Bijau kažkaip iš ten užsisakyt, nekaip atrodo...
as kiek sau ir vyrui perku,tai tinka, patinka ir atitinka dydziai kasdienai ir uz pora euru bliuskutes namie tampyt galima, o kas brangiau kainave,tai tikrai kokybe gera
beje, as uzsakineju is norvegu laredoute, idomu ar skiriasi kokybe ar dar kas nors palyginus su prancuzu (is ju nebandziau)
QUOTE(Joa @ 2007 10 04, 20:43)
beje, as uzsakineju is norvegu laredoute, idomu ar skiriasi kokybe ar dar kas nors palyginus su prancuzu (is ju nebandziau)
manau neturetu skirtis...jav laredoute ir norvegai manau tuos pacius rubus siulo,tai ir kokybe tokia pat turetu but...
Na siu rubeliu kokybe ziauriai nusivyliau pamenu gavau viena megztuka juoda nelygiai dazyta kaip su zaliais plemais, pazastyje skyle, siulai siaubingi, iskart leke i siuksline, gerai kad tai buvo ispardavimo preke tai nedaug dar sumokejau O va dukrytei pirkau kelnytes ir bodziukus tai esu labai patenkinta, nei nusiskalbe nei issitampe
Man tai kol kas viskas patinka ką turiu. Dydžius ne visad pataikau, bet ir kitose internetinėse parduotuvėse problema ta pati. O kokybė labai priklauso nuo kainos
QUOTE(litavkasam @ 2007 10 06, 11:49)
Man tai kol kas viskas patinka ką turiu. Dydžius ne visad pataikau, bet ir kitose internetinėse parduotuvėse problema ta pati. O kokybė labai priklauso nuo kainos
yra toks atskiras skyrelis mini kaina, tai ir mini kokybe ten, o siaip firminiai drabuzeliai tai tikrai kokybiski
QUOTE(Endendu @ 2007 09 25, 12:49)
Kadangi apdairiai renkuosi ką pirkti, visumoje esu patenkinta La redoutiniais rūbais. Aišku, jei tikiesi stebūklo už kelis eurus, tai galima ir nusivilti. Stengiuosi rinktis iš Laura Clementi, Ann Weyburn kolekcijų (mamai), Active wear kolekcijų.
Man irgi labai patinka Laura Clementi, dukrai dažnai užsakau Active wear
QUOTE(seima @ 2007 10 04, 18:22)
as kiek sau ir vyrui perku,tai tinka, patinka ir atitinka dydziai kasdienai ir uz pora euru bliuskutes namie tampyt galima, o kas brangiau kainave,tai tikrai kokybe gera
Pritariu.
QUOTE(vaidem @ 2008 06 16, 18:23)
o as tais golfukais vaikiskais, kur visos prisipirke vaikams turi nusivyliau. trikotazas plonytis. beje turiu kur uzsisega knopkytemis kakliukas. po pirmo skalbimo susitrauke is ilgio ir issitempe i ploti. tai nei sis nei2 tas... b
Mano sūnus nešiojo visą žiemą golfiukus, skalbiau beveik kasdien, nieko neišsitampė, tik išaugo
na kokybe tai siaip sau sakyciau, bet kainos geros
Gal yra mamyčių, kurios su amerikietišku Laredute iš arčiau susipažino?? Domina dydžiai- šiaip S nešioju, iš prancūziško 36-38 siunčiuosi, o kaip su amerikietiškais dydžiais. Ar 4-as atitinka 34?? Jei kuri žinot- pasidalinkit info
aš tai manau, kad jei perki už mažą kainą tai ir kokybės santykis atitinkamas-neverta tikėtis kokybės
mano dydis 34/36 arba 36 ir visi drabužėliai IDEALIAI man tiko : } užsisakinėjau ir megztukų ir maikučių ir golfukų, šortus turiu iš ten(tik truputuką maniau, kad mažesnio dydio reik, o reikėjo 38)
pusė mano spintos - vien laredoute ir puikiai nešiojasi
mano dydis 34/36 arba 36 ir visi drabužėliai IDEALIAI man tiko : } užsisakinėjau ir megztukų ir maikučių ir golfukų, šortus turiu iš ten(tik truputuką maniau, kad mažesnio dydio reik, o reikėjo 38)
pusė mano spintos - vien laredoute ir puikiai nešiojasi