Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 07 17, 15:56)
Na nlb greit. O tiesinimas i savaite 2k tai jau daug.  tongue.gif Vakar va isitiesinau tai dar rytoj galesiu isbut su istiesintais , nors ryte einu i kirpykla  rolleyes.gif

Va ka raso: aliejus tiesinantis plauku garbanas  su ketazanu , keramidu A2 ir proteinais. Keramidas A2 ir proteinai atstato plauko struktura ir neleidzia jam vel susigarbanoti. Turi standiinanciu savybiu.

Ismanancios paaiskinkit ka tai reiskia  rolleyes.gif Apsaugo jis nuo karscio ar ne?  g.gif

cia tiesintojas.. g.gif o ar apsaugo tai nzn... blink.gif man atrodo,kad neeee...nors galiu klysti
o kai kirpykloje buvau tai sake ,kad tai dar mazai..nes yra panu kurios tiesina kiekviena diena..be apsaugos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 17 liepos 2008 - 19:39
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 07 17, 18:03)
O kas per tiesintojas?  bigsmile.gif

pažiūrėjau pavadinimą - GA.MA-CP3M LIT-Nano-Turmalin-Laseriron
va čia Vokietijos e-bay yra toks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 07 17, 12:07)
As neissirenku is dvieju dziovintuvu PLAUKŲ DŽIOVINTUVAS ROWENTA CV9021 arba  ROWENTA PH 570. Kazin kuris geriau tiesina plaukus g.gif Gal kuri turite viena is ju? smile.gif

Sesuo atnese Rowentos fenu reklamine knygele, tai yra dar vienas -
CV 9112 LISSIMA smile.gif, sioje knygeleje yra tik sitas, tu kitu nera, idomu, kuom jie ten skiriasi g.gif

CV 9112 yra 4 istiesinimo padetys, keramikine technologija, 1800 Watt

Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2008 07 18, 20:51)
CV 9112 LISSIMA  smile.gif, sioje knygeleje yra tik sitas, tu kitu nera, idomu, kuom jie ten skiriasi g.gif

o tai cia sitie fenai kuo nors ypatingi tiesinimui? geriau nei paprastas fenas bigsmile.gif
Atsakyti
o gal kas girdejot apie permanentini plauku tiesinima? kas cia per daigtas>? g.gif radau skelbima skamba taip...
"Permanentinis plaku tesinimas su naujos texnologijos preperatu,nepazejdziancio plauko strukturos kaina 100-200lt "
kazkaip skamba labai nerimtai... net klaidu skelbima yra.. smile.gif

ir dar radau STRIGHT N SHINE TIESINIMO BUDA gal kas girdejot ar bandet? idomu butu atsiliepimus ir nuomone isgirst g.gif
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2008 07 18, 19:51)
CV 9112 LISSIMA  smile.gif, sioje knygeleje yra tik sitas, tu kitu nera, idomu, kuom jie ten skiriasi g.gif

O gal zinot,kur toki butu galima rasti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 07 19, 07:49)
O gal zinot,kur toki butu galima rasti? g.gif

Butent si nezinau, knygeleje nera parasyta, kur jis parduodamas schmoll.gif
Bet tais kitais: Rowenta PH 570 ir CV 9021 prekiauja "Elektro Markt", radau cia:

http://www.kurpirkti...a...ENTA&page=1

O kas CV 9112 LISSIMA prekiauja - nerandu g.gif, mane irgi sitas domina smile.gif

Gal kas zinote, matete, kur galima rasti si fenuka Vilniuje? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 19 liepos 2008 - 14:12
QUOTE(Dzeizy @ 2008 07 19, 00:48)
o gal kas girdejot apie permanentini plauku tiesinima? kas cia per daigtas>?  g.gif  radau skelbima skamba taip...
"Permanentinis plaku tesinimas su naujos texnologijos preperatu,nepazejdziancio plauko strukturos kaina 100-200lt "
kazkaip skamba labai nerimtai... net klaidu skelbima yra..  smile.gif

ir dar radau STRIGHT N SHINE TIESINIMO BUDA gal kas girdejot ar bandet? idomu butu atsiliepimus ir nuomone isgirst  g.gif

