Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Mazea @ 2008 08 27, 18:32)
nu kad nesusigarbanoja, nebent jau kai lauke dregna arba labai karsta, tada tai pasiraito biski galiukai, bet seip tai normalei, man tai labai patinka tas vo5 purskaliukas,va dabar plaukai nors nelyginti pora dienu, bet nuo to purskaliuko jie vistiek svelnuciai(nors purskiau jui tik kai lyginu)

Gal gali tikslų pavadinimą parašyt?
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 27, 21:37)
parasyk kur perki ji kokia kaina smile.gif

na pirkau ji airijoj, boots parduotuvej kainos nelabai pamenu, bet nevirsija 10 euru..kai grysiu i lt o tai bus uz poros savaiciu, reiks eit peiskot kur nors lietuvoje tokio
Papildyta:
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 27, 21:38)
Gal gali tikslų pavadinimą parašyt?

VO5 silky smooth miracle mist
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 27, 23:21)
VO5 silky smooth miracle mist

Ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 27, 22:37)

nera uz ka mirksiukas.gif juk man nesunku ax.gif reik padet juk visos norim but grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 28, 00:43)
nera uz ka mirksiukas.gif  juk man nesunku ax.gif reik padet juk visos norim but grazios thumbup.gif

o naudoji dar ka is vo5, nes man sampunas ir kondicionierius netiko, tai kazin kaip su sia priemone butu g.gif

Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 27, 23:41)
o naudoji dar ka is vo5, nes man sampunas ir kondicionierius netiko, tai kazin kaip su sia priemone butu  g.gif

taip naudoju kondicionieriu, labai geras thumbup.gif man tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 28, 01:44)
taip naudoju kondicionieriu, labai geras thumbup.gif  man tinka thumbup.gif

tai galiu prie tos priemones - det biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 27, 23:50)
tai galiu prie tos priemones - det  biggrin.gif

tai turbut biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 27, 15:28)
nu kad jo normalei, visad normalei islygindavo , tik vat sia vasara pastebejau kad jau jam laikas i siuksline g.gif  nes jau beveik nebelygina , ir kas svarbiausiai taip staigiai pradejo blogai veikt.
g.gif  verysad.gif

4u.gif
Nu tai matyt aš kokį brokuotą būsiu nutvėrus doh.gif, nes man tai nesuprasi, kartais tiesina, kartais ne.. Kai turiu laiko tai dar pasikankinu, o kai ne tai tiesinu su garbiniuotuvu (jis pas mane toks storas storas, didelėms bangoms) biggrin.gif Reiks kito ieškotis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 28 rugpjūčio 2008 - 01:52
Kaip reikia išlaikyt ilgiau plaukus tiesintus? Kad nebūtų taip, jog išeini į miesta ir po 15-20 minučių jau garbanos atsiranda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 28, 01:51)
4u.gif
Nu tai matyt aš kokį brokuotą būsiu nutvėrus doh.gif, nes man tai nesuprasi, kartais tiesina, kartais ne.. Kai turiu laiko tai dar pasikankinu, o kai ne tai tiesinu su garbiniuotuvu (jis pas mane toks storas storas, didelėms bangoms) biggrin.gif Reiks kito ieškotis..

gal nebrokuotas, bet tik kitokio tipo, ir maziau veikia, nu bet gali but ir brokuotas.as seip turiu dar plauku dziovintuva baybiliss ten tai nerealus daikciukasjis ir sutiesinimo sukomis.labai patenkinta thumbup.gif

QUOTE(aviete5 @ 2008 08 28, 08:41)
Kaip reikia išlaikyt ilgiau plaukus tiesintus? Kad nebūtų taip, jog išeini į miesta ir po 15-20 minučių jau garbanos atsiranda.. doh.gif

o cia jau sunkus klausymas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 28, 09:30)
gal nebrokuotas, bet tik kitokio tipo, ir maziau veikia, nu bet gali but ir brokuotas.as seip turiu dar plauku dziovintuva baybiliss ten tai nerealus daikciukasjis ir sutiesinimo sukomis.labai patenkinta thumbup.gif

Aš irgi turiu babyliss, labai patenkinta, ilgai ieškojau, kad ištiesintu sruogą vienu judesiu. Tai tokį ir gavau mirksiukas.gif Na, kartais kai kurioms sruogoms prireikia antro judesio. Vienintelis mano nuomone trūkumas yra tas, kad vis tiek geriau plonesnis būtų, lengviau būtų nuo šaknų ištiesinti. Maniškis 3,5 cm.
Atsakyti