Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(prieblanda @ 2007 10 09, 07:57)
Viena forumietė kažkada sakė tiesinanti su didžiuliais bigudukais, bet kaip tai praktikoj atrodo, manęs neklauskit  biggrin.gif

va butent man to ir reikejo drinks_cheers.gif ikirtai ko norejau smile.gif na ka ir as bandysiu tu biguduku ieskoti ;)pagal ideja ju skersmuo turetu buti apie 5cm, ka manot ?
Atsakyti
Tik po to nepamirškit pasidalint įspūdžiais ir patirtim po tų bigudukų 4u.gif
Atsakyti
pala o galai neuzsiriecia, susukus bigudukais plaukus? g.gif
Atsakyti
siaip su tais bigidukais, tai reikai labai gerai moketi juos uzsukti, kad plauka neuzlausti ir ji gerai atkelti nuo saknu, jie turi buti didelo skersmens, ir sruokos ne storos darbas ilgas na efektas ir geras svarbiausia kad jie labai graziai bus pasikele nuo saknu, na bet gera efekta galiam gauti su fenu ir tuo didelu sepeciu, kazkuri cia buvot imetusi jo didelis skersmuo ir isitiesina puikiai, ir vargo maziau, o siaip jei tiesiant su znyplemis nepamainomas dalykas yra
user posted image
jau taip faina plaukai isitiesina ir labai ilgai laiko ji, apsaugo nuo karscio ir zvilganti ji padaro, nu liux dalykelis i nieka kita nekeisciau, nes kad ir koks garbanotas plaukas ji istiesins, ir laikys puikiai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indre_ @ 2007 10 10, 23:08)
siaip su tais bigidukais, tai reikai labai gerai moketi juos uzsukti, kad plauka neuzlausti ir ji gerai atkelti nuo saknu, jie turi buti didelo skersmens, ir sruokos ne storos darbas ilgas na efektas ir geras svarbiausia kad jie labai graziai bus pasikele nuo saknu, na bet gera efekta galiam gauti su fenu ir tuo didelu sepeciu, kazkuri cia buvot imetusi jo didelis skersmuo ir isitiesina puikiai, ir vargo maziau, o siaip jei tiesiant su znyplemis nepamainomas dalykas yra
user posted image
jau taip faina plaukai isitiesina ir labai ilgai laiko ji, apsaugo nuo karscio ir zvilganti ji padaro, nu liux dalykelis i nieka kita nekeisciau, nes kad ir koks garbanotas plaukas ji istiesins, ir laikys puikiai smile.gif  thumbup.gif

O kur šio gėrio būna? g.gif

Aš tai pastaruoju metu kažkaip specialiais tiesinančiais kremais netepiau plaukų, tik visokiom nuo karščio ir tepiau, ir purškiau, tai nuo drėgmės iš karto pradėdavo raitytis, o va pastarąjį kartą plaukus ištiesinau su L'Oreal Hot Straight, tai va nuo 6dienio vaikštau dar neplauta galva, plaukai tiesūs, nors ir lietaus gavę ir šiaip drėgnam ore buvę, nes ir gumytė nelabai įsirežia. Vienžo tos tiesinančios priemonės nėra vien komercinis išmislas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 11, 10:13)
o va pastarąjį kartą plaukus ištiesinau su L'Oreal Hot Straight, tai va nuo 6dienio vaikštau dar neplauta galva, plaukai tiesūs, nors ir lietaus gavę ir šiaip drėgnam ore buvę, nes ir gumytė nelabai įsirežia. Vienžo tos tiesinančios priemonės nėra vien komercinis išmislas  ax.gif

Kai pradėjau naudot Loreal, man jis buvo atradimas, o dabar kažkaip nebetinka g.gif Iš viso, kurį laiką atsisakiau tiesinimo žnyplių (puse metų 4u.gif ) tai dabar rankos nekyla jų tiesint, gaila blush2.gif

