Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Vasaraitė @ 2008 07 25, 14:22)
As taip pat, kiekviena diena ir dziovinu ir tiesinu plaukus. Seniau vaiksciodavau nuolat su luzinejanciais, pasisiaususiais plauku galiukais doh.gif , maniau mano plauku struktura tokia... Taciau dabar net kirpeja giria, kad plaukai daug gyvesni ir galiukai daug maziau luzineja, be to uzsiauginau daug ilgesnius nei seniau turejau, o kirpeja paaiskino, jog cia tiesintuvo deka, kadangi jis galiukus "suklijuoja" ir jie zymiai maziau luzineja. Be to keramikiniai tiesintuvai yra taip pat skitingi, vieni islaiko dregme plaukuose, o kiti kaip tik sausina 4u.gif

na ir?
koki turi?
Atsakyti
koks cia tiesintuvas? ploja.gif sakyk sakyk smile.gif
Atsakyti
Neseniai perskaičiau, kad ilgiems plaukams tiesinti tinka tik platūs, stačiakampiai plokšti šepečiai. Taigi nusipirkau tokį - ir ką, tikrai naudojant šaltą orą tas šepetys tikrai neblogai ištiesino. Tik reikia orą pūsti tik nuo viršaus žemyn. Tiesa kirpčiukams teko vis tiek tiesintuvą naudoti, tačiau žalos vis tiek mažiau 4u.gif Mąstau galingesnį džiovintuvą su šaltu oru kokį įsigyti, tačiau kiek žiūrėjau parduotuvėse, visi ne ką galingesni už mano senąjį.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 25, 15:37)
na ir?
koki turi?

QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 25, 20:39)
koks cia tiesintuvas? ploja.gif sakyk sakyk smile.gif

"Suntachi DI-0028", pirkau Medinese sukose, naudoju jau 3 metus, reguliuojasi temperatura, yra keliu plociu, as pirkau siauresni, nes norejau kad butu lengviau tiesinti nuo saknu, iki siol jokiu nusiskundimu thumbup.gif , mokejau 299 Lt. Si tiesintuva daugelyje kirpyklu naudoja mirksiukas.gif
Tiesindama naudoju kelias priemones:
1. milk_shake whipped cream (drekiklis ir minkstiklis)
2. milk_shake glistening serum (aliejukas)
3.simply zen cuticle redifener (kutikulas, labai labai geras dalykas tiesinimui kasdien thumbup.gif , labai nedaug reikia, ilgam uztenka, o apsauga tikrai garantuota mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vasaraitė: 26 liepos 2008 - 10:06
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 07 26, 10:54)
3.simply zen cuticle redifener

isbandytas produktas thumbup.gif

2. milk_shake glistening serum (aliejukas)- o sita nadoji pries ar po tiesinimo? g.gif
Atsakyti
o ga zinote ar su siauru tiesintuvu imanoma issitiesinti ilgus ir storus plaukus..???????????
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 07 26, 10:54)
"Suntachi DI-0028", pirkau Medinese sukose, naudoju jau 3 metus, reguliuojasi temperatura, yra keliu plociu, as pirkau siauresni, nes norejau kad butu lengviau tiesinti nuo saknu, iki siol jokiu nusiskundimu thumbup.gif , mokejau 299 Lt. Si tiesintuva daugelyje kirpyklu naudoja mirksiukas.gif 
Tiesindama naudoju kelias priemones:
1. milk_shake whipped cream (drekiklis ir minkstiklis)
2. milk_shake glistening serum (aliejukas)
3.simply zen cuticle redifener (kutikulas,  labai labai geras dalykas tiesinimui kasdien thumbup.gif , labai nedaug reikia, ilgam uztenka, o apsauga tikrai garantuota mirksiukas.gif )

Gal gali imesti priemoniu foto nes niekur nemaciau g.gif
ir kokia ju kaina?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 07 26, 11:28)
isbandytas produktas thumbup.gif

2. milk_shake glistening serum (aliejukas)- o sita nadoji pries ar po tiesinimo? g.gif

pries, nes kirpeja taip patare, nors gali buti nadojamas ir po mirksiukas.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 26, 18:16)
o ga zinote ar su siauru tiesintuvu imanoma issitiesinti ilgus ir storus plaukus..???????????

Pries pirkdama siauraji, isbandziau pas drauge platu (jos plaukai labai labaio stori ir igi), tai man labiau siauresnis, nes mano pakankamai plonyciai, o jai - antraip, platus thumbup.gif

QUOTE(Divaaa @ 2008 07 26, 21:36)
Gal gali imesti priemoniu foto nes niekur nemaciau  g.gif
ir kokia ju kaina?

http://www.z-one.lt/...lkshake.lt.html (drekiklis)
http://www.z-one.lt/...ofrizz4.lt.html (aliejukas)
http://www.z-one.lt/...oning/7.lt.html (kutikukas)
Tais produktais daugelyje kirpyklu prekiauja, kutikulo kaina apie 30 Lt., drekiklio ir aliejuko apie 35 -40 Lt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2008 07 26, 22:14)

Pries pirkdama siauraji, isbandziau pas drauge platu (jos plaukai labai labaio stori ir igi), tai man labiau siauresnis, nes mano pakankamai plonyciai, o jai - antraip, platus thumbup.gif

o kodel tau nepatiko platus..??? ir is kur pirkai jei ne paslaptis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 07 26, 18:16)

Mano pacios plaukai yra stori tai su siauru labai gerai tiesinasi. Manau cia nuo tiesintuvo priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 07 26, 23:32)
Mano pacios plaukai yra stori tai su siauru labai gerai tiesinasi. Manau cia nuo tiesintuvo priklauso  rolleyes.gif

gal dar priklauso ir nuo plauku.. g.gif kaikuriu mergaiciu tai pvz plaukai tik banguojasi, tai istiesinti tokius vienas juokas. o kokie tavo plaukai, ta prasme ar tik vos banguoti ar pasisiause... smile.gif
Atsakyti
Jei plaukai daug ir jie stori, su siauru ilgai tiesinsit smile.gif
Atsakyti