Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

Kiek man teko pirkti šioje internetinėje parduotuvėje, tai galiu drąsiai pasakyti, kad dažniausiai reikia žiūrėti į pirmines kainas, nes po kelis euriukus rūbeliai ir būna tų euriukų verti. Bet po namus suinešioti visai tinkami. O pasirinkus geresnės kokybės ir kainos, galima tikrai neblogų rūbelių įsigyti. Pirkau ir sau, ir vyrui, ir vaikams, tai visko buvo, vieni rūbai gerai nešiojosi, kiti po kelių skalbimų issitampė, bet juk tai ir taip pasitaiko, ar internete pirkti, ar paprastoje parduotuvėje. Manau, negalima sakyti, kad tų rūbelių kokybė yra labai gera, ar labai prasta, jei tik vieną kitą kartą pirkta buvo, nes tikrai visko ten yra, ir šiaip sau, ir gerų daiktų. Internetine prekyba visada yra siokia tokia loterija. smile.gif
Atsakyti
As pries pora menesiu uz keleta euru pirkau golfuka su vilna ir mohera. Ir esu labai patenkinta. Kiek kartu skalbiau, nei spalva nubluko, nei issitampe. Esu tikrai patenkinta. Kiti pirkti megztukai irgi labai gerai nesiojasi. Nezinau, gal man pasiseke, taciau tikrai nemanau, kad tik brangi preke turi buti kokybiska smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
norejau pagalbos, niekaip nepavyksta uzsisakyti. Bandau tai padaryti pirma karta, bet raso kad kortele neimanoma. neseniai buvau radus detalu visos uzsakymo eigos aprasyma ir butent pagal ji dariau, bet db jo jau neberandu sad.gif gal kas galite pakonsultuot arba bent jau ta uzsakymo eigos aprasyma atsiust.. lb dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pozemine @ 2009 03 23, 18:33)
Sveiki,
norejau pagalbos, niekaip nepavyksta uzsisakyti. Bandau tai padaryti pirma karta, bet raso kad kortele neimanoma. neseniai buvau radus detalu visos uzsakymo eigos aprasyma ir butent pagal ji dariau, bet db jo jau neberandu sad.gif gal kas galite pakonsultuot arba bent jau ta uzsakymo eigos aprasyma atsiust.. lb dekui smile.gif

čia rasit

http://www.supermama...?...ry&eid=4818
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2009 03 23, 19:30)

lb dekui celesta, perziurejau ir dar karta pameginau, bet ir vel ismeta Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse.
visi uzsakymo reikalavimai lyg ir ivykdyti, kas dar galetu buti? unsure.gif
Atsakyti
Arba kortelė netinkama, arba joje nėr pinigų.
Atsakyti
QUOTE(pozemine @ 2009 03 23, 22:14)
lb dekui celesta, perziurejau ir dar karta pameginau, bet ir vel ismeta Paiement par carte impossible. Veuillez contacter une hôtesse.
visi uzsakymo reikalavimai lyg ir ivykdyti, kas dar galetu buti?  unsure.gif

Kortelė ne Hansa/ Swdbank'o??? Man taip pat buvo- užsakant problemos, po to atsiuntė tipo užsakymo rezervaciją į paštą, bet pats užsakymas nei krust. Tingėjau eit į banką aiškintis, tai užsakiau iš kitos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pozemine @ 2009 03 23, 22:14)
visi uzsakymo reikalavimai lyg ir ivykdyti, kas dar galetu buti?  unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(ruda lape @ 2009 03 24, 08:11)
Kortelė ne Hansa/ Swdbank'o??? Man taip pat buvo- užsakant problemos, po to atsiuntė tipo užsakymo rezervaciją į paštą, bet pats užsakymas nei krust. Tingėjau eit į banką aiškintis, tai užsakiau iš kitos...  ax.gif

Kortele SEB VISA, ir pinigu ten tikrut tikruteliai uztenka mirksiukas.gif gal kas uzsakinejat su tokia? Galvoju, gal seb'o tik vitruon tinka? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pozemine @ 2009 03 24, 11:27)
Kortele SEB VISA, ir pinigu ten tikrut tikruteliai uztenka  mirksiukas.gif  gal kas uzsakinejat su tokia? Galvoju, gal seb'o tik vitruon tinka?  g.gif

pas mane Ego Hansa banko, pavyko viskas iš pirmo karto
Atsakyti
Deja, man kažkada atsisiųsti rūbeliai pasirodė labai labai prastos kokybės. Tiesa ir LT niekada neperku vormodu-zaru, nes tiesiog erzina prastos medziagos ir kreivos siūlės.
Atsakyti
QUOTE(pozemine @ 2009 03 24, 10:27)
Kortele SEB VISA, ir pinigu ten tikrut tikruteliai uztenka  mirksiukas.gif  gal kas uzsakinejat su tokia? Galvoju, gal seb'o tik vitruon tinka?  g.gif

Turėtų tikt, jei ne electron. Kartais tik iš kažkelinto karto pavyksta.
Papildyta:
QUOTE(Varna @ 2009 03 24, 10:52)
Deja, man kažkada atsisiųsti rūbeliai pasirodė labai labai prastos kokybės. Tiesa ir LT niekada neperku vormodu-zaru, nes tiesiog erzina prastos medziagos ir kreivos siūlės.

Yra ten ir gerų. Tikrai.
Aš ir esu iš ten šlamšto prisisiuntus, bet pasimokiau ir dabar užsakinėju tik per didžiuosius žiemos ir vasaros išpardavimus, ir imu apie 80 proc. nupigintas prekes, kurių pradinė kaina nėra maža.
Atsakyti