Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(prieblanda @ 2007 10 11, 14:50)
Tu žinai, kad manęs neįtikina "brangiau, vadinasi geriau", dėl to manau, kad šepetys už 7 ir 37 Lt niekuo nesiskiria  biggrin.gif  ax.gif  Natūralūs ir plastmasiniai šeriai skiriasi, bet čia sunku neapsišauti nepabandžius. Kažkaip man tokiam šepečiui norisi standumo, o natūralūs šeriai, man rodos, minkštesni  unsure.gif

Ai dabar prisiminiau, kad draugė turi antistatines šukas, nu tipo jomis šukuojant plaukai nesielektrina, tik aš jas pabandžius kažkaip to nepastebėjau  biggrin.gif

va va, skaičiau kažkur SM, kad nuo natūralių ir plaukai elektrinas. Ir iš viso, nusipirksiu geriau iškart tiesintuvą bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gisita @ 2007 10 11, 12:38)
Be to, čia apie tuos bigudukus didelius kalbat. Pamenu ir aš skaičiau, kažkuri forumietė pasakojo. Bet, kaip supratau, jos plaukai gal tik iki pečių ar trumpesni, dėl to jai apsukus plaukus nepasidarydavo bangos, o lygūs plaukai (aš įsivaizduoju bigudukus milžiniškus  biggrin.gif ) o jei tarkim aš taip bandyčiau tiesintis, manieji iki liemenuko susegimo, tai nori nenori, tie dideli bigudukai vistiek kažkokią bangą padarytų  rolleyes.gif  Nežinau ar supratot  unsure.gif

ta panele, kuria maciau besitiesinancia plaukus su tais didziuliais bigudukais, tai turejo plaukus vos ne iki uzpakalio, tikrai ilgus. o po biguduku plaukai budavo lygut lyguteliai, lyg is reklamos, jokios bangeles.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 11, 14:50)
Tu žinai, kad manęs neįtikina "brangiau, vadinasi geriau", dėl to manau, kad šepetys už 7 ir 37 Lt niekuo nesiskiria  biggrin.gif  ax.gif  Natūralūs ir plastmasiniai šeriai skiriasi, bet čia sunku neapsišauti nepabandžius. Kažkaip man tokiam šepečiui norisi standumo, o natūralūs šeriai, man rodos, minkštesni  unsure.gif

Ai dabar prisiminiau, kad draugė turi antistatines šukas, nu tipo jomis šukuojant plaukai nesielektrina, tik aš jas pabandžius kažkaip to nepastebėjau  biggrin.gif

siaip su naturaliais seriai nelabai lengva tiesint fenuojant mano nuomone ir tokio sepecio ieskant sakyciau netgi skersmuo nesvarbus (ar labai siauras ar platus vis tiek istiesint (juk susuktu plauku ant sepecio fenuoti neketinat? o tik braukiant tiesint))
ir brangesni butu nebent geresni tuo jog pagrindas (ant kurio tie spygliukai yra) butu ne metalinis (lygtais su keramikiniu buna.... nu aisku ne visos) g.gif nors cia tik siaip speju....

beje kalbant apie tas antistatines sukas bent jau as seniau negaledavau be ju issiversti.... nes kai slapius plaukus issukuodavau jomis jie daug fainesni budavo... tiesiog akivaizdus skirtumas budavo kai budavau pasisukavusi juos kitomis sukomis.... ne tiek del elektrinimosi o siaip svelnumo ir kritimo.... bet vat nebeturiu ju ir nereikia mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 10 11, 15:36)
ta panele, kuria maciau besitiesinancia plaukus su tais didziuliais bigudukais, tai turejo plaukus vos ne iki uzpakalio, tikrai ilgus. o po biguduku plaukai budavo lygut lyguteliai, lyg is reklamos, jokios bangeles.

