Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(svelni @ 2008 07 27, 21:21)
Turiu JOICO Silk result straight smoother.Kai pabaigsiu jo daugiau nebepirksiu schmoll.gif  jis tepamas kaip kremas toks, bandysiu pirkti kokį purškiamą smile.gif

purskiamai gal geriau?
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 07 28, 19:46)
purskiamai gal geriau?

Joico produktai labai riebina plauka verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 26, 18:16)
o ga zinote ar su siauru tiesintuvu imanoma issitiesinti ilgus ir storus plaukus..???????????

mano stori ir ilgi plaukai,istiesindavau be jokiu problemu,ne nuo tiesintuvo priklauso kaip jie issitiesins smile.gif kad platus bus tiesintuvas,tai nereiskia,kad galesi kelias sruogas per visa galva padarysi ir issitiesins,su bet kokiu tiesintuvu reikia skirstyti visa galva plonytemis sruogomis ir tiesinti perbraukiant is leto 1-2 kartus,o ne braukti kaip dauguma daro po n kartu per ta pacia sruoga ir greitai . smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 27, 15:51)
gal dar priklauso ir nuo plauku.. g.gif kaikuriu mergaiciu tai pvz plaukai tik banguojasi, tai istiesinti tokius vienas juokas. o kokie tavo plaukai, ta prasme ar tik vos banguoti ar pasisiause... smile.gif

as mulate esu tiesinus ne karta,jos plaukuciai smulkiai garbanoti kaip negriuku ir issitiesino puikiai ir greitai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 07 27, 15:57)
Jei plaukai daug ir jie stori, su siauru ilgai tiesinsit smile.gif

norint graziai istiesinti,lygiai tiek pat laiko tiesinsi ir su placiu smile.gif
Atsakyti
[as mulate esu tiesinus ne karta,jos plaukuciai smulkiai garbanoti kaip negriuku ir issitiesino puikiai ir greitai smile.gif
Papildyta:

o su kokiu tiesintuvu tiesinai..? smile.gif
Atsakyti
Sweikos,
Norejau pasiteirauti ar naudojate kokios priemone spries plauku tiesinima? jai taip kokias? ax.gif
Atsakyti
O gal kuri kauniete susipirko nivea tiesinamasias priemones ir jos jums nepasiteisino?
Labai smalsu isbandyti,tad mielai perpirkciau.smile.gif
Atsakyti
nivea neturejau, bet lorealio labai patiko (roziniai buteliukai, apie 17 lt). turejau tiesinimo krema, kurio nuplaut nereikia - pasitepi pries tiesinant, apsaugo plauka, maitina, gerai kvepia:)
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 08, 02:02)
O gal kuri kauniete susipirko nivea tiesinamasias priemones ir jos jums nepasiteisino?
Labai smalsu isbandyti,tad mielai perpirkciau.smile.gif

As turejau tik krema, pirma karta juo pasitepus ir isdziovinus plaukus jie pakankamiai issitiese, bet reikejo tiesintuvo. O paskui nebepatiko, seip labai riebaluoja ir apsunkina plaukus, nors ir truputuka naudojant.
nepatinka man jis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2008 07 31, 20:41)
Sweikos,
Norejau pasiteirauti ar naudojate kokios priemone spries plauku tiesinima? jai taip kokias?  ax.gif

as tiktai seruma. jis specialiai tiesinimui su kokosu aliejum. bet man nepatinka, nes, gyvate, labai riebus yra, todel labiau galiukams tinka. pries tai turejau purskala, bet irgi neprisimenu pavadinimo, is salono pirkau. tai dabar kaip ir zvalgausi kokia geresne priemone tam reikalui nusipirkus. nes tiesinu kasdien, tai reikia kokybisku produktu, nes plaukam kenkia. o siaip neisivaizduoju kaip anksciau be znypliu gyvenau. plaukai susibanguoja, baisu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(VikiPiki @ 2008 08 08, 11:52)
nivea neturejau, bet lorealio labai patiko (roziniai buteliukai, apie 17 lt). turejau tiesinimo krema, kurio nuplaut nereikia - pasitepi pries tiesinant, apsaugo plauka, maitina, gerai kvepia:)

O gal pameni pavadinima tiksliai?smile.gif
Db nusipirkau plauku tiesintuva Suntachi, mmm.. super labai geras man jis wink.gif bet vis vien noriu kad plaukiukai butu apsaugoti, tai galvoju kokia priemone panaudoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristi* @ 2008 08 09, 11:10)
O gal pameni pavadinima tiksliai?smile.gif
Db nusipirkau plauku tiesintuva Suntachi, mmm.. super labai geras man jis wink.gif bet vis vien noriu kad plaukiukai butu apsaugoti, tai galvoju kokia priemone panaudoti wink.gif

Aš irgi žadu Suntachi imt. Kurį modelį pirkai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelytex @ 2008 08 10, 00:41)
Aš irgi žadu Suntachi imt. Kurį modelį pirkai? smile.gif

Suntachi AT 22020 taip bent raso ant dezutes, cia tas plonesnis smile.gif nors mano plaukikai ir ilgesni, bet man labai gerai smile.gif ptogu grifkute tiesinti ax.gif
Atsakyti