Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Divaaa @ 2008 08 12, 23:22)
O kokia kaina?

http://www.krinona.l...p...902&lang=lt
Kristi sakė, kad lyg ir šitą turi, tai 239 Lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 08 12, 15:17)
Dar suradau stai toki BaByliss PRO

Jis tikriausiai butu geresnis uz ana Philips'a?  rolleyes.gif

as tai nesiskundziu rolleyes.gif pas mane berods toks, daba gerai neprisimenu. bet palyginti irgi negaliu, nes philipso neturejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeniukes @ 2008 08 12, 11:07)
is situ as geriau pirkciau philips, nes cia tikrai keramine plokste.. o tas Wik, tai matosi grynai,kad yra metaline plokste..  schmoll.gif  tik gal truputi padengta.. as pati turejau metalinėes plokstes, tai labai gadina plauka, plaukai prikimba prie znypliu,labai blogai tiesina.. as tai vakar toki nusipirkau, lauksiu dabar atsiunciant  thumbup.gif  http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/...6;product$

Iš nuotraukos tikrai nenustatysit, ar ten keramika, ar metalas. Jei metalas yra dengtas keramika, tai tas pats kas ir visiškai keramikinė plokštelė, nes plauką liečia tik keramika.

QUOTE(pat @ 2008 08 12, 16:17)
Dar suradau stai toki BaByliss PRO

Jis tikriausiai butu geresnis uz ana Philips'a?  rolleyes.gif

Turmalinas atseit yra pažangesnė technologija už keramiką ax.gif

Pas draugę bandžiau tokį BaByliss tiesintuvą, tai, kaip jau rašiau, nusivyliau, nes tik plonytėmis sruogomis eina tiesinti ir dėl to nemalonus jausmas, žodž, nepatiko man schmoll.gif
Atsakyti
Va as turiu stai sita:
http://www.otto.de/i...FromSearch=true
jis skaitosi labai geras, nedegina plauku, nes sonuose yra skylutes praleidziancios ora ir su alavijais istepta keramika. siaip man jis labai patinka, drauge is Vokietijos atsiunte. Jis yra sukurtas, kaip man drauge pasakojo, geriausio vokietijos, berlyne esancio kirpejo. Viskas ok, tik, kad plaukui riebalo duoda... beje, po to plaukai labai graziai zviga, visi atkreipia demesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 08 12, 23:22)
O kokia kaina?

295lt,
O modeliukas toks kaip Panelytex rode ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
gal mano ir labai blondiniskas klausimas pasirodys, bet vat idomu ar plaukam kenkia kai juos dziovinu ir tiesinu salta dziovintuvo oro srove?
man karstos net nereikia, su salta gerai issitiesina..as tiesinu dar su naturaliu seriu sepeciu smile.gif
Atsakyti
Labai geros, nu tiesiog super tiesinimo priemonės ir tiesinimo žnyplės yra Vcup'e Vilniuje, parduotuvė Vitrina thumbup.gif Ir labai fainos pardavėjos žino ką patarti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inguciaa @ 2008 08 14, 10:16)
sveikos 4u.gif
gal mano ir labai blondiniskas klausimas pasirodys, bet vat idomu ar plaukam kenkia kai juos dziovinu ir tiesinu salta dziovintuvo oro srove?
man karstos net nereikia, su salta gerai issitiesina..as tiesinu dar su naturaliu seriu sepeciu smile.gif

Man atrodo kenkia, bet minimaliai. Vis gi su sepeciu slapi plaukai sukuojami, tempiami ir panasiai. Tik siuo atveju ju nekaitina karsto oro srove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2008 08 12, 17:50)
As Suntachi turiu, labai geras, puikiai tiesina plaukus  thumbup.gif  Tiesiog pirkau parduotuvej, nereik jokio interneto, jai tik yra galimybe  ax.gif  ax.gif

man patiko charakteristika sitos firmos tiesintuvu, bet esu ne lt o pabadzius pagooglint sios firmos internetini puslapi labai idomioj formoj ismeta tai nieko neina suprast, gal kuri pirkot internetu ne is lietuvisko saito ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 30, 09:30)
[as mulate esu tiesinus ne karta,jos plaukuciai smulkiai garbanoti kaip negriuku ir issitiesino puikiai ir greitai smile.gif
Papildyta:

o su kokiu tiesintuvu tiesinai..? smile.gif

oj,dabar jau nebepasakysiu,nes is salono isejau pries 3 metus,o per tiek laiko viskas pasimirsta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(inguciaa @ 2008 08 14, 11:16)
sveikos 4u.gif

fenas aplamai nekenkia,kol plaukai slapi smile.gif nebent labai jau karsta srove naudojama,kas buna profesionaliuose fenuose smile.gif o salta oro srove nekenkia,dziovink drasiai smile.gif
Atsakyti
user posted image

aš tai šitą naudoju, daug lengviau tiesinasi, nei su plonais tiesintuvais. Greičiau išsitiesina, plaukai po tiesinimo nebūna tokie įkaitę dėl tų marmurinių plokštelių.
reikėjo tik įprasti prie platesnių plokštelių, bet pripratau ir dabar super thumbup.gif
Atsakyti
as tai naudoju toki: http://www.argos.co......|10199690.htm

man jis labai patinka, plaukai zvilga po istiesinimo. ir greitai istiesinu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SSSema: 15 rugpjūčio 2008 - 21:38