Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(*Kristi* @ 2008 08 10, 09:44)
Suntachi AT 22020 taip bent raso ant dezutes, cia tas plonesnis smile.gif nors mano plaukikai ir ilgesni, bet man labai gerai smile.gif ptogu grifkute tiesinti  ax.gif

Ačiū 4u.gif
Ir man atrodo, kad geriau plonesnį pirkt smile.gif
Atsakyti
Pries pora metu naudojau Henna purskala plaukams pries tiesinima,tai pamenu,kad laaaabai patiko man jis,kogero vel teks pirkti,nes aliejuka naudoju ir siaip,tad dar papildoma aliejuka ar seruma tiesinimui pirkti butu jau perdaug riebalo,man atrodo g.gif
Atsakyti
Sveikutes, kiek LT kainuoja Joico firmos produktai, pvz., silk smoother instant? pas mane mieste nera,del to ir klausiu doh.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki! Ruosiuosi pirkti tiesintuva. Apsistojau ties Philips'u ir Wik firmos tiesintuvais. Kuris is ju yra geresnis? Ar jie abu yra niekam tike? Imetu nuorodas ax.gif
Wik tiesintuvas
Philips'as

Ka manot? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 08 11, 19:15)
Sveiki! Ruosiuosi pirkti tiesintuva. Apsistojau ties Philips'u ir Wik firmos tiesintuvais. Kuris is ju yra geresnis? Ar jie abu yra niekam tike? Imetu nuorodas  ax.gif
Wik tiesintuvas
Philips'as

Ka manot?  smile.gif

man labai nepatinka su sukytem sonuose kur buna,tai Wik neimatau,ar yra jos ar ne. Siaip pati Wik turiu,tai patenkinta laaaabai:)
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 08 11, 18:15)
Sveiki! Ruosiuosi pirkti tiesintuva. Apsistojau ties Philips'u ir Wik firmos tiesintuvais. Kuris is ju yra geresnis? Ar jie abu yra niekam tike? Imetu nuorodas  ax.gif
Wik tiesintuvas
Philips'as

Ka manot?  smile.gif

O as turiu Philips ir labai patenkinta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pat @ 2008 08 11, 19:15)
Wik tiesintuvas
Philips'as

Ka manot?  smile.gif

is situ as geriau pirkciau philips, nes cia tikrai keramine plokste.. o tas Wik, tai matosi grynai,kad yra metaline plokste.. schmoll.gif tik gal truputi padengta.. as pati turejau metalinėes plokstes, tai labai gadina plauka, plaukai prikimba prie znypliu,labai blogai tiesina.. as tai vakar toki nusipirkau, lauksiu dabar atsiunciant thumbup.gif http://s7v1.scene7.com/is/image/JohnLewis/...6;product$
Atsakyti
atsiunciant? Tai uzsisakei internetu? gal taip pigiau?
Noreciau as suntachi ar kaip ten ta firma ,idomu gal kas irgi neLietuvoje pirkot o uzsisakete internetu?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 08 11, 18:53)
man labai nepatinka su sukytem sonuose kur buna,tai Wik neimatau,ar yra jos ar ne. Siaip pati Wik turiu,tai patenkinta laaaabai:)

tai, kad tos sukytes is sonu nusiima. bent jau pas mane g.gif as babyliss'a naudoju.
Atsakyti
Dar suradau stai toki BaByliss PRO

Jis tikriausiai butu geresnis uz ana Philips'a? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 12, 11:56)
atsiunciant? Tai uzsisakei internetu? gal taip pigiau?
Noreciau as suntachi ar kaip ten ta firma ,idomu gal kas irgi neLietuvoje pirkot o uzsisakete internetu?

As Suntachi turiu, labai geras, puikiai tiesina plaukus thumbup.gif Tiesiog pirkau parduotuvej, nereik jokio interneto, jai tik yra galimybe ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2008 08 12, 16:50)
As Suntachi turiu, labai geras, puikiai tiesina plaukus  thumbup.gif  Tiesiog pirkau parduotuvej, nereik jokio interneto, jai tik yra galimybe  ax.gif  ax.gif

O kokia kaina?
Atsakyti