gal kuri poasakytu kiek is laredoutes kainuoja siuntimas i LT?
QUOTE(Mazas angelas @ 2010 03 01, 09:48)
gal kuri poasakytu kiek is laredoutes kainuoja siuntimas i LT?
5-6 eur plius 7proc.nuo prekių kainos
Gal kas gali padeti, noriu uzsisakyti vaikisku rubeliu, kaip La roudete rubai ar atitinka parasyta dydi? T.y. jei 104 ugiui, tai tokiam ir tiks? O pedkelnes, nepamazintos? Mano mergaite 97cm ugio, o rubai kazkodel yra tik 2m 86 ir 4m. 104cm, tai man reikia imti 104? O 3m. nebuna? Ir dar del kokybes ar gera, noriu uzsisakyti golfu, megztu sukneliu, pedkelniu, apatiniu..Gal kas pastoviai perka ir gali pakomentuoti.. Aciu labai visoms atsiliepusioms
parašiau tokį ilgą atsakymą ir dingo trumpai - geriau imti kiek didesnį rūbą, tai bus garantija kad tilpsit aš visada imu kokiu 1-2 dydžiu didesnius rūbus, tai būna kaip tik ir gan ilgai neišauga. na tik triusikėlius gal atitiko savo esamą dydį
jei reikia daugiau info - klauskit per až
tiesa turiu tokias kelnytes neblogas 102cm, tai maniškė būdama kur kas mažesnė netilpo. ilgis ir visa kita gerai, o va pilv9zas niekaip netilpo, tai ten nebent labai labai lieknai mergytei
jei reikia daugiau info - klauskit per až
tiesa turiu tokias kelnytes neblogas 102cm, tai maniškė būdama kur kas mažesnė netilpo. ilgis ir visa kita gerai, o va pilv9zas niekaip netilpo, tai ten nebent labai labai lieknai mergytei
QUOTE(Grafaite @ 2010 02 20, 10:23)
SVEIKOS merginos
seniau buvo isparduotuve laredoute netikusiu drabuzeliu gal zinot kur ji dingo? nerandu. o tiek prisisiunciau ir netinka
seniau buvo isparduotuve laredoute netikusiu drabuzeliu gal zinot kur ji dingo? nerandu. o tiek prisisiunciau ir netinka
o kodel netinka? dydziai? ar nepatinka?
Papildyta:
gal kas uzsakinejot ir jau nesiojat tad galit pasakyt savo nuomone apie sias striukytes?
Merginos kiek kainuoja siuntimas i LT? nusiziurejau kedukus, tik noriu pati uzsisakyti cia perskaiciua kad 6 eur + 7 %
Bet man jokiu % neraso tik 4 svarus (angliskam ziurejau), tai ir bus atsiuntimas tik 4 svarai? o gal cia tik anglijoj tokia kaina siutimo?
Bet man jokiu % neraso tik 4 svarus (angliskam ziurejau), tai ir bus atsiuntimas tik 4 svarai? o gal cia tik anglijoj tokia kaina siutimo?
QUOTE(Koop @ 2010 10 05, 02:25)
Merginos kiek kainuoja siuntimas i LT? nusiziurejau kedukus, tik noriu pati uzsisakyti cia perskaiciua kad 6 eur + 7 %
is anglisko puslapio berods nesiuncia i LT o is prancuziskojo - 10 proc pakavimo mokestis ir apie 6 eur siuntimas (pasistengus, si mokesti galima ir numusti su tinkamu koduku)
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2010 10 05, 11:24)
is anglisko puslapio berods nesiuncia i LT o is prancuziskojo - 10 proc pakavimo mokestis ir apie 6 eur siuntimas (pasistengus, si mokesti galima ir numusti su tinkamu koduku)
Šiek tiek supainiojot, pakavimo mokestis apie 6 eurus (5,95 man rodos) + 10 proc nuo prekių kainos už siuntimą .
o kada prasideda LR žiemos išpardavimas?:)gal kas žinote:)