QUOTE(*Rykliukė* @ 2010 04 28, 10:06)
O kaip tada pagal vedines zinias, kad tas kuris gydo, ar duoda isminti, neivertina savo ziniu perdavimo ir "paslaugu". Jis visai neturetu tureti salycio su pinigais, o turetu priimti tai kaip auka, t.y. ne nustatyti kokia tiksliai suma, o tiek, kiek zmogus paaukoja? Netgi liestis prie ju negali, turi tai padaryti patikimas jo zmogus. Tiesiog jei tai rytietiska filosofija ir jogos atmaina, tai turetu vadovautis jogo gyvenimiskom normom, ar ne? As link to, kad jei as sakau, kad esu "jogas", mokausi is rytu filosofu ir mokytoju, tai mokekite man uz tai kad tos zinios atsipirktu. Ar taip? Kazkaip bandau suprasti siuolaikines tendencijas...
Del pasirinkimo- taip, niekas nevercia eiti pas ta ar ana zmogu...Ir kaina ne visada parodo kokybe... O dar taip iseina, kad jei turi pinigu, esi turtingas, reiskia turi priejima prie "atgimimo", ziniu, sveikatos ir t.t., o jei ne- tai tik girdi apie tai, o prisiliesti prie to negali... Nors tema aisku ne apie tai
Tiesiog man kyla klausimas, nors intensijos yra pacios graziausios, kiek gali buti tyras komercinis produktas? Zinoma, poveikis jauciasi, bet- klausimas Vaizgantei ir kitoms kas jau tai darete- jei pajauciant sirdimi, ar jauti kad gauni visa ko tau reikia gauti is mokytojo? Zinau, kad pabandyti verta ir zadu pabandyti, bet pries tai noriu suzinoti kitu nuomone apie tai
Kaina dabar 100-130 uz uzsiemima.
Del pasirinkimo- taip, niekas nevercia eiti pas ta ar ana zmogu...Ir kaina ne visada parodo kokybe... O dar taip iseina, kad jei turi pinigu, esi turtingas, reiskia turi priejima prie "atgimimo", ziniu, sveikatos ir t.t., o jei ne- tai tik girdi apie tai, o prisiliesti prie to negali... Nors tema aisku ne apie tai
Tiesiog man kyla klausimas, nors intensijos yra pacios graziausios, kiek gali buti tyras komercinis produktas? Zinoma, poveikis jauciasi, bet- klausimas Vaizgantei ir kitoms kas jau tai darete- jei pajauciant sirdimi, ar jauti kad gauni visa ko tau reikia gauti is mokytojo? Zinau, kad pabandyti verta ir zadu pabandyti, bet pries tai noriu suzinoti kitu nuomone apie tai
Kaina dabar 100-130 uz uzsiemima.
Pas Darių Daugelavičių 300 Lt mokėjau už 10 d rebefingo seminarą. Taigi pas jį kur kas pigiau Po tokio seminaro gali savarankiškai kvėpuoti, be jokio rebeferio.
Man nusibodę tos nesibaigiančios šnekos apie pinigus...Na negalima nei gydyti, nei perteikti žinių už dyka. Negalima. Pinigai yra tik energija, o energetiniai mainai yra būtini. Pas mus gyvenant ir rūbų reikia, ir batų, ir stogo viš galvos, ir mokesčių inspekcijai susimokėti, ir 72 Lt Ligonių kasai. Na kaip gali dirbti už dyka?