Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

QUOTE(mercedes @ 2008 11 18, 19:12)
Pentarda,paieškok bendraminčiuose  mirksiukas.gif Ten rasi  Laredoute temą,1-ame puslapyje rasi visą info

aciuks.gif
Atsakyti
gal zinot siuo metu galiojanciu koduku-dovanu.. ax.gif
Atsakyti
sveikos, mergaitės, visiškai neįkertu fr kalbos, gal kuri galėtu pakonsultuoti kaip užsakyti iš laredoute?
Atsakyti
http://www.supermama...?...p=24967746

Ateikit ČIA.
Papildyta:
Čia ir yra tema bendraminčiuose, tik greitai supliurpiama, nes.. nes DAUG yra LT pirkėjų iš šios parduotuvės.
Atsakyti
labai, labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 11 18, 13:14)
Visada pirkau per tarpininkes. Gal yra is jusu kurios perkates pacios g.gif Labai noreciau pati sau pirktis ax.gif Labai domina visa registracijos ir parsisiuntimo kainos informacija ax.gif  Gal atsiras galinciu pagelbeti 4u.gif
aciuks.gif

O kam per tarpininkes užsakinėt, LR gi siunčia į LT?? g.gif O bendraminčiuose temoje rasi absoliučiai visą info, kurios reikia, tik pasiskaityt nepatingėk....
Norėjau kartą siūstis per tarpininkę, kai prekę tik Prancūzijoje siuntė, bet pasirodo, kad ir tarpininkės LT sėdi, tai gaunasi, kad jos tik sumoka... schmoll.gif
Atsakyti
user posted image

Ieskau tokios xs-s d. LR tunikos, gal kas turite parduoti, o gal nuoroda galite permesti, niekaip nerandu blush2.gif
Atsakyti
Kadangi bendraminciuose aptariama ir pasidalinama nuomonems apie LR prekes, cia butu labai faina sulaukti patarimu, pasidalinimu kaip ir prie ko derinate viena ar kita parsiusta preke, pasidemonstruoti "derinukus" smile.gif As kol kas niekuo negaliu pasidalinti, nes tik formuojuosi savo pirma uzsayma is LR, tai butu labai smagu pamatyti ka ir su kuo nesioja jau parsisiuntusios mamytes. Taip pat butu galima imesti planuojamu pirkti/nusipirktu drabuzeliu nuorodu bei pasitarti kas su jais tiktu. Aciu jei nepatingesit pasidalinti foto ir idejomis 4u.gif
Atsakyti
Zuma,

Bendraminčiuose ir derinukus parodom biggrin.gif Tada būna pirkimas BŪRIAIS ko nors gražaus biggrin.gif

Šiemet tai buvo - raudoni aukštakulniai, rudai margas sijonukas ir keli megztukai biggrin.gif

Tik va planuojamų per daug nededam biggrin.gif kad nenusibankrotyt, veikiausia biggrin.gif

{bet gaaaal su keliais paveiksliukais užsuksiu}
Atsakyti
QUOTE(Lukaaaa @ 2008 11 11, 22:16)
O dar norejau paklausti - kiek laiko eina prekes? ar greitai atsiuncia ar reikia ilgai laukti? Aciuzzzzz  biggrin.gif

2-3 savaites 4u.gif
Atsakyti
jau keletą siuntinukų esu gavusi. kad labai patiko galiu pasakyti tik apie vaikiškus. sau iš patikusių galiu paminėti maudimkes, viena buvo brangesnė (apie 60lt) kita gal kokie 28lt. nu pirkau ant "durniaus" pabandymui. bet buvau sužavėta apžavėta
kas nelabai patinka - kad skiriasi rūbelių dydžiai, aišku kai pir visur. bet kai negali pasimatuoti, tai labai gali prašauti pro šoną.taip kad brangesnį baisoka pirkti a vdrug nepataikysi? kas perpirks doh.gif
va ir dabar siūlau išparduotuvėj superinę maikutę su pasiuvinėjimais kurios laaabai norėjau, ale dydį nepataikiau doh.gif nors kaina apie 50lt be niekas nepuola labai pirkti doh.gif taip ir guli spintoj blush2.gif
sau geriausias pirkinys iš jų - maikutė už 1eur. ėmiau tampymui po namus, bet mb nutarė kad ir į gatvę su tokia negėda išeit lotuliukas.gif
jei rasiu norodą, įmesiu
dar iš jų patalynė patinka, tik reikia sulaukti už protiną kainą tongue.gif
"ant dienų" kaune darysiu užsakymą, jei kas norit galiu priimt keletą šmutkyčių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cikada7 @ 2009 03 15, 11:33)
user posted image

Ieskau tokios xs-s d. LR tunikos, gal kas turite parduoti, o gal nuoroda galite permesti, niekaip nerandu blush2.gif

o čia tikrai LR? man kažkaip VS stilių primena labiau unsure.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2009 03 15, 13:28)
jau keletą siuntinukų esu gavusi. kad labai patiko galiu pasakyti tik apie vaikiškus. sau iš patikusių galiu paminėti  maudimkes, viena buvo brangesnė (apie 60lt) kita gal kokie 28lt. nu pirkau ant "durniaus" pabandymui. bet buvau sužavėta apžavėta
kas nelabai patinka - kad skiriasi rūbelių dydžiai, aišku kai pir visur. bet kai negali pasimatuoti, tai labai gali prašauti pro šoną.taip kad brangesnį baisoka pirkti a vdrug nepataikysi? kas perpirks doh.gif
va ir dabar siūlau išparduotuvėj superinę maikutę su pasiuvinėjimais kurios laaabai norėjau, ale dydį nepataikiau doh.gif nors kaina apie 50lt be niekas nepuola labai pirkti doh.gif taip ir guli spintoj blush2.gif
sau geriausias pirkinys iš jų - maikutė už 1eur. ėmiau tampymui po namus, bet mb nutarė kad ir į gatvę su tokia negėda išeit lotuliukas.gif
jei rasiu norodą, įmesiu
dar iš jų patalynė patinka, tik reikia sulaukti už protiną kainą tongue.gif
"ant dienų" kaune darysiu užsakymą, jei kas norit galiu priimt keletą šmutkyčių mirksiukas.gif
Papildyta:

o čia tikrai LR? man kažkaip VS stilių primena labiau  unsure.gif 4u.gif

LR, pati draugei pirkau tokia SM, tik buvo M d, o man reikia mazesnes 4u.gif
Atsakyti