Įkraunama...
Įkraunama...

Rebefingas, hiperaktyvus, holotropinis kvėpavimas

QUOTE(mikito @ 2009 12 13, 19:56)
man atrodo, kad rebefingo pavojingumas slypi tame, kad nezinai ka isjudinsi ir kai isjudinsi ar turesi kur padeti.
Ir nelabai aisku, kur prasideda ir baigiasi haliucinacija ir realybe. Zmogus gali taip susivelti, kad mazai nepasirodys. Mokytoju tapti gali bet kas... bet ar jis tikrai gali mokyti?

Faktas, kad mes neretai nezinome kaip susitvarkyti su einamo gyvenimo rupesciais, o cia dar isiveliam i praeitu gyvenimu istorijas.

Pats rebefingas tera priemone patekti i "uzribi", kuris, kaip teigia mokytojai yra visiskai saugus, taciau zmogui, kuris susiduria su psichinem problemom jas spresti tenka paciam.
zodziu, "del galimo salutinio poveikio pasitarkite su savo angelu sargu"
lotuliukas.gif

Sutinku, manau paprastam žmogeliui užtektų tiesiog ramiai pamedituoti, o nesiknaisioti pernelyg giliai. Nemanau, kad vien rebefingu galima išpręsti praėjusio gyvenimo problemas. Patikėkite, atėję į šį pasaulį jas jau sprendžiami ir niekur nuo jų nepabėgsime, karma yra karma ir jos neapgausi smile.gif O norint kitame gyvenime turėti mažiau problemų (turėti geresnį gimimo horoskopą) - stenkitės šiame padaryti, kuo daugiau gerų dalykų, gyventi nepažeidžiant visatos taisyklių...
Atsakyti
QUOTE(astrologe_irma @ 2009 12 14, 19:32)
Sutinku, manau paprastam žmogeliui užtektų tiesiog ramiai pamedituoti, o nesiknaisioti pernelyg giliai. Nemanau, kad vien rebefingu galima išpręsti praėjusio gyvenimo problemas. Patikėkite, atėję į šį pasaulį jas jau sprendžiami ir niekur nuo jų nepabėgsime, karma yra karma ir jos neapgausi smile.gif  O norint kitame gyvenime turėti mažiau problemų (turėti geresnį gimimo horoskopą) - stenkitės šiame padaryti, kuo daugiau gerų dalykų, gyventi nepažeidžiant visatos taisyklių...

g.gif o kaip atskirti kada zmogelis"paprastas",o kada ne?Rebefingas kas be ko pakankamai rimtas dalykas,taciau jei pas zmogu yra pasiryzimas spresti problemas,pakankamai efektyvu jas "prakvepuoti"-kad ir gimdymo trauma,ivairias isisenejusias emocijas,blokus-tada ir tu visatos taiskykliu lengviau laikytis,kai siela tampa svaresne smile.gif
p.s-kalbu apie rebefinga su profesionaliu vedanciuoju,pirmus 10 kartu minimum mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klaara: 15 gruodžio 2009 - 13:52
Dabar kiekvienas - ekspertas, turi kruvas diplomu ir ismoktu fraziu puokste, bei tiese mokyti. Ir nesikuklina to daryti, jau tampa nebesolidu nevesti seminaru.
jeigu to nedarai - tai lyg ir zemesne kategorija tokiu ekspertu buryje esi smile.gif

Maciau daug rebefingo meistru profesionalu, kurie stebino umumu, emociju nestabilumu ir agresyvumu bei kantrybes neturejimu bei aiskiu atitrukimu nuo realybes. Todel leidau sau padaryti isvada, kad rebefingas gal ir prasviesina ka nors, bet jeigu nematai seselio, nes esi veidu i saule, tai dar nereiskia, kad jo neturi kaip ir paprasti mirtingieji. Tik vaizdas komiskas is salies, bet kaip puciasi pats rebefingo meistras ir itikineja, kad tai tavo, ne jo seselis smile.gif

Nesakau, kad visi rebefingo meistrai yra tokie, tikrai taip nemanau. Tiesiog as dar nesutikau zmogaus, kurio pavyzdys paskatintu "prasikvepuoti" ir mane.

