Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

Sveikos,

Atsisiunciau striukyte, bet pasirode per maza. 40 dydis.
Foto: http://public.fotki....985072oaix.html

Gal kas noretu pirkti uz 70 Lt.

Rasykite i asmenine zinute.
Atsakyti
As irgi uzsisakiau striukyte,pirmas mano bandymas,bet dar negavau.
Atsakyti
Na as irgi susiviliojau tuo La redoute... ax.gif kazi jei cia nesioju 38 dydi tai ten koks man atitiktu? 36 ar 38? Nes kazkaip baisoka uzsisakineti kaip pirma karta......o beje, per kiek laiko ateina siuntinukas g.gif ?
Atsakyti
Siunčiausi kelis daiktelius.Suknelę už 1 eurą lotuliukas.gif O kokybė jos mane pilnai tenkina.Vaikiški rūbai irgi nenuvylė 4u.gif Sau siunčiausi 36-38 dydį (kokį ir Lietuvoje perku), man pilnai atitiko ;]
Atsakyti
O dar norejau paklausti - kiek laiko eina prekes? ar greitai atsiuncia ar reikia ilgai laukti? Aciuzzzzz biggrin.gif
Atsakyti
pirkau baltinukus ir tunika, baltinuku dydis visiskai neatitiko, tunika nieko, bet paveiksliuke ji man kitokia atrode lotuliukas.gif uztai labai patiko lagaminas, kuri gavau dovanu prie uzsakymo, tas tai thumbup.gif tikrai grazus
Atsakyti
Uzsakineju sau,namiskiams ir draugams jau seniai. Galiu pasakyti,kad dydziai labai priklauso nuo gaminio linijos,bet dauguma yra padidinti.
Labiausiai esu patenkint vaikiskais rubeliais. thumbup.gif
Drabuzio kokybe labai priklauso nuo jo kainos(netgi perkant per ispardavimus,reikia atkreipti demesi i jo sena kaina ).

Papildyta:
QUOTE(Lukaaaa @ 2008 11 11, 22:16)
O dar norejau paklausti - kiek laiko eina prekes? ar greitai atsiuncia ar reikia ilgai laukti? Aciuzzzzz  biggrin.gif

Jeigu perki ne per ispardavimus,prekytes atkeliauja per 10 dieneliu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai viskas tiko ir patiko, siunčiaus batus, suknelę. Dydžiai tokie patys, kaip ir LT. Esu patenkinta ax.gif
Atsakyti
aciu wink.gif jau sia savaite uzsakinesiu ir lauksiu 4u.gif 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikites 4u.gif Esu uzsisakinejusi s sios parduotuves rubelius. Vieni labai buvo faini kiti na kasdien sunesiojau thumbup.gif: kai uz nedidele kaina pirkau tai ir skustis negaliu lotuliukas.gif
Visada pirkau per tarpininkes. Gal yra is jusu kurios perkates pacios g.gif Labai noreciau pati sau pirktis ax.gif Labai domina visa registracijos ir parsisiuntimo kainos informacija ax.gif Gal atsiras galinciu pagelbeti 4u.gif
aciuks.gif
Atsakyti
Pentarda,paieškok bendraminčiuose mirksiukas.gif Ten rasi Laredoute temą,1-ame puslapyje rasi visą info
Atsakyti
Na pagaliau as uzsisakiau smile.gif Atkeliavo mano lauktieji drabuzeliai smile.gif esu super patenkinta, kokybe atitinka kaina, o ir dydziai labai tiko smile.gif
Atsakyti