Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

Supergirl,sauniai padirbeta 4u.gif na bet man vistiek mazokai informacijos ir jokio ispudzio nesusidariau. taip kad, bent jau man sis klausimas islieka atviras ir neatsakytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 08 24, 07:11)
o man kas, kad tu kirpeja blink.gif as savo kirpeja pasitikiu.
o siaip kaip jau ir rasiau man whatever - as nusipirkus tiesintuva naudojau kokius tris kartus, nebetiesinu lotuliukas.gif

kaip cia taip...visi zymiausi meistrai taip sako, o internete surast neimanoma g.gif

nu bet jus ir nenormalios,atrodo,kad as cia sukuriau teorija kaip tiesint plaukus,dregnus ar sausus,tiesinkit kaip norit,bet po to nedejuokit,o kas cia rase,kad pas mane neitu net uz dyka,kadangi as rasau kitaip,nei jus galvojat,tai as taves ir nekvieciu ateiti,kai kviesiu,tada galesi aiskinti,pasiskaityk internete,net ir jame pilna straipsniu geru meistru,kurie raso kaip tiesinti plaukus,tikrai linuxox teisingai pavadino,pasiputus ir akiplesa....pacios apsilankykit seminaruose,pavazinekit i kursus,gal tada pradesit ismanyti.Elementaraus dalyko nezinojimas,bent patyletumet,o tai dar kaip vistos supuolusios kudakuoja,kai as sukursiu savo teorijas,tada galesit cia akmenis metyti,isiskaitykit viena karta kas rasoma
Papildyta:
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 24, 12:33)
Gal antrą kartą perskaityk aną savo žinutę ir pažiūrėk į intonaciją biggrin.gif  Apžiūrėk veidelius biggrin.gif  Nemanau, kad taip rašytų visai ramus žmogus biggrin.gif  Nu gerai, baigiam off topic, aš čia pradėjau lotuliukas.gif

perskaiciau ri nematau nieko,kas ten yra ne taip,ar jums pms'ai kokie ar kas,ko cia kimbat visos prie kiekvieno zodzio,toks vaizdas,kad cia penkiolikines susirinkusios,kulturos nulis,savo nuomone galit reiksti,o jeigu jau kazkas kitokia nuomone paraso,tai jau reikia pulti?? ismokit zmogiskai diskutuoti,o ne pjautis,koks tikslas sitaip issidirbineti as nesuprantu.Nu nesutampa nuomones,tai nesutampa,bet ar reikia sitaip rasyti.Kiek yra merginu,su kuriom taip graziai galima padiskutuoti,nu bet kas cia susirinke,tai as dar neatsistebiu...
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 24, 19:56)
nu bet jus ir nenormalios,atrodo,kad as cia sukuriau teorija kaip tiesint plaukus,dregnus ar sausus,tiesinkit kaip norit,bet po to nedejuokit,o kas cia rase,kad pas mane neitu net uz dyka,kadangi as rasau kitaip,nei jus galvojat,tai as taves ir nekvieciu ateiti,kai kviesiu,tada galesi aiskinti,pasiskaityk internete,net ir jame pilna straipsniu geru meistru,kurie raso kaip tiesinti plaukus,tikrai linuxox teisingai pavadino,pasiputus ir akiplesa....pacios apsilankykit seminaruose,pavazinekit i kursus,gal tada pradesit ismanyti.Elementaraus dalyko nezinojimas,bent patyletumet,o tai dar kaip vistos supuolusios kudakuoja,kai as sukursiu savo teorijas,tada galesit cia akmenis metyti,isiskaitykit viena karta kas rasoma

Jei tau atrodo, kad visi klysta, o tu viena teisi, greičiausiai yra atvirkščiai. Ir labai nemandagi ir neišauklėta. Kaip tau užtenka įžūlumo temos skaitytojas nenormaliomis vadinti ???? Forumo prižiūrėtojai turėtų susirūpinti.
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 24, 17:18)
gal toliau dalinamės naujienomis apie plauku tiesinimą ir priemones ax.gif
merginos jei nesutampa nuomones, tai nebūtina peštis  schmoll.gif  kas ką žinom, tuo ir dalijamės...

