Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Brooke @ 2008 08 25, 15:42)
4u.gif Tai, kad čia ir mokytis labai nereikia, čia, kaip sakoma, common sense rolleyes.gif LOGIŠKAI mąstantis žmogus tai tikrai turėtų išmąstyt ax.gif
Prancuzyte --> Aš tiesinu kirpčius, ir labai normaliai gaunas wink.gif Tiesa, pas mane plaukai tik vos vos banguojas ir pagrinde tik gale, prieky labiau riečias, nei banguojas (tikiuosi, kad supranti). 4u.gif

tau uk oras kaip nors veikia plaukus ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 24, 23:54)
Tiesą sakant, kad plaukai tiesinant neperdžiūtų reikia naudoti spec. priemones nuo karščio, o tiesinti ar garbanoti šlapių ar drėgnų plaukų nei vienas savo darbą išmanantis kirpėjas/stilistas ar kaip jie ten save bevadintų, nerekomenduos.

Šiek tiek informacijos ta tema (ne apie tiesintuvus konkrečiai, bet apie karščio poveikį plaukams, taigi apie tiesintuvus/garbiniuotuvus ir džiovintuvus):

Inappropriate use of the hair dryer can cause a lot of damage. When you wash your hair, some water gets under the cuticle and into the cortex. If you dry your hair with a high heat you heat up the water. This makes the water expand inside the hair and this literally pushes outwards to leave spaces in the hair fiber. In severe cases the hair develops little bubbles inside, a condition appropriately called "bubble hair". These bubbles make the hair much weaker and likely to break off.

Atsiprašau, kad angliškai, tingiu versti, nes labai jau daug visokių specifinių terminų, kurių bijau nepataikyt tinkamai įvardint ir ką nors suklaidint, taigi tikiuosi, kad visos suprasit, o jei kuri nesupras, kas nors mokės normaliai paaiškint.

Informacija imta iš : http://www.americanh...aft_defects.asp Manau, kad pakankamai rimtas šaltinis, ar ne wink.gif? Ar čia visi kliedi???

Daugiau (su nuotraukom) čia: http://www.pgbeautys...ubble-hair.html

Jums niekas ir nesako slapiu ju tiesinti,siek tiek dregni jie buna ir papurskus apsauginemis priemonemis nuo karscio,kas jums darosi,nesuprantu,ko cia pykstat,isiskaitykite viska,ir savaip ineterpretuoti tikrai nereikia.
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 25, 12:58)
tau uk oras kaip nors veikia plaukus ax.gif

Veikia kažkiek, žinoma.. Ypač kai oras drėgnas, labai neklauso, styro kaip papuola ir nors tu ką nori daryk doh.gif

QUOTE(linuxox @ 2008 08 25, 15:41)
Jums niekas ir nesako slapiu ju tiesinti,siek tiek dregni jie buna ir papurskus apsauginemis priemonemis nuo karscio,kas jums darosi,nesuprantu,ko cia pykstat,isiskaitykite viska,ir savaip ineterpretuoti tikrai nereikia.

A jūs čia man?
Nurodykit man prašau konkrečiai, kur, JŪSŲ NUOMONE, aš pykstu. Pagrįskite.
Toliau, prašau, nurodykit, kur ten, JŪSŲ NUOMONE, galima buvo ką nors neteisingai interpretuoti, tekste kurį pacitavau. Ir kaip REIKĖTŲ interpretuoti? Kur ten paminėtas drėkinimas spec. priemonėm? Matai, sakai, savaip interpretuoti nereikia, bet apie drėkinimą, taip išeina, aš pati turėjau susiprasti.. g.gif Kaip ir tai, kad "DAR drėgni" plaukai reiškia ne DAR drėgnus po plovimo, o JAU padrėkintus su spec. priemonėm. Įdomiai, ką mastau.gif?

Tekstas, kurį citavau, jūsų patogumui:
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 23, 18:01)
nu bet ir nezinojimas daugumos  doh.gif teisingai linuxox rase  thumbup.gif dabar logiskai pagalvokit,kas plaukams labiau kenkia,sausus tiesinti ar dar dregnus,kai tiesinama dregme isimama is plauko ir plaukas tiesus lieka ir sausas plaukas nebekankinamas...ar sausa plauka dar deginti,kai jau dregmes jame nera,tai ar nesuprantama,kad dar labiau plauka zalojat...  doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 26 rugpjūčio 2008 - 13:50
QUOTE(linuxox @ 2008 08 25, 19:41)

doh.gif doh.gif doh.gif dabar jau sitaip pragydai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 24, 21:56)
nu bet jus ir nenormalios,atrodo,kad as cia sukuriau teorija kaip tiesint plaukus,dregnus ar sausus,tiesinkit kaip norit,bet po to nedejuokit,o kas cia rase,kad pas mane neitu net uz dyka,kadangi as rasau kitaip,nei jus galvojat,tai as taves ir nekvieciu ateiti,kai kviesiu,tada galesi aiskinti,pasiskaityk internete,net ir jame pilna straipsniu geru meistru,kurie raso kaip tiesinti plaukus,tikrai linuxox teisingai pavadino,pasiputus ir akiplesa....pacios apsilankykit seminaruose,pavazinekit i kursus,gal tada pradesit ismanyti.Elementaraus dalyko nezinojimas,bent patyletumet,o tai dar kaip vistos supuolusios kudakuoja,kai as sukursiu savo teorijas,tada galesit cia akmenis metyti,isiskaitykit viena karta kas rasoma
Papildyta:

perskaiciau ri nematau nieko,kas ten yra ne taip,ar jums pms'ai kokie ar kas,ko cia kimbat visos prie kiekvieno zodzio,toks vaizdas,kad cia penkiolikines susirinkusios,kulturos nulis,savo nuomone galit reiksti,o jeigu jau kazkas kitokia nuomone paraso,tai jau reikia pulti?? ismokit zmogiskai diskutuoti,o ne pjautis,koks tikslas sitaip issidirbineti as nesuprantu.Nu nesutampa nuomones,tai nesutampa,bet ar reikia sitaip rasyti.Kiek yra merginu,su kuriom taip graziai galima padiskutuoti,nu bet kas cia susirinke,tai as dar neatsistebiu...

