o ka rinktis pasiulytumet Cutrin ar Catwalk tiesinamaji krema?
kokiu atsiliepimu turit?
QUOTE(AZURA @ 2008 08 19, 17:30)
Mes cia jau seniau apie ji klausinejom, kai pasirode jo reklama per TV , bet atsiliepimu kol kas niekas neparase.
Mano sesers drauges pazystama ji nusipirko, tai sake labai patiko.
Mano sesers drauges pazystama ji nusipirko, tai sake labai patiko.
aha... va aš irgi kažkaip jau nusiteikus,kad taip, kaip su tiesintuvu nebus, bet kad grifkutė bent jau gultų... Baisu pinigus į balą išmest Nežinau net
aš turiu nusipirkus Remington Pro Digital tiesintuva ir naudoju got2by purškiamas buteliukas apsaugo plaukus nuo karščio man gerai nes kai isiplaunu galva bijočiau y miesta išeit o kokie plaukai
Sveikos,
Aš taip pat turiu problemų su savo nepaklusniais plaukais, o kad jie būtų tiesūs ir žvilgantys darau šitaip- išsiplovus galvą patepu garnier tiesinančiu balzamu palaikius 7-10min, išskalauju ir iššukavusi iškart tiesinu feno ir apvalaus šepečio pagalba (kaip daro kirpyklose) apsaugai tepu kremo iš loreal profesional, po to galiukus patepu alfa parf aliejuku ir galų gale papurškiu blizgesiu, kad dar labiau žvilgėtų visa tai trunka apie 20min, o rezultatas ne ka prastesnis nei su tiesintuvu
Aš taip pat turiu problemų su savo nepaklusniais plaukais, o kad jie būtų tiesūs ir žvilgantys darau šitaip- išsiplovus galvą patepu garnier tiesinančiu balzamu palaikius 7-10min, išskalauju ir iššukavusi iškart tiesinu feno ir apvalaus šepečio pagalba (kaip daro kirpyklose) apsaugai tepu kremo iš loreal profesional, po to galiukus patepu alfa parf aliejuku ir galų gale papurškiu blizgesiu, kad dar labiau žvilgėtų visa tai trunka apie 20min, o rezultatas ne ka prastesnis nei su tiesintuvu
QUOTE(Girmantee @ 2008 08 19, 17:52)
o ka rinktis pasiulytumet Cutrin ar Catwalk tiesinamaji krema?
kokiu atsiliepimu turit?
kokiu atsiliepimu turit?
neturit? nenaudojat?
QUOTE(Girmantee @ 2008 08 21, 22:25)
neturit? nenaudojat?
zvalgausi kaip tik, kokiu geresniu priemoniu isigyt kad nepazeist plauku apie tavo uzklaustus nieko negirdejus...
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 21, 23:28)
zvalgausi kaip tik, kokiu geresniu priemoniu isigyt kad nepazeist plauku apie tavo uzklaustus nieko negirdejus...
o ka pati naudoji?
QUOTE(Girmantee @ 2008 08 21, 23:47)
o ka pati naudoji?
dar netiesinau pati tik kirpykloj 1 kart ikalbejo issitiesint ir likau rezultatu suzaveta, dabar visos mano priemones sukasi apie garbanotus plaukus
niekas neatsake i klausima ar pradejus daznai tiesint pasikeicia plaukai, maziau garbanojas, ar pokyciu nepastebeta, nu gal kvailas klausimas
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 22, 00:28)
dar netiesinau pati tik kirpykloj 1 kart ikalbejo issitiesint ir likau rezultatu suzaveta, dabar visos mano priemones sukasi apie garbanotus plaukus
niekas neatsake i klausima ar pradejus daznai tiesint pasikeicia plaukai, maziau garbanojas, ar pokyciu nepastebeta, nu gal kvailas klausimas
kad maziau garbanotusi nepastebejau
QUOTE(ievuzis @ 2008 08 18, 23:13)
Sveikos, visai nesenai internete užmačiau Rowenta plaukų džiovintuvą - tiesintuvą. LISSIMA, berods. Ką manot, gal kas bandė? Su paprastu tiesintuvu tiesinti nebegaliu, nes plaukai kritiškoj padėty Patarkit, mamytės
As turiu sita, bet nepasakyciau, kad esu suzaveta. Visu pirma tai sio dziovintuvo galingumas palyginti nedidelis. O ir tiesinimo rezultatas tik pusetinas. Jei plaukai garbanoti, tai isvis abejoju ar istiesintu. Mano plaukai ne garbanoti, bet pasisiause, tai tik tiek, kad graziau sugula tiesinant siuo dziovintuvu, bet nera lygus kaip po tiesinimo znyplemis. Beje, ji naudojau jau labai seniai, kazkaip uzsigulejo nepaliestas, kai isigijau galingesni dziovintuva
QUOTE(Andzella2 @ 2008 08 21, 12:34)
Sveikos,
Jum pasisekė
QUOTE(dykumos_pūga @ 2008 08 21, 23:28)
Mažiau tikrai nesigarbanoja, gal net priešingai - labiau linkę raizgytis, kol neištiesini
Man po tiesinimo kazkaip dabar sunkiau graziai sugarbanot juos. Atrodo tiesesni. Nors mano plaukai nera smulkiai garbanoi o banguoti, labai pasisiause