ne visu tokiu supratingu kaip tu esi,diskutuoti kitos visiskai nemoka,jeigu nesutampa nuomones,galima zmogiskai bendrauti,bet matyt jos dar tam nesuaugo drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Esoteric @ 2008 08 24, 21:00)
Jei tau atrodo, kad visi klysta, o tu viena teisi, greičiausiai yra atvirkščiai. Ir labai nemandagi ir neišauklėta. Kaip tau užtenka įžūlumo temos skaitytojas nenormaliomis vadinti ???? Forumo prižiūrėtojai turėtų susirūpinti.

ne nu virsune,cirkas cia jau kazkoks darosi,o tu mane asmeniskai moteryte pazisti,kad teigi,jog as nemandagi ir neisaukleta??? mane galima visaip vadinti,o as nenormaliom pavadinau ir jau moralas? beje mieloji moteryte,as nesu cia viena teisi,rasau is to kur lankiaus ir ka mokiaus,eilini syki pasikartosiu,jeigu neperskaitei,kad cia ne mano nemokejimas priimti kitu nuomones,o kitu iskart akiu draskymas,nepriimtina nuomone ar butina iskart uzsipulti? Ir beje as nesijauciu nei teisi,nei neteisi,paskutini karta kartoju,tegu tiesina kas kaip nori,susigadins plaukus,ju reikalas,ne man nuo to bus blogai.Norisi padeti,patarti,o susilaukiu stai tokiu komentaru,labai tau aciu Esoteric verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 24, 20:56)
perskaiciau ri nematau nieko,kas ten yra ne taip,ar jums pms'ai kokie ar kas,ko cia kimbat visos prie kiekvieno zodzio,toks vaizdas,kad cia penkiolikines susirinkusios,kulturos nulis,savo nuomone galit reiksti,o jeigu jau kazkas kitokia nuomone paraso,tai jau reikia pulti?? ismokit zmogiskai diskutuoti,o ne pjautis,koks tikslas sitaip issidirbineti as nesuprantu.Nu nesutampa nuomones,tai nesutampa,bet ar reikia sitaip rasyti.Kiek yra merginu,su kuriom taip graziai galima padiskutuoti,nu bet kas cia susirinke,tai as dar neatsistebiu...

Čia gal jums pms? biggrin.gif Ar aš jus puoliau, ar ką? blink.gif Gražiai parašiau, o čia įsižeidėt.
Nenormalios? Oho lotuliukas.gif Va kur kultūra, reikia ir penkiolikinėms pasimokyt doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif

gera cia diskusija pas jus thumbup.gif

pas mane gaunasi kad tiesinu siek tiek dregnus, nes nespeju issidziovint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 23, 18:01)
nu bet ir nezinojimas daugumos  doh.gif teisingai linuxox rase  thumbup.gif dabar logiskai pagalvokit,kas plaukams labiau kenkia,sausus tiesinti ar dar dregnus,kai tiesinama dregme isimama is plauko ir plaukas tiesus lieka ir sausas plaukas nebekankinamas...ar sausa plauka dar deginti,kai jau dregmes jame nera,tai ar nesuprantama,kad dar labiau plauka zalojat...  doh.gif

Tiesą sakant, kad plaukai tiesinant neperdžiūtų reikia naudoti spec. priemones nuo karščio, o tiesinti ar garbanoti šlapių ar drėgnų plaukų nei vienas savo darbą išmanantis kirpėjas/stilistas ar kaip jie ten save bevadintų, nerekomenduos.

Šiek tiek informacijos ta tema (ne apie tiesintuvus konkrečiai, bet apie karščio poveikį plaukams, taigi apie tiesintuvus/garbiniuotuvus ir džiovintuvus):

Inappropriate use of the hair dryer can cause a lot of damage. When you wash your hair, some water gets under the cuticle and into the cortex. If you dry your hair with a high heat you heat up the water. This makes the water expand inside the hair and this literally pushes outwards to leave spaces in the hair fiber. In severe cases the hair develops little bubbles inside, a condition appropriately called "bubble hair". These bubbles make the hair much weaker and likely to break off.

Atsiprašau, kad angliškai, tingiu versti, nes labai jau daug visokių specifinių terminų, kurių bijau nepataikyt tinkamai įvardint ir ką nors suklaidint, taigi tikiuosi, kad visos suprasit, o jei kuri nesupras, kas nors mokės normaliai paaiškint.