Vis niekur nerandu kur rasei ,kaip tiesinti plaukus smile.gif blush2.gif gali nukopint? smile.gif as tiesinu plaukus jau 2 metus..smile.gif 2 kartus i savaite:) ir nzn istikruju kaip juos reikia tiesint smile.gif as juos tiesinu taip : isiplaunu (kartais isidziovinu fenu) isdziuna..tada po maza sruoga tiesinu..o vat temp.nzn kaip statyttis.kokia en geriausia.tiesintuvas VITEK .mano plaukai garbanoti...a beja noriu dar apsaugine priemone suzinot kokia.nes kaip tik nueinu i kosmada ar eurokos nieko doro nepasako.ikiso man garbanavimui viena karta.na kad atskiru sruogas ir butu grazei garbanoti tai gavau soko sumokejus 22litus.o ten lakas aggressive.gif negaliu pakest kai man taip padaro.lietuviskas vertimas vienas o rusuikas visai kitoks.tai va man reiktu (parekomenduok ) apsaugines priemones...ns matau kad plauku galiukai deginas verysad.gif laukiu atsakymo... 4u.gif
Papildyta:
em ir dar...buvau tikrai pas tvirta stilista.man jis tiesino plaukus irgi sausus.dziovino fenu ir tiesino smile.gif
Atsakyti
o siaubelis doh.gif kiek jus cia galite pyktis, jau nepirma tema randu kai vel yra pykstamasi doh.gif

as tai plaukus lyginuos dregnus, bet netada kai iseinu is dusho, zinoma juk visai slapiu plauku nelyginsi,
ir naudoju apsaugini purskaliuka vo5
tikrai labai geras thumbup.gif ir plaukas blizga labai ir slidus toks, bet deja mano plauku lygintuvas(baybilis jeigu zinot tokia firma), jau metelius atitarnavo ir ziuriu pradeda vis blogiau lygint plaukus
o man su saviskaisi tai tikrai labai sunku, nes jie labai garbanojas, pucias ir yra stori
tai jau nuo vaikystes vargau del plauku doh.gif
tai ir pradejau lygint juos beto ir paciai man graziau kai plaukai lygus tongue.gif wub.gif
Atsakyti
Mazea --> O tau tas Babyliss apskritai normaliai veikė? Nes pas mane jis tai kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
Mazea --> O tau tas Babyliss apskritai normaliai veikė? Nes pas mane jis tai kažkoks nesusipratimas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 08 27, 17:15)

nu kad jo normalei, visad normalei islygindavo , tik vat sia vasara pastebejau kad jau jam laikas i siuksline g.gif nes jau beveik nebelygina , ir kas svarbiausiai taip staigiai pradejo blogai veikt.
g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 27, 16:39)
o siaubelis  doh.gif kiek jus cia galite pyktis, jau nepirma tema randu kai vel yra pykstamasi  doh.gif

as tai plaukus lyginuos dregnus, bet netada kai iseinu is dusho, zinoma juk visai slapiu plauku nelyginsi,
ir naudoju apsaugini purskaliuka vo5
tikrai labai geras thumbup.gif  ir plaukas blizga labai ir slidus toks, bet deja mano plauku lygintuvas(baybilis jeigu zinot tokia firma), jau metelius atitarnavo ir ziuriu pradeda vis blogiau lygint plaukus
o man su saviskaisi tai tikrai labai sunku, nes jie labai garbanojas, pucias ir yra stori
tai jau nuo vaikystes vargau del plauku doh.gif 
tai ir pradejau lygint juos beto ir paciai man graziau kai plaukai lygus tongue.gif  wub.gif

O kai išeini į lauką, ar plaukai vėl nesusigarbanoja? Padeda tau vo5? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 27, 17:28)
O kai išeini į lauką, ar plaukai vėl nesusigarbanoja? Padeda tau vo5? smile.gif

nu kad nesusigarbanoja, nebent jau kai lauke dregna arba labai karsta, tada tai pasiraito biski galiukai, bet seip tai normalei, man tai labai patinka tas vo5 purskaliukas,va dabar plaukai nors nelyginti pora dienu, bet nuo to purskaliuko jie vistiek svelnuciai(nors purskiau jui tik kai lyginu)
Atsakyti
QUOTE(Mazea @ 2008 08 27, 19:32)
nu kad nesusigarbanoja, nebent jau kai lauke dregna arba labai karsta, tada tai pasiraito biski galiukai, bet seip tai normalei, man tai labai patinka tas vo5 purskaliukas,va dabar plaukai nors nelyginti pora dienu, bet nuo to purskaliuko jie vistiek svelnuciai(nors purskiau jui tik kai lyginu)

parasyk kur perki ji kokia kaina smile.gif
Atsakyti