Sveikos , mums siandiena israse si vaista . Vaikas pradejo eiti i darzeli ir praktiskai istisai serga o dabar ir astriu brinchitu sirgo . Bet sake gerti dabar .tad ziuresim pradesim gerti bent kazkiek suveiktu o tai jau uz galvos imuos
Pasidalinkit kas nors, kaip juos sugirdote mažiems vaikams?? mano trijų metų bernas pabandė, nesigavo ir daugiau neįkalbu net pabandyti... Pati išgėriau, kad gaila nebūtų sakau, gal paaugs, gal pavasarį bus pamiršęs... bet gerai pamenu, kad pati išmokau tabletes praryti paauglystėj
Gal vis dėlto galima juos ištirpinti??
Gal vis dėlto galima juos ištirpinti??
Na ka mes pirmaja doze beveik baigem rezultatas... 3 sav nesergam jei ir toliau taip bus liuks Bande sloga kibti bet lengvai pagijom .o butumem vel sirge jauciu
QUOTE(** Svaja** @ 2012 01 24, 17:26)
Na ka mes pirmaja doze beveik baigem rezultatas... 3 sav nesergam jei ir toliau taip bus liuks Bande sloga kibti bet lengvai pagijom .o butumem vel sirge jauciu
Na ir kaip poveikis? Mums gydytoja išrašė gerti dabar, turbūt bandysim
Sveikos mamytės, kokia naujausia patirtis geriant Luivac? mano dukrytė per du mėnesius turėjo plaučių uždegimą ir du branchitus su obstrukcija... dabar kiekviena sloga eina į kosulį arba nuo slogos springsta skrepliais... eisim rytoj pas savo šeimos gydytoją, prašysiu alergologo ir pulmonologo konsultacijų, visokių tyrimų ir klausiu KĄ DARYT???
Ar yra siuo metu gerianciu Luivac?
Laba,
Taip, yra.
Jau pavargau nuo ligų. Sūnui 11 metų.
Pradėsim nuo pirmadienio luivac, taip pat liepė gerti ir berešo lašus (beres drops). Matysim.
Taip, yra.
Jau pavargau nuo ligų. Sūnui 11 metų.
Pradėsim nuo pirmadienio luivac, taip pat liepė gerti ir berešo lašus (beres drops). Matysim.
As irgi pavargau nuo ligu. Tikiuosi, kad pades.
Oi, as taip pat pavargau.. Mano sunus (3,5) jau sugere antra LUIVAC kursa, bet su paskutinem tabletelem vel susirgo... vasaros viduryje... na kai tokia vasara, tai nereikia ko ir noreti... Zodziu, kol kas poveikio didelio nejauciame.. Na gal mazesne temp, nebe 40, o ties 38 apsiribojom.. Bet gal nejauciame 100 proc. poveikio, kad gerem netaisyklingai, nes reikia nuryti nekramcius, o maziui niekaip neiseina.. perkasdavo dazniausiai...
Beja, daktares pati prasiau recepto, nieko panasaus nebuvo net siulius... Ir pati vedu i drusku kambarius, daktare taip pat niekad nieko nesiulo apart antibijotiku...
Beja, daktares pati prasiau recepto, nieko panasaus nebuvo net siulius... Ir pati vedu i drusku kambarius, daktare taip pat niekad nieko nesiulo apart antibijotiku...
Sveikos mamytes,
Bandysime pradeti LUIVAC, nes jau pirma rugsejo savaite mano mazoji gavo antibiotiku, o po 2 sav. jau vel sloga uzpuole.
Anksciau gerem ribumonyl, bet skirtumo nepajautem, tada salinom adenoidus, bet vel nepadejo
Labai tikiuosi, kad su LUIVAC pavyks isvengti bent antibiotiku...
Bandysime pradeti LUIVAC, nes jau pirma rugsejo savaite mano mazoji gavo antibiotiku, o po 2 sav. jau vel sloga uzpuole.
Anksciau gerem ribumonyl, bet skirtumo nepajautem, tada salinom adenoidus, bet vel nepadejo
Labai tikiuosi, kad su LUIVAC pavyks isvengti bent antibiotiku...