O maždaug kokio skermens tie jos bigudukai buvo? Neįsivaizduoju, kaip ten tada apsukti... g.gif
Atsakyti
Šiaip tai su bigudukais sugarbanoti plaukus nėra labai paprasta, tam reikia imti kuo mažesnius bigudukus, bet po to vis tiek gana greitai tos garbanos išsileidžia. Tai gal ant didelių bigudukų plaukai nesigarbanoja, o net jei ir gaunasi kokia banga, jos greitai nebelieka? unsure.gif Neįsivaizduoju kaip dar paaiškinti tų bigudukų "veikimo principą" blush2.gif biggrin.gif ax.gif

Atsakyti
Na va jau bandziau savo naujas keramikines znyples bigsmile.gif nu thumbup.gif thumbup.gif labai graziai issitiesina, tokie glotnus, bet ne per daug, gal kad mano plaukai storii ir tankus, tai idealiai nei prisiploje nei issipute bigsmile.gif tai va, labai patenkinta esu jomis, tik stengisuos kuo reciau, kas antra trecia plovima tiesintis, nes zinau kad ir kokios znyples, visvien labai lkenkia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hsemera @ 2007 10 11, 14:25)
nagi nagi  labai idomu smile.gif

na vat chemini pasidariau rugpjucio menesi pradzioje. Jau nemazai pasakojau apie tai koks rezultatas buvo pradzioje ankstesnese temose smile.gif
o dabar turiu toki rexultata kad iplovus galva jie pasipuciai vietosmis pasiraito taciau zu znyplemis sutvarkyti uztrunka 20 min, o kai nebuvau pasidariusi uztrukdavo iki 1h doh.gif
vat dar pavaiksciosiu kelis menesius ir eisiu pakartotinai darytis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 14:23)
Noriu nusipirkti tokį plaukį šepetį
user posted image

Gal kuri nors žinot, į ką reikia atkrepti dėmesį, kur geriausia pirkti ir už kiek biggrin.gif

jei pirksi sepeti siaip tai butinai kad jsi butu su gimine rankena, nes sukant plaukus su plasmasine prasisuka rankoja ir S.. gaunas o guminis tai laikai tviretai ir pasuki, nors ar jis slapes buna ar ne, nes kaip mano pacios darbo irankiai yra zirkles ir sukos, niekada nemainyciau sepecio gero i paprasta, tai near tiesa ar sepetys kainuoja 7 ar 35 lt pabandykit su jais atkelti nuo saknu plakus ar graziai uzsukti ar kaip norima islyginti, tikrai nepadarysit to ka padarot su brangesniu sepeciu, jo seriai yra geriau prigabinantis plauka ir nepaleidzia, kaip ta padaro paprastuciai plasmasiniai sepetukai. Man labai patinka sitas na pats didziausias is tu parodytu, su juo dirbu ir esu patenkinta mokejau apie 34 lt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 11, 10:13)
O kur šio gėrio būna?  g.gif

na as perku ji cia, siaip pagrinde naudoju ta 3 buteliuka, nes jis kaip ir barngokas apie 25 lt kainuoja tik dabar "Krinonoj gera akcija perki 3 o moki uz 2 bet siaip pagrinde viska daro tas 3cias smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 10 11, 22:15)
. Man labai patinka sitas na pats didziausias is tu parodytu, su juo dirbu ir esu patenkinta mokejau apie 34 lt smile.gif
Papildyta:

na as perku ji cia, siaip pagrinde naudoju ta 3 buteliuka, nes jis kaip ir barngokas apie 25 lt kainuoja tik dabar "Krinonoj gera akcija perki 3 o moki uz 2 bet siaip pagrinde viska daro tas 3cias smile.gif

o kur tą šepetį galima nusipirkt ir tą purškalą ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 09:24)
o kur tą šepetį galima nusipirkt ir tą purškalą ?  ax.gif

Kaip suprantu, Krinona yra tik Kaune unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 12, 09:50)
Kaip suprantu, Krinona yra tik Kaune  unsure.gif

šūdas mad.gif
Papildyta:
Kaune, Vilniuj, Šiauliuose mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 12, 10:09)
šūdas  mad.gif
Papildyta:
Kaune, Vilniuj, Šiauliuose  mad.gif

Moterie, mažiau siusk ir atidžiau skaityk biggrin.gif yra tik Kaune, bet turi jie ir partnerių rolleyes.gif Gal Medines šukas aplankyti verta? g.gif

Atsakyti