Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

QUOTE(Wiktoo @ 2010 11 30, 22:28)
o kada prasideda LR žiemos išpardavimas?:)gal kas žinote:)

Sausį visa info šios temos pirmame lape čia.
Atsakyti
QUOTE(Somina @ 2010 02 20, 01:45)
Aš kiek esu užsisakinėjus, tai nepasakyčiau, kad kokybė drabužių būtų ypatinga...Bet gal dėl to, kad akcijinius sakydavaus bigsmile.gif Apie lietuvišką parduotuvę nėr net komentarų, galvoja biznį padarys su tokiom kainom biggrin.gif

pilnai pritariu, kad ten nieko gero (kokybes atzvilgiu), nebent trikotazo gaminiai. schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos smile.gif
Gal kartais kuriai nors teko tokia situacija, kaip prekių neatsiunčia.
Ką daryti tokiu atveju?
Atsakyti
QUOTE(Ingootea @ 2010 12 13, 14:30)
Sveikos, merginos  smile.gif
Gal kartais kuriai nors teko tokia situacija, kaip prekių neatsiunčia.
Ką daryti tokiu atveju?

pasieskokit cia 1 puslapy visA info http://www.supermama...hp/t674804.html
Atsakyti
sveikos, labai reiketu Jusu pagalbos 4u.gif
atliekant 3 zingsni (payment) viskas uzstrigo. suvedziau korteles informacija, o man ismete uzrasa, kad su kortele kazkas blogai. kortele turi tikti(elektronine,sask. yra pakankamas kiekis pinigu). net perkrovus psl,atsijungus rodo vis ta pati,raudona uzrasa apie korteles netinkamuma ir nieko neleidzia paspausti nebent grizti i 1 ir 2 zingsnius(krepseli ir adreso rasyma).
gal yra susidurusiu su sia prablema?butu labai malonu,kad padetumete,nes laikas spaudzia verysad.gif
Atsakyti
eik i sita tema
http://www.supermama...;#entry43819452

ten tau greiciau paaiskins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 19 sausio 2011 - 11:47
Man prekių netsiuntė, gal dar kažkuri esate negavusi? Ką darėte tokiu atveju būtų įdomu sužinoti. Bandžiau su jais susisiekti, bet email atsakinėti neskuba... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(shabase @ 2011 02 27, 16:09)
Man prekių netsiuntė, gal dar kažkuri esate negavusi? Ką darėte tokiu atveju būtų įdomu sužinoti. Bandžiau su jais susisiekti, bet email atsakinėti neskuba... sad.gif

Kada ir kurioje La redoute pirkote?
Ar po sumokėjimo praėjo 6 savaitės?
Šiaip tvarkingai siuntiniai iš Laredoute.fr ateina per DHL arba DPD.
Bendrauja perkančios iš Prancūzijos LR čia.
Atsakyti
Pirkau Laredoute.fr. Taip, tikrai visada tvarkinagi ateidavo, jau kokia 20 siuntinių esu sulaukusi, bet šį kartą nebeateina... užsakiau sausio 10 d., jie tvirtina, kad išsiųsta sausio 12 d., bet nei DHL nei DPD pagal šį kodą siuntos neturi ir netgi nemato, lyg nebūtų registruotas...
Atsakyti
QUOTE(shabase @ 2011 02 28, 11:09)
Pirkau Laredoute.fr. Taip, tikrai visada tvarkinagi ateidavo, jau kokia 20 siuntinių esu sulaukusi, bet šį kartą nebeateina... užsakiau sausio 10 d., jie tvirtina, kad išsiųsta sausio 12 d., bet nei DHL nei DPD pagal šį kodą siuntos neturi ir netgi nemato, lyg nebūtų registruotas...

Apsilankykite LR palatoje, ten patars.
Atsakyti
Neberandu LR palatos, ten kur geriausi patarimai is Laredoute.

Gavau laiska su kodu, kur man grazinami pinigai uz preke kurios nera. Padekite: kur ji ivesti, kad nuskaiciuotu?
Atsakyti
QUOTE(tina2 @ 2011 03 21, 13:08)
Neberandu LR palatos, ten kur geriausi patarimai is Laredoute.

Gavau laiska su kodu, kur man grazinami pinigai uz preke kurios nera. Padekite: kur ji ivesti, kad nuskaiciuotu?

Galite rasti čia. Bet jau 49 puslapis. 4u.gif
Biblioteka čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juozelija: 21 kovo 2011 - 20:26