Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš Laredoute

QUOTE(kristynka* @ 2012 01 06, 16:24)
niekas nesiprekinat ?

Tos kurios prekinasi renkasi čia. Kviečiame prisijungti.
Atsakyti
Man LaRedoute drabužiai ne itin - turiu trejetą suknučių, vaikiškų rūbelių - kažkokie jie skysti, plono audinio.
Atsakyti
QUOTE(Gaske @ 2012 02 15, 17:45)
Man LaRedoute drabužiai ne itin - turiu trejetą suknučių, vaikiškų rūbelių - kažkokie jie skysti, plono audinio.

O gal kas galite pasakyti, kokia pristatymo kaina?
Aš suformavau užsakymą, rodė, kad pristatymas 5,95 EUR, o kai norėjau apmokėti, staiga patapo 41 EUR doh.gif
Krepšelyje 10 prekių, nes vieną jau praradu, išpirko... unsure.gif

Nieko nenustatinėjau dėl kokio skubaus pristatymo ar pan., net nerodė jokios pasirinkimo galimybės.

Patarkite, kas turite patirtis užsisakant.
Atsakyti
O i kur sakotes? Tas 5.95€ tai yra standartinis mokestis uzsakymams Prancuzijos ribose.
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 03 30, 11:57)
O i kur sakotes? Tas 5.95€ tai yra standartinis mokestis uzsakymams Prancuzijos ribose.

Is www.laredoute.fr i Vilnių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dangina: 30 kovo 2012 - 12:05
Pabandziau palta paziureti uz kiek siustu i Vilniu tarkim, tai man rodo pristatymo kaina 19.69€. Gal pas jus sunkus pirkiniai?
Apskritai man atrodo, gyvenancios Lietuvoje is laredoute perka per tarpininkes, taip gaunasi pigiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smash @ 2012 03 30, 12:12)
Pabandziau palta paziureti uz kiek siustu i Vilniu tarkim, tai man rodo pristatymo kaina 19.69€. Gal pas jus sunkus pirkiniai?
Apskritai man atrodo, gyvenancios Lietuvoje is laredoute perka per tarpininkes, taip gaunasi pigiau wink.gif

nesunkus, bliuzeles ir sukneles (plonos)
Atsakyti
QUOTE(dangina @ 2012 03 30, 11:02)
O gal kas galite pasakyti, kokia pristatymo kaina?
Aš suformavau užsakymą, rodė, kad pristatymas 5,95 EUR, o kai norėjau apmokėti, staiga patapo 41 EUR  doh.gif
Krepšelyje 10 prekių, nes vieną jau praradu, išpirko...  unsure.gif

Nieko nenustatinėjau dėl kokio skubaus pristatymo ar pan., net nerodė jokios pasirinkimo galimybės.

Patarkite, kas turite patirtis užsisakant.

Perkančios be tarpinnkių bendrauja čia......
Atsakyti
Turiu pora marskiniu, medziagele ju gan prastoka, bet modelis labai patiko. Kadangi per didele akcija pirkau, tai bala nemate tos medziagos irnesakyk.gif
Atsakyti
Gal kuri mamyte turi si megstuka ir galetu parasyuti ar atitinka savo dydi ir kaina jo kokybe?ir siaip ar megstukai atitinka savo dydzius?aciu
http://www.laredoute.../324349532.aspx
Atsakyti
QUOTE(ginciucha @ 2012 10 23, 11:49)
Gal kuri mamyte turi si megstuka ir galetu parasyuti ar atitinka savo dydi ir kaina jo kokybe?ir siaip ar megstukai atitinka savo dydzius?aciu
http://www.laredoute.../324349532.aspx

Mes bendraujame čia:
http://www.supermama...;#entry58709088
Greičiau gausite atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turi tokią striukytę idomu kaip ji realiai ar verta dėmesio, nes žiūriu viena forumietė ją parduoda už 80Lt. kita-220Lt.
user posted image
Atsakyti