QUOTE(klaara @ 2009 12 15, 14:50)
g.gif  o kaip atskirti kada zmogelis"paprastas",o kada ne?Rebefingas kas be ko pakankamai rimtas dalykas,taciau jei pas zmogu yra pasiryzimas spresti problemas,pakankamai efektyvu jas "prakvepuoti"-kad ir gimdymo trauma,ivairias isisenejusias emocijas,blokus-tada ir tu visatos taiskykliu lengviau laikytis,kai siela tampa svaresne smile.gif
p.s-kalbu apie rebefinga su profesionaliu vedanciuoju,pirmus 10 kartu minimum mirksiukas.gif

Atsakyti

Nesakau, kad visi rebefingo meistrai yra tokie, tikrai taip nemanau. Tiesiog as dar nesutikau zmogaus, kurio pavyzdys paskatintu "prasikvepuoti" ir mane.
[/quote]

Tai linkiu sutikti thumbup.gif
Atsakyti
Eikit jus pletkoriai ...cirkas ka cia prirase.Kaip gali buti pavojingas KVEPAVIMAS? jus ka - nekvepuojat? Aha, tada tikrai pavojinga, nes deguonies trukumas atsiliepia smegenu veiklai:) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 12 15, 17:31)
Tiesiog as dar nesutikau zmogaus, kurio pavyzdys paskatintu "prasikvepuoti" ir mane.

O Raimundas?
Atsakyti
QUOTE(Gytarė @ 2009 12 16, 20:02)
O Raimundas?

Raimundas yra fantastiskas zmogus. Garbes zodis!!!!
Buvau pamirsusi, kad yra Raimundas.
blush2.gif

Bet jis veda tik profesionalams seminarus, man atrodo, o kvepavima ne meistrams veda Wolmer g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikito @ 2009 12 18, 12:39)
Raimundas yra fantastiskas zmogus. Garbes zodis!!!!
Buvau pamirsusi, kad yra Raimundas.
blush2.gif

Bet jis veda tik profesionalams seminarus, man atrodo, o kvepavima ne meistrams veda Wolmer  g.gif

Veda Raimundas. Vienas arba kartu su Nijole.
Atsakyti
Ieskausi muzikos rebefingui..bet nelabai sekmingai, tikrai manau, kad ir youtube turetu buti kazkas tinkamo, bet kaip toje daugybeje atrasti tai, kas tiktu doh.gif Gal kas galetu pasidalinti info apie muzika rebefingui...aciu 4u.gif
Siltu ir linksmu svenciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2009 12 23, 23:52)
Ieskausi muzikos rebefingui..bet nelabai sekmingai, tikrai manau, kad ir youtube turetu buti kazkas tinkamo, bet kaip toje daugybeje atrasti tai, kas tiktu doh.gif Gal kas galetu pasidalinti info apie muzika rebefingui...aciu 4u.gif

Siaip as turiu nemazai muzikos, kuria naudoju, Reiki seansams, masazams. Bet kadangi rebefingo nepraktikuoju, tai nezinau ar tokia tiktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2009 12 23, 21:52)

Rebeferis Daugelavičius yra sakęs, kad tokia muzika turėtų truputėlį erzinti, kad neužmigtum bekvėpuodamas smile.gif Kai lankiau pas jį rebefingus, jo parinkta muzika tikrai labai savotiška buvo...
Atsakyti

na nežinau nežinau g.gif man kažkaip keistai atrodo tie pakvėpavimai.
Mano pažystama lanko,tai kažkia keista tapo,atrodo ,kad kitą gyvenimą atrado,nu ta prasme pačiuožus moteris pasidarė,mes juokaujam ,kad kitam lygį gyvent pradėjo,net vaikais kažkaip pradėjo nesirūpinti,tai sakysit,kad čia normalu,man tai baisu tie pakvėpavimai ,meditacija.Greičiau kažkokia sekta kur žmogų valdo.Net per šias Kalėdas palikusi vyrą ir vaikus išvažiavo pakvėpuoti į Voketija jos dvi ir du vyrai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ,parvažiuos tik po naujųjų metų.Šeimoj karo stovis,vyras su žmona nebesusikalba,jis jau nori skirtis dėl jos tų meditavimų-pakvėpavimų,jei jis pyksta ji rankas iškėlusi į viršų murma kažką tipo ginasi nuo jo pykčiu.Sakysit normalu,man tai ne.Jei žmogau blogai jautiesi paskaityk biblija,padės greičiau manau ,negu ...
Atsakyti