Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(*Gabriella* @ 2008 07 13, 01:34)
Kosmadoj perku BIOtraitement anti culy, oil chitosano ceramide A2. Apie 24lt kainuoja, papurksti plaukus pries dziovinant, dregnus.
Plaukuciai blizga blizga, lengviau tiesinasi ir labai kvepia  rolleyes.gif

As kai isiplaunu plaukus,tai palieku patiems isdziut smile.gif nieko tokio ? svarbiausia turbut pasitept..o svelnus buna? ir greit nesusiriebaluoja? nes kazkada naudojau,eurokos pirkau..SU..as kazkoks.po dienos susiriebalavo,nors netepiau daug..tik kiek parasyta buvo...o seip plaukai susiriebina po kokiu 3-4 dienu..
Parduotuvese nenoriu klaust..nes jos tik meluoja .tai geriau paklaust to kas naudoja ta daikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 13, 16:24)
kur sepecius pirkai?  4u.gif ir kokia priemone spec naudoji nuo karscio apsaugancia?  ax.gif

pirkau vilkpedej smile.gif o priemone sia naudoju user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 13, 17:52)
pirkau vilkpedej smile.gif o priemone sia naudoju user posted image

dekuj 4u.gif tikiuso rasiu kurnors tokia priemone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 13, 19:07)
dekuj  4u.gif  tikiuso rasiu kurnors tokia priemone ax.gif

uzsisakyk is braskiu bus pigiau nei LT pirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 17:47)
As kai isiplaunu plaukus,tai palieku patiems isdziut smile.gif nieko tokio ? svarbiausia turbut pasitept..o svelnus buna? ir greit nesusiriebaluoja? nes kazkada naudojau,eurokos pirkau..SU..as kazkoks.po dienos susiriebalavo,nors netepiau daug..tik kiek parasyta buvo...o seip plaukai susiriebina po kokiu 3-4 dienu..
Parduotuvese nenoriu klaust..nes jos tik meluoja .tai geriau paklaust to kas naudoja ta daikta smile.gif

Geriau iskart isdziovint ir tiesint, taip maziau plaukas zalojamas.

na su sia priemone issitiesinus(ji apsaugo ir padeda lengviau istiesint) viena diena vaikstu palaidais plaukais, kita suristais, tada jau plaunu. Nors as dar tepu pries tai nenuplaunamu balzamu.
Atsakyti
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 07 13, 23:59)
Geriau iskart isdziovint ir tiesint, taip maziau plaukas zalojamas.

na su sia priemone issitiesinus(ji apsaugo ir padeda lengviau istiesint) viena diena vaikstu palaidais plaukais, kita suristais, tada jau plaunu. Nors as dar tepu pries tai nenuplaunamu balzamu.

o pats plaukas tavo greit susiriebaluoja? nu taip tai nenorecoiau...as i savaite 2 kartus tik tiesinu..nes gaila plaukuciu.as noriu tokios priemones,kad butu svelnesni plaukai,neriebