Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(prieblanda @ 2007 10 12, 10:12)
Moterie, mažiau siusk ir atidžiau skaityk  biggrin.gif  yra tik Kaune, bet turi jie ir partnerių  rolleyes.gif  Gal Medines šukas aplankyti verta?  g.gif

oj blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 12, 10:12)
Moterie, mažiau siusk ir atidžiau skaityk  biggrin.gif  yra tik Kaune, bet turi jie ir partnerių  rolleyes.gif  Gal Medines šukas aplankyti verta?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif pasijuokiau lotuliukas.gif
viska pacios puikia radot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2007 10 10, 18:19)
O ka manote apie tuos sepecius kurie tiesina plauka. na tuos is dvieju galu kur reikia suspausti plaukus ir dziovinti dziovintuvu ?

tas pats kas tiesint su znyplem ;// ta prasme ne efekto o kenkimo poziuriu ir is vis jei turi sausu plaukus atsisakyk tiesinimo ir gydyk pirma juos , gal net pati nezinai kad is tiesu tavo plaukai tiesus tik jiems dregmes truksta

QUOTE(almantė_k @ 2007 10 10, 19:51)
va butent man to ir reikejo drinks_cheers.gif ikirtai ko norejau smile.gif na ka ir as bandysiu tu biguduku ieskoti ;)pagal ideja ju skersmuo turetu buti apie 5cm, ka manot ?

QUOTE(gisita @ 2007 10 11, 11:38)
Kai pradėjau naudot Loreal, man jis buvo atradimas, o dabar kažkaip nebetinka  g.gif  Iš viso, kurį laiką atsisakiau tiesinimo žnyplių (puse metų  4u.gif  ) tai dabar rankos nekyla jų tiesint, gaila  blush2.gif

Be to, čia apie tuos bigudukus didelius kalbat. Pamenu ir aš skaičiau, kažkuri forumietė pasakojo. Bet, kaip supratau, jos plaukai gal tik iki pečių ar trumpesni, dėl to jai apsukus plaukus nepasidarydavo bangos, o lygūs plaukai (aš įsivaizduoju bigudukus milžiniškus  biggrin.gif ) o jei tarkim aš taip bandyčiau tiesintis, manieji iki liemenuko susegimo, tai nori nenori, tie dideli bigudukai vistiek kažkokią bangą padarytų  rolleyes.gif  Nežinau ar supratot  unsure.gif

jo 5 cm skersmens manau istiesntu trumpucius plaukus o as kai turiu iki juosmens tai manau nelabai butu iamnoma rasti toookio dydzio biguduku , nors siaip nusipirkau bigudukus tokie gana dideli , taigi kai pabandysiu aprasysiu ispudzius

QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 13:40)
tiesinimui  ax.gif  o kažin ar yra skirtumas kažkoks ypatingas tarp šepečio už 7 Lt ir už tarkim 37 LT (išskyrus skraidančias galvas biggrin.gif ) ? Ar natūralių šerių ar plastmasinių ?

mano tai nuomone yra skirtumas ir is vis pat geriausias tiesinimui sepetys butu keramikinis bet mazdaug pilnai , o ne tik siaip pakeramikuotas vietomis , su naturaliais seriais kuriu viduriuke yra ideta po plastmasini ( taip plaukai zymiai labiaus spindes bet ir tiesint bus paprasta , neuzstrigs nuo vien naturaliu seriu ) bet vat toks sepetys kainuotu ( priklauso nuo skersmens , bet manau reiktu kuo didesnio ) apie 150 lt , o tie visi uz 7 ir 37 dazniausia buna metaliniai , gadina ir siausia plauka , po kiek laiko pastbei kad labai issausejo plaukai
Atsakyti
draugė sakė, kad nemokant naudotis tuo apvaliu šepečiu reik mokėt, nes nemokant jis tik įsivels į plaukus unsure.gif
Atsakyti
As siulyciau nepiktnaudziauti plauku tiesintuvais. Nes intensyvus tiesinimas ilgam laikui paveikia plauko struktura neatstatomai - ji suplonina. Po to plaukas gali luzineti. Karta per savaite ir ne dazniau ir tik su kokybisku tiesintuvu. Nors ir kokybe ce nepagelbes. Juk jis, profesionalus ikaista iki 230 laipsniu (as naudoju babyliss), ir degina plauka. Net einant i soliariuma ar pirti yra patartina uzsideti kepuraite, o mes pacios braukom karstu irankiu savo noru. Jei jau yra tokia butinybe, tai plauka reikia intensyviai drekinti balzamais, kaukemis ir serumais ir issiplovus plaukus neleisti kol naturaliai isdzius o dziovinti dziovintuvu ir tada tiesinti
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 21:13)
draugė sakė, kad nemokant naudotis tuo apvaliu šepečiu reik mokėt, nes nemokant jis tik įsivels į plaukus  unsure.gif

