Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

Aš kiek esu užsisakinėjus, tai nepasakyčiau, kad kokybė drabužių būtų ypatinga...Bet gal dėl to, kad akcijinius sakydavaus bigsmile.gif Apie lietuvišką parduotuvę nėr net komentarų, galvoja biznį padarys su tokiom kainom biggrin.gif
Atsakyti
daug kas man tinka-bet pirkau tik is supermamu, o ne tiesiogiai
Atsakyti
gal kuri poasakytu kiek is laredoutes kainuoja siuntimas i LT?
Atsakyti
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 03 01, 09:48)
gal kuri poasakytu kiek is laredoutes kainuoja siuntimas i LT?

5-6 eur plius 7proc.nuo prekių kainos 4u.gif
Atsakyti
Gal kas gali padeti, noriu uzsisakyti vaikisku rubeliu, kaip La roudete rubai ar atitinka parasyta dydi? T.y. jei 104 ugiui, tai tokiam ir tiks? O pedkelnes, nepamazintos? Mano mergaite 97cm ugio, o rubai kazkodel yra tik 2m 86 ir 4m. 104cm, tai man reikia imti 104? O 3m. nebuna? Ir dar del kokybes ar gera, noriu uzsisakyti golfu, megztu sukneliu, pedkelniu, apatiniu..Gal kas pastoviai perka ir gali pakomentuoti.. Aciu labai visoms atsiliepusioms 4u.gif
Atsakyti
parašiau tokį ilgą atsakymą ir dingo doh.gif trumpai - geriau imti kiek didesnį rūbą, tai bus garantija kad tilpsit smile.gif aš visada imu kokiu 1-2 dydžiu didesnius rūbus, tai būna kaip tik ir gan ilgai neišauga. na tik triusikėlius gal atitiko savo esamą dydį
jei reikia daugiau info - klauskit per až 4u.gif
tiesa turiu tokias kelnytes neblogas 102cm, tai maniškė būdama kur kas mažesnė netilpo. ilgis ir visa kita gerai, o va pilv9zas niekaip netilpo, tai ten nebent labai labai lieknai mergytei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Grafaite @ 2010 02 20, 10:23)
SVEIKOS merginos
seniau buvo isparduotuve laredoute netikusiu drabuzeliu gal zinot kur ji dingo?  blush2.gif  nerandu. o tiek prisisiunciau ir netinka  verysad.gif

o kodel netinka? dydziai? ar nepatinka?
Papildyta:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makse*: 28 rugsėjo 2010 - 08:34
gal kas uzsakinejot ir jau nesiojat tad galit pasakyt savo nuomone apie sias striukytes?
user posted image

user posted image
Atsakyti
Merginos kiek kainuoja siuntimas i LT? nusiziurejau kedukus, tik noriu pati uzsisakyti biggrin.gif cia perskaiciua kad 6 eur + 7 %
Bet man jokiu % neraso tik 4 svarus (angliskam ziurejau), tai ir bus atsiuntimas tik 4 svarai? smile.gif o gal cia tik anglijoj tokia kaina siutimo?
Atsakyti
QUOTE(Koop @ 2010 10 05, 02:25)
Merginos kiek kainuoja siuntimas i LT? nusiziurejau kedukus, tik noriu pati uzsisakyti  biggrin.gif  cia perskaiciua kad 6 eur + 7 %
Bet man jokiu % neraso tik 4 svarus (angliskam ziurejau), tai ir bus atsiuntimas tik 4 svarai?  smile.gif  o gal cia tik anglijoj tokia kaina siutimo?

is anglisko puslapio berods nesiuncia i LT 4u.gif o is prancuziskojo - 10 proc pakavimo mokestis ir apie 6 eur siuntimas (pasistengus, si mokesti galima ir numusti su tinkamu koduku) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 10 05, 11:24)
is anglisko puslapio berods nesiuncia i LT  4u.gif  o is prancuziskojo - 10 proc pakavimo mokestis ir apie 6 eur siuntimas (pasistengus, si mokesti galima ir numusti su tinkamu koduku)  4u.gif

Šiek tiek supainiojot, pakavimo mokestis apie 6 eurus (5,95 man rodos) + 10 proc nuo prekių kainos už siuntimą .
Atsakyti
o kada prasideda LR žiemos išpardavimas?:)gal kas žinote:)
Atsakyti