Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Baltija @ 2008 07 27, 15:57)
Jei plaukai daug ir jie stori, su siauru ilgai tiesinsit smile.gif

va ir as taip manau drinks_cheers.gif todel bijau pirkti siaura schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 27, 15:51)
gal dar priklauso ir nuo plauku.. g.gif kaikuriu mergaiciu tai pvz plaukai tik banguojasi, tai istiesinti tokius vienas juokas. o kokie tavo plaukai, ta prasme ar tik vos banguoti ar pasisiause... smile.gif

Mano plaukai LABAI garbanoti. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ir aš susiruošiau pirkt tiesintuvą, bet nežinau kokį rinktis.
Kažkur skaičiau, kad geriausi padengti tourmaline keramika ax.gif Ar tiesa? Gal kas tokį turit? Radau Topo Centre tokį, bet nežinau ar tikrai geras. Philips
Jūs daugiau žinot, gal padėsit 4u.gif
Atsakyti
o koki krema naudojat pries tiesinima kad plauka apsaugotu?
Atsakyti
QUOTE(Girmantee @ 2008 07 27, 19:04)
o koki krema naudojat pries tiesinima kad plauka apsaugotu?

Turiu JOICO Silk result straight smoother.Kai pabaigsiu jo daugiau nebepirksiu schmoll.gif jis tepamas kaip kremas toks, bandysiu pirkti kokį purškiamą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 07 26, 09:54)
"Suntachi  thumbup.gif , mokejau 299 Lt. Si tiesintuva daugelyje kirpyklu naudoja mirksiukas.gif 

topo centras dar prekiauja jais smile.gif siaip jei irgi sako, kad is ju turimu tai jie geriausi, bet kainos tai ju labai aukstos palyginus su kitais.
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 07 28, 00:24)
topo centras dar prekiauja jais  smile.gif  siaip jei irgi sako, kad is ju turimu tai jie geriausi, bet kainos tai ju labai aukstos palyginus su kitais.

tai geriau nusipirkt brangų, kad nekenktų plaukams, negu paskui pirkinėti priemones plaukam atgaivinti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 28 liepos 2008 - 00:35
QUOTE(Divaaa @ 2008 07 27, 17:01)
Mano plaukai LABAI garbanoti. rolleyes.gif

o kokios firmos tavo, suntuchi..?
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 26, 23:04)
o kodel tau nepatiko platus..??? ir is kur pirkai jei ne paslaptis ax.gif

Su siauru lengvieu nuo saknu tiesinti mirksiukas.gif

QUOTE(Baltija @ 2008 07 27, 15:57)
Jei plaukai daug ir jie stori, su siauru ilgai tiesinsit smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(GūGa @ 2008 07 28, 00:24)
topo centras dar prekiauja jais  smile.gif  siaip jei irgi sako, kad is ju turimu tai jie geriausi, bet kainos tai ju labai aukstos palyginus su kitais.

As mokejau 299 Lt . Bet geriau geras ir ilgai tarnaujantis nei uz 200 Lt kad paskui tik nervintis doh.gif Brolis zmonai nupirko is Salon + kazkoki "labai" ypatinga uz 260 Lt, tai ji tik nervinasi, o kai isbande mano, tai skirtuma labai dideli pajuto, su jos per plauku sruoga maziausisi 4-5 kart reikia braukt kol issitiesina kiek nors doh.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 28, 08:56)

Cia ir yra tokia firma mirksiukas.gif
Radau internete, galima ir internetu uzsisakyti 4u.gif http://www.krinona.lt/index.php?s_id=6&p_id=866&lang=lt
O as pirkau "Medinese sukose"
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 07 28, 00:34)
tai geriau nusipirkt brangų, kad nekenktų plaukams, negu paskui pirkinėti priemones plaukam atgaivinti  ax.gif

na taip biggrin.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2008 07 28, 09:20)
As mokejau 299 Lt . Bet geriau geras ir ilgai tarnaujantis nei uz 200 Lt kad paskui tik nervintis doh.gif  Brolis zmonai nupirko is Salon + kazkoki "labai" ypatinga uz 260 Lt, tai ji tik nervinasi, o kai isbande mano, tai skirtuma labai dideli pajuto, su jos per plauku sruoga maziausisi 4-5 kart reikia braukt kol issitiesina kiek nors doh.gif
Cia ir yra tokia firma mirksiukas.gif

na tie suntachi butent nuo kitu ir skiriasi, kad ten yra stiklo keramika, o ne paprasta keramika, tai visai kitaip plaukas veikiamas. tik kad jie siauri tiktai yra manrods unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 07 28, 13:24)
na taip  biggrin.gif
na tie suntachi butent nuo kitu ir skiriasi, kad ten yra stiklo keramika, o ne paprasta keramika, tai visai kitaip plaukas veikiamas. tik kad jie siauri tiktai yra manrods  unsure.gif

Tikrai yra ir placiu mirksiukas.gif , pries pirkdama savaji, ismeginau drauges platu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 28, 08:56)

Mano yra firmos CHI. Esu be galo patenkinta tiesintuvu,nes kiek turejau tai nei vienas neistiesindavao taip. O dabar tik viens-du ir plaukai tiesus wub.gif
Atsakyti