QUOTE(Divaaa @ 2007 10 10, 18:19)
O ka manote apie tuos sepecius kurie tiesina plauka. na tuos is dvieju galu kur reikia suspausti plaukus ir dziovinti dziovintuvu ?
tas pats kas tiesint su znyplem ;// ta prasme ne efekto o kenkimo poziuriu ir is vis jei turi sausu plaukus atsisakyk tiesinimo ir gydyk pirma juos , gal net pati nezinai kad is tiesu tavo plaukai tiesus tik jiems dregmes truksta
QUOTE(almantė_k @ 2007 10 10, 19:51)
va butent man to ir reikejo
ikirtai ko norejau
na ka ir as bandysiu tu biguduku ieskoti ;)pagal ideja ju skersmuo turetu buti apie 5cm, ka manot ?
QUOTE(gisita @ 2007 10 11, 11:38)
Kai pradėjau naudot Loreal, man jis buvo atradimas, o dabar kažkaip nebetinka
Iš viso, kurį laiką atsisakiau tiesinimo žnyplių (puse metų
) tai dabar rankos nekyla jų tiesint, gaila
Be to, čia apie tuos bigudukus didelius kalbat. Pamenu ir aš skaičiau, kažkuri forumietė pasakojo. Bet, kaip supratau, jos plaukai gal tik iki pečių ar trumpesni, dėl to jai apsukus plaukus nepasidarydavo bangos, o lygūs plaukai (aš įsivaizduoju bigudukus milžiniškus
) o jei tarkim aš taip bandyčiau tiesintis, manieji iki liemenuko susegimo, tai nori nenori, tie dideli bigudukai vistiek kažkokią bangą padarytų
Nežinau ar supratot
jo 5 cm skersmens manau istiesntu trumpucius plaukus o as kai turiu iki juosmens tai manau nelabai butu iamnoma rasti toookio dydzio biguduku , nors siaip nusipirkau bigudukus tokie gana dideli , taigi kai pabandysiu aprasysiu ispudzius
QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 13:40)
tiesinimui
o kažin ar yra skirtumas kažkoks ypatingas tarp šepečio už 7 Lt ir už tarkim 37 LT (išskyrus skraidančias galvas
) ? Ar natūralių šerių ar plastmasinių ?
mano tai nuomone yra skirtumas ir is vis pat geriausias tiesinimui sepetys butu keramikinis bet mazdaug pilnai , o ne tik siaip pakeramikuotas vietomis , su naturaliais seriais kuriu viduriuke yra ideta po plastmasini ( taip plaukai zymiai labiaus spindes bet ir tiesint bus paprasta , neuzstrigs nuo vien naturaliu seriu ) bet vat toks sepetys kainuotu ( priklauso nuo skersmens , bet manau reiktu kuo didesnio ) apie 150 lt , o tie visi uz 7 ir 37 dazniausia buna metaliniai , gadina ir siausia plauka , po kiek laiko pastbei kad labai issausejo plaukai