Be to, čia apie tuos bigudukus didelius kalbat. Pamenu ir aš skaičiau, kažkuri forumietė pasakojo. Bet, kaip supratau, jos plaukai gal tik iki pečių ar trumpesni, dėl to jai apsukus plaukus nepasidarydavo bangos, o lygūs plaukai (aš įsivaizduoju bigudukus milžiniškus biggrin.gif ) o jei tarkim aš taip bandyčiau tiesintis, manieji iki liemenuko susegimo, tai nori nenori, tie dideli bigudukai vistiek kažkokią bangą padarytų rolleyes.gif Nežinau ar supratot unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gisita: 11 spalio 2007 - 11:41
QUOTE(werda @ 2007 10 03, 19:13)
as jau po tiesinimo.chemini dare su alfa parf priemonemis.plaukai tiesus, taciau siek tiek puciasi galai.bet esu be galo patenkinta:)nuotraukas kazkada buvau idejus.plaukai atrodo panasiai kaip tiesinti su tiesintuvu. (su tiesintuvu jie labiau priglude).kirpeja perspejo iskarto kad nebus visiskai tiesus kaip is reklamos, nes mano plaukas labai garbanotas ir beje labai siurkstus bei kietas. po cheminio liko zymiai minkstesni.tad tikrai nenusivyliau. toms, kuriu plaukai tik banguojasi ir nori labai tiesiu, rezultatas tikrai bus.
ziuresiu kaip keisi po keliu plovimu. po keliu dienu gal idesiu nuotraukyte kaip atrodo dabar. o mano plaukus galite pasiziureti paraso antrastej
Kosmetika -->trys paskutines foto

as irgi pasidarusiu su alfa parf bet dariausi rugpjucio menesi todel jau galiu papasakoti kokius plaukus turiu siandein smile.gif
Atsakyti

Noriu nusipirkti tokį plaukį šepetį
user posted image

Gal kuri nors žinot, į ką reikia atkrepti dėmesį, kur geriausia pirkti ir už kiek biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aiste20 @ 2007 10 11, 15:08)
as irgi pasidarusiu su alfa parf bet dariausi rugpjucio menesi todel jau galiu papasakoti kokius plaukus turiu siandein  smile.gif

nagi nagi labai idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 14:23)
Noriu nusipirkti tokį plaukį šepetį
user posted image

Gal kuri nors žinot, į ką reikia atkrepti dėmesį, kur geriausia pirkti ir už kiek biggrin.gif

Jei tiesinimui, pirk kuo didesnį, o šiaip tai bent jau man visi šepečiai vienodi. Tiesa, mūsiškio už 7Lt galva gana greitai nuskrido bešukuojant plaukus biggrin.gif Bet tėtė vėl ją pritaisė blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2007 10 11, 14:33)
Jei tiesinimui, pirk kuo didesnį, o šiaip tai bent jau man visi šepečiai vienodi. Tiesa, mūsiškio už 7Lt galva gana greitai nuskrido bešukuojant plaukus  biggrin.gif  Bet tėtė vėl ją pritaisė  blush2.gif

tiesinimui ax.gif o kažin ar yra skirtumas kažkoks ypatingas tarp šepečio už 7 Lt ir už tarkim 37 LT (išskyrus skraidančias galvas biggrin.gif ) ? Ar natūralių šerių ar plastmasinių ?
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2007 10 11, 14:40)
tiesinimui  ax.gif  o kažin ar yra skirtumas kažkoks ypatingas tarp šepečio už 7 Lt ir už tarkim 37 LT (išskyrus skraidančias galvas biggrin.gif ) ? Ar natūralių šerių ar plastmasinių ?

Tu žinai, kad manęs neįtikina "brangiau, vadinasi geriau", dėl to manau, kad šepetys už 7 ir 37 Lt niekuo nesiskiria biggrin.gif ax.gif Natūralūs ir plastmasiniai šeriai skiriasi, bet čia sunku neapsišauti nepabandžius. Kažkaip man tokiam šepečiui norisi standumo, o natūralūs šeriai, man rodos, minkštesni unsure.gif

Ai dabar prisiminiau, kad draugė turi antistatines šukas, nu tipo jomis šukuojant plaukai nesielektrina, tik aš jas pabandžius kažkaip to nepastebėjau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieblanda: 11 spalio 2007 - 13:51