nu as nusipirkau ir niekas man neisivele, labai paprasta, nebent tavo plaukai labai garbanoti, mano vos banguoti tai neistringa ax.gif
Papildyta:
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 12, 21:15)
As siulyciau nepiktnaudziauti plauku tiesintuvais. Nes intensyvus tiesinimas ilgam laikui paveikia plauko struktura neatstatomai - ji suplonina. Po to plaukas gali luzineti. Karta per savaite ir ne dazniau ir tik su kokybisku tiesintuvu. Nors ir kokybe ce nepagelbes. Juk jis, profesionalus ikaista iki 230 laipsniu (as naudoju babyliss), ir degina plauka. Net einant i soliariuma ar pirti yra patartina uzsideti kepuraite, o mes pacios braukom karstu irankiu savo noru. Jei jau yra tokia butinybe, tai plauka reikia intensyviai drekinti balzamais, kaukemis ir serumais ir issiplovus plaukus neleisti kol naturaliai isdzius o dziovinti dziovintuvu ir tada tiesinti

o kodel negalima naturaliai plauku dziovint> taigi kaiptik tada plaukams nekenkia. as niekada feno nenaudoju...
Atsakyti
Dziovinant dziovintuvu neuzlaikant sroves vienoje vietoje paruosi plauka tiesinimui znyplemis ir suteiki daugiau apimties. Jei leisi naturaliai isdziuti - nudeginsi plauka. Reikia moketi naudotis dziovintuvu ir nepakenksi

Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 12, 20:18)
nu as nusipirkau ir niekas man neisivele, labai paprasta, nebent tavo plaukai labai garbanoti, mano vos banguoti tai neistringa ax.gif
Papildyta:
o kodel negalima naturaliai plauku dziovint> taigi kaiptik tada plaukams nekenkia. as niekada feno nenaudoju...

nea, mano nėra garbanoti ax.gif O tie apvalūs šepečiai ir nuo šaknų plaukus pakelia, teisingai ?

QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 12, 20:27)
Reikia moketi naudotis dziovintuvu ir nepakenksi

o tai kaip naudotis juo ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(moniquefromlt @ 2007 10 12, 21:27)
Dziovinant dziovintuvu neuzlaikant sroves vienoje vietoje paruosi plauka tiesinimui znyplemis ir suteiki daugiau apimties. Jei leisi naturaliai isdziuti - nudeginsi plauka. Reikia moketi naudotis dziovintuvu ir nepakenksi

a, aisku, turesiu omenyje pries kita tiesinima 4u.gif nors man plauku apimties ir nereikia daugiau, bet jei plaukam geriau pries tiesinant fenu isdziovinus, taip ir darysiu. tai dziovinant fena nuolatos juditn reikia kaip supratau? na kaip suprast ta "neuzlaikant sroves"? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 21:32)
nea, mano nėra garbanoti  ax.gif  O tie apvalūs šepečiai ir nuo šaknų plaukus pakelia, teisingai ?
o tai kaip naudotis juo ?  g.gif

na taip, puresni buna, graziau krenta jie:) paimi sepeti, sruoga nemaza, ir ta sepeti rankoje suki, reikia tik tai ismokt, o su fenu dziovini:) tada lygesni buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 12, 21:34)
na taip, puresni buna, graziau krenta jie:) paimi sepeti, sruoga nemaza, ir ta sepeti rankoje suki, reikia tik tai ismokt, o su fenu dziovini:) tada lygesni buna mirksiukas.gif

to ir noriu ax.gif tik bijau, kad nusipirksiu ir neišmoksiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 22:40)
to ir noriu  ax.gif  tik bijau, kad nusipirksiu ir neišmoksiu  blush2.gif

va yra video kur atseit su tuo sepeciu garbanot galima, na jei pacius galus dziovinsi sukdama taip ir bus, bet reikia sukant tempt tiesiai, nu nezinau kaip pasakyt...va cia rodo kaip dziovint su tokiu sepeciu plaukus, kaip tempt juos su prispaustu fenu 4u.gif
http://www.videojug....-to-curl-hair-2
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 12, 21:45)
va yra video kur atseit su tuo sepeciu garbanot galima, na jei pacius galus dziovinsi sukdama taip ir bus, bet reikia sukant tempt tiesiai, nu nezinau kaip pasakyt...

neatrodo sunku, kitam laisvai padaryčiau, bet pačiai sau kur kas sunkiau doh.gif
Atsakyti