Sveikos,
Atsisiunciau striukyte, bet pasirode per maza. 40 dydis.
Foto: http://public.fotki....985072oaix.html
Gal kas noretu pirkti uz 70 Lt.
Rasykite i asmenine zinute.
As irgi uzsisakiau striukyte,pirmas mano bandymas,bet dar negavau.
Siunčiausi kelis daiktelius.Suknelę už 1 eurą O kokybė jos mane pilnai tenkina.Vaikiški rūbai irgi nenuvylė Sau siunčiausi 36-38 dydį (kokį ir Lietuvoje perku), man pilnai atitiko ;]
pirkau baltinukus ir tunika, baltinuku dydis visiskai neatitiko, tunika nieko, bet paveiksliuke ji man kitokia atrode uztai labai patiko lagaminas, kuri gavau dovanu prie uzsakymo, tas tai tikrai grazus
Uzsakineju sau,namiskiams ir draugams jau seniai. Galiu pasakyti,kad dydziai labai priklauso nuo gaminio linijos,bet dauguma yra padidinti.
Labiausiai esu patenkint vaikiskais rubeliais.
Drabuzio kokybe labai priklauso nuo jo kainos(netgi perkant per ispardavimus,reikia atkreipti demesi i jo sena kaina ).
Papildyta:
Jeigu perki ne per ispardavimus,prekytes atkeliauja per 10 dieneliu
Labiausiai esu patenkint vaikiskais rubeliais.
Drabuzio kokybe labai priklauso nuo jo kainos(netgi perkant per ispardavimus,reikia atkreipti demesi i jo sena kaina ).
Papildyta:
QUOTE(Lukaaaa @ 2008 11 11, 22:16)
O dar norejau paklausti - kiek laiko eina prekes? ar greitai atsiuncia ar reikia ilgai laukti? Aciuzzzzz
Jeigu perki ne per ispardavimus,prekytes atkeliauja per 10 dieneliu
Sveikites Esu uzsisakinejusi s sios parduotuves rubelius. Vieni labai buvo faini kiti na kasdien sunesiojau : kai uz nedidele kaina pirkau tai ir skustis negaliu
Visada pirkau per tarpininkes. Gal yra is jusu kurios perkates pacios Labai noreciau pati sau pirktis Labai domina visa registracijos ir parsisiuntimo kainos informacija Gal atsiras galinciu pagelbeti
Visada pirkau per tarpininkes. Gal yra is jusu kurios perkates pacios Labai noreciau pati sau pirktis Labai domina visa registracijos ir parsisiuntimo kainos informacija Gal atsiras galinciu pagelbeti
Pentarda,paieškok bendraminčiuose Ten rasi Laredoute temą,1-ame puslapyje rasi visą info