esu girdejus apie ilgalaiki tiesinima- vien blogos nuomones. O sprendziant is teksto,kuris skelbime,tai manau cia nieko tokio nesiulo,ka siulo grozio salonai...be to daugybe gramatiniu klaidu,atrodo kad nepilnametis imsis tvarkyti plauku biggrin.gif
Atsakyti
vien tik is pavadinimo pradedu galvoti, kad tas ilgalaikis tiesinimas - nieko gero schmoll.gif reiskia, kad su kazkokia chemija tiesins plaukus doh.gif
p.s. iki siol prisimenu ta vaizda, kaip afroamerikietes buvo pamisusios (ir tebera) del plauku tiesinimo ir lakste su tais lygintuveliais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Glamor @ 2008 07 20, 00:01)
vien tik is pavadinimo pradedu galvoti, kad tas ilgalaikis tiesinimas  - nieko gero schmoll.gif reiskia, kad su kazkokia chemija tiesins plaukus doh.gif
p.s. iki siol prisimenu ta vaizda, kaip afroamerikietes buvo pamisusios (ir tebera) del plauku tiesinimo ir lakste su tais lygintuveliais doh.gif

tas tiesinimas tas pats ,kas garbanavimas.cheminis..tau ilgalaiki niekas nepadarys be chemijos...as noreciau.bent nereiketu kas 3 dienas tiesint smile.gif nors abejoju,kad ten bus grazus priglude plaukai...svelnus.
nes kiek paziuriu,kas garbanavosi..tai ziauriai negrazu.atauga,po kazkiek laiko puse plauku garbanotu puse tiesiu,pasisiaususiu..smile.gif geriau paciai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 07 17, 17:23)
aš kadangi esu ilgametė "tiesintoja", tai Rovnetos nemokamai neimčiau. Turėjau kažkada, kai pakeičiau į dabartinį (blyn, neprisimenu pavadinimo, siunčiausi iš Vokietijos per ebay, prekiauja ir Rusijoj) - tai nė prisimint nenoriu. Tada man stilistė sakydavo, kad plaukai kaip šiaudai atrodo - o dabar visi klausinėja, kaip prižiūriu plaukus, nes aš juos tiesinu kasdien, bet jie blizgantys, purūs ir neišsišakojusiais galais thumbup.gif

isduok savo grozio paslapti g.gif !!! kokiu tiesintuvu naudojiesi???
as taip pat nuo mokyklos laiku esu uzkietejusi tiesintoja. bet stebuklu kazkokiu dar nemaciau. geriausios priemones mano plaukams-siaudams ir Tigi.
Papildyta:
o kur Vilkpedeje yra plauku dideliu tiesinimui sepeciu...?
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 07 17, 17:23)
aš kadangi esu ilgametė "tiesintoja", tai Rovnetos nemokamai neimčiau. Turėjau kažkada, kai pakeičiau į dabartinį (blyn, neprisimenu pavadinimo, siunčiausi iš Vokietijos per ebay, prekiauja ir Rusijoj) - tai nė prisimint nenoriu. Tada man stilistė sakydavo, kad plaukai kaip šiaudai atrodo - o dabar visi klausinėja, kaip prižiūriu plaukus, nes aš juos tiesinu kasdien, bet jie blizgantys, purūs ir neišsišakojusiais galais thumbup.gif

As taip pat, kiekviena diena ir dziovinu ir tiesinu plaukus. Seniau vaiksciodavau nuolat su luzinejanciais, pasisiaususiais plauku galiukais doh.gif , maniau mano plauku struktura tokia... Taciau dabar net kirpeja giria, kad plaukai daug gyvesni ir galiukai daug maziau luzineja, be to uzsiauginau daug ilgesnius nei seniau turejau, o kirpeja paaiskino, jog cia tiesintuvo deka, kadangi jis galiukus "suklijuoja" ir jie zymiai maziau luzineja. Be to keramikiniai tiesintuvai yra taip pat skitingi, vieni islaiko dregme plaukuose, o kiti kaip tik sausina 4u.gif
Atsakyti