Informacija imta iš : http://www.americanh...aft_defects.asp Manau, kad pakankamai rimtas šaltinis, ar ne wink.gif? Ar čia visi kliedi???

Daugiau (su nuotraukom) čia: http://www.pgbeautys...ubble-hair.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 24 rugpjūčio 2008 - 22:57
QUOTE(Brooke @ 2008 08 24, 22:54)

Inappropriate use of the hair dryer can cause a lot of damage. When you wash your hair, some water gets under the cuticle and into the cortex. If you dry your hair with a high heat you heat up the water. This makes the water expand inside the hair and this literally pushes outwards to leave spaces in the hair fiber. In severe cases the hair develops little bubbles inside, a condition appropriately called "bubble hair". These bubbles make the hair much weaker and likely to break off.

Daugiau (su nuotraukom) čia: http://www.pgbeautys...ubble-hair.html

Atsakymas manau labai aiškus ir išsamus. Beje, ačiū už nuorodas, informacija išties naudinga.
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 24, 21:56)
nu bet jus ir nenormalios

aha va cia tai kultura, va cia tai argumentai thumbup.gif
'visi nenormalus, as viena normali' - cia jau diagnoze... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B.Brigitte: 25 rugpjūčio 2008 - 05:45
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 08 23, 21:01)
nu bet ir nezinojimas daugumos  doh.gif teisingai linuxox rase  thumbup.gif dabar logiskai pagalvokit,kas plaukams labiau kenkia,sausus tiesinti ar dar dregnus,kai tiesinama dregme isimama is plauko ir plaukas tiesus lieka ir sausas plaukas nebekankinamas...ar sausa plauka dar deginti,kai jau dregmes jame nera,tai ar nesuprantama,kad dar labiau plauka zalojat...  doh.gif

Jei per fizikos pamokas būtumėt fiziką mokiusis, tai žinotumėt, kad vanduo prie 100 laipsnių Celsijaus užverda. Vidutinė temperatūra, kurią naudojam tiesinti plaukus žnyplėmis, yra 160-200 laipsnių. Taigis tataigis vanduo esantis plauke užverda ir tokiu būdu nuosavus plaukučius išsiverdame bigsmile.gif cool.gif

QUOTE(Girl_not4_you @ 2008 08 24, 18:00)
Supergirl,sauniai padirbeta 4u.gif  na bet man vistiek mazokai informacijos ir jokio ispudzio nesusidariau. taip kad, bent jau man sis klausimas islieka atviras ir neatsakytas biggrin.gif

Atsakymas į atvirą klausimą: tokio daikto nėra, nebent šalmą dėtis biggrin.gif . Jei paukai nuo drėgmės raitosi, tai ir ištepus stebuklingu kremu ir juos ištiesinus šie vis tiek raitosis. Vienintelė išeitis - cheminis ištiesinimas.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

turiu toki klausimeli.. gal jis cia ir nelabai tinka g.gif Bet gal atsiras ir zinanciu..
Mano plaukai banguoti vos (kai dregnas oras garbanojasi stipriau).. as juos tiesinu, dabar sumasciau, nusikirpti kirpcius.. ar nebus problemu su tiesinimu ? g.gif As znyples normaliai istiesins.. g.gif ?
Ir gal kuri naudoja kokius fiksatorius, kad ilgiau laikytusi tiesus plaukai.. butu neblogai suzinoti firma..? 4u.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 08 25, 05:20)
Jei per fizikos pamokas būtumėt fiziką mokiusis, tai žinotumėt, kad vanduo prie 100 laipsnių Celsijaus užverda. Vidutinė temperatūra, kurią naudojam tiesinti plaukus žnyplėmis, yra 160-200 laipsnių. Taigis tataigis vanduo esantis plauke užverda ir tokiu būdu nuosavus plaukučius išsiverdame  bigsmile.gif  cool.gif

4u.gif Tai, kad čia ir mokytis labai nereikia, čia, kaip sakoma, common sense rolleyes.gif LOGIŠKAI mąstantis žmogus tai tikrai turėtų išmąstyt ax.gif
Prancuzyte --> Aš tiesinu kirpčius, ir labai normaliai gaunas wink.gif Tiesa, pas mane plaukai tik vos vos banguojas ir pagrinde tik gale, prieky labiau riečias, nei banguojas (tikiuosi, kad supranti). 4u.gif
Atsakyti