Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

QUOTE(iclė @ 2009 03 24, 12:35)
Turėtų tikt, jei ne electron. Kartais tik iš kažkelinto karto pavyksta.
Papildyta:
Yra ten ir gerų. Tikrai.
Aš ir esu iš ten šlamšto prisisiuntus, bet pasimokiau ir dabar užsakinėju tik per didžiuosius žiemos ir vasaros išpardavimus, ir imu apie 80 proc. nupigintas prekes, kurių pradinė kaina nėra maža.

O gal kas is jusu priimtu mano uzsakyma, jei uzsiimat? ax.gif As esu is kns.. baisiai noriu keliu daikciuku, kol as cia bandau uzsakyt, baisiai kainos kaitaliojasi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pozemine @ 2009 03 25, 11:45)
O gal kas is jusu priimtu mano uzsakyma, jei uzsiimat?  ax.gif  As esu is kns.. baisiai noriu keliu daikciuku, kol as cia bandau uzsakyt, baisiai kainos kaitaliojasi  verysad.gif

Eik į temą bendraminčiuose http://www.supermama...?...426667&st=0 ir ten paprašyk prie ko nors prisijungti.
Tik ten neleidžiama atvirai kooperuotis, reikia kodais šnekėt biggrin.gif , rašyk: "gal kas gersit kavą Kaune? Prisijungčiau" biggrin.gif Paskui per až be nesąmonių susirašysit.
Atsakyti
nezinau kaip ten drabuziai bet patalyne nerealaus grozio wub.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Vartinejau siandien "Edita" ir uztikau, kad egzistuoja lietuviskas www.laredoute.lt, tad pacioms galima uzsisakyti is LT smile.gif bent jau as to nezinojau, nes niekad siuo brandu nesidomejau biggrin.gif be to, uzsisakant ju parduotuveje, galima gauti dovanu kelionini krepsi thumbup.gif
Laredoute
Atsakyti
Tik, kad tam lietuviškam tikrai kainos žymiai didesnės, o jei užsisakinėsit iš prancuzu, tai pritaikiusios koda gausit irgi dovanu. Kodukus gaunat i el.pašta. O užsisakyt nėra sudėtinga perskaičius info nurodytoje temoje bendraminčiuose mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos,
gal kartais kas nors dar uzsakinesite is LR, butu imanoma prisijungti?

ir gal galit paaiskinti,kaip cia su tais dydziais
http://www.laredoute...umberpage=5#nop
31 didziausias,cia europinis???ka daryt man su 41 dydzio koja lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, as tai pati pabandziau uzsakyti, be jokiu tarpininku, viskas gerai gavosi, aisku reikejo palaukti menesiuka po kol gavau, bet manau, cia per tas sventes taip buvo.
Gavau tokius drabuzelius, labai patenkinta, viskas tiko, kokybe super!Kaip uz 3 daiktus, tai tikrai papigiai apsipirkau smile.gif(gavosi 46,35 €)

Va mano groziai!
user posted image

user posted image

Tik maniske - violetines spalvos
user posted image

Atsakyti
Drabužiai - nieko neprikiši, bet batais nusivyliau. Labai greitai teko išmesti... Pažiūrėjau lietuvišką psl. Mažai prekių ir kainos aukštos. Aš su siuntimu iš užsienio už suknelę nemokėjau tiek, kiek parašyta LT puslapy:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Night_: 14 vasario 2010 - 21:37
QUOTE(meskiniene @ 2010 02 13, 15:43)

Cia vaikiski, todel ir dydziai vaikiski.
Atsakyti
QUOTE(meskiniene @ 2010 02 13, 15:43)
Sveikos,
gal kartais kas nors dar uzsakinesite is LR, butu imanoma prisijungti?

http://www.laredoute...umberpage=5#nop

Sandrita dažnai užsisakinėja,pas ją paprašyk 4u.gif
Atsakyti
sveikos, bandau pati užsisakyti iš Laredoute, bet kažkaip neišeina iki galo patvirtinti apmokėjimo..atsiskaitinėju per paypal. gal galit kas nors įmesti nuorodą, kur yra paaiškinimai dėl užsakymo iš šito tinklapio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitux @ 2010 02 18, 12:35)
gal galit kas nors įmesti  nuorodą, kur yra paaiškinimai dėl užsakymo iš šito tinklapio? 4u.gif

čia ieškokit
Atsakyti