare, H2O laiko neturi- jis gi dabar diriguoja. Ir bijo iš ritmo iškristi  lotuliukas.gif  O mudvi su Lingu Lingu kvėpuojam,kvėpuojam,kaip pagal temą priklauso...

Jau tikrai labai kvepuojam - as polkute ,o Vaizgante valsiuku - viens ir du ir trys ir viens ir du ir trys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 09 26, 13:52)
Kasdien darau tokią trumpą kvėpavimo meditaciją, kurios išmokau visus savo reikistus.

doh.gif Tai tu dar ir MOKAI??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rima* @ 2007 09 27, 14:22)
doh.gif Tai tu dar ir MOKAI???  blink.gif

Gal turėjau tavo leidimo paprašyti? blink.gif Esu reiki meistrė- mokytoja.
Atsakyti
Būtų įdomu sužinoti, ką davė rebefingas jį praktikuojantiems.

"Kvėpuojant intuityviuoju kvėpavimu gyja astma, migrena, epilepsija, peršalimo ligos ir dauguma kitų – net sunku visas išvardyti. Pagrindinis intuityvaus kvėpavimo tikslas – išsklaidyti kasdien besikaupiantį skausmą ir įtampas. Intuityvus kvėpavimas – savęs gydymo būdas, kurį patys galime praktikuoti kasdien tam, kad pripildytume protą ir kūną naujos gyvybinės energijos"(www.dharma.lt)

Labai gražiai skamba. Man rebefingas kažkuo panašus į tam tikrą savęs programavimą, autogeninę treniruotę...
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 09 30, 01:06)
Būtų įdomu sužinoti, ką davė rebefingas jį praktikuojantiems.

"Kvėpuojant intuityviuoju kvėpavimu gyja astma, migrena, epilepsija, peršalimo ligos ir dauguma kitų – net sunku visas išvardyti. Pagrindinis intuityvaus kvėpavimo tikslas – išsklaidyti kasdien besikaupiantį skausmą ir įtampas. Intuityvus kvėpavimas – savęs gydymo būdas, kurį patys galime praktikuoti kasdien tam, kad pripildytume protą ir kūną naujos gyvybinės energijos"(www.dharma.lt)

Labai gražiai skamba. Man rebefingas kažkuo panašus į tam tikrą savęs programavimą, autogeninę treniruotę...

TAi yra be galo individualu ir nusakyti ka tai duos galima tik nebdrais bruozais.Leonard Orr teigia, kad tai padeda apsivalyti.jis pataria tai derinti su kasdienem vandens ir ugnies procedurom. Kvepavimas prisotina organizma deguonimi, kas padeda apsivalyti fizineje plotmeje.Kaip tai nutinka,isbandykit patys.Klausineti tai tas pat, kas bandyti laizyti ledus per stikla smile.gif
Atsakyti
O kas sakė, kad nebandėm?
Kad individualu, tai manau tikrai. Kiekvienas turi savo silpnų / stiprių vietų ir t.t.
Atsakyti
Man labai patiko rebefingas penktadienį. Kaip pasakytų H2O- su haliucinacijom. Bet jos buvo tokios gražios, kad likau nepatenkinta, kai rebeferė pasiūlė grįžti į natūralų kvėpavimą...Žiūrėsim, kokios rytoj bus haliucinacijos biggrin.gif Mielai apsižiūrėčiau ne tik viršutines čakras... blush2.gif O tai taip įsispoksojau, kad laikas bėgte prabėgo...
Atsakyti
Iš gražių haliucinacijų žmonės ne tik nebenori grįžti į normalų kvėpavimą, bet ir į realų gyvenimą...
Kenčia šeimos, vaikai ir paskui ir jis patas...(Beje tokie neretai pradžioje nusigyvena materialiai, o paskui ir visokeriopai).
Beje Vaižgante tu su visom savo čakrom, violetinėm liepsnom nebe toli...
Bet aš temos pradžioje jau minėjau, kad haliucinuojančio pertikinti nerealu!
Todėl ši žinutė ne tau bet, norintiems pradėti praktikuoti halicinacijas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanduo: 30 rugsėjo 2007 - 18:00
QUOTE(Vanduo @ 2007 09 30, 17:54)
Iš gražių haliucinacijų žmonės ne tik nebenori grįžti į normalų kvėpavimą, bet ir į realų gyvenimą...
Kenčia šeimos, vaikai ir paskui ir jis patas...
Beje Vaižgante tu su visom savo čakrom, violetinėm liepsnom nebe toli...
Bet aš temos pradžioje jau minėjau, kad haliucinuojančio pertikinti nerealu!
Todėl ši žinutė ne tau bet, norintiems pradėti praktikuoti halicinacijas...

Ačiū, kad perspėji. Kai susitiksim ten, pasišnekėsim. Manau, bus įdomu.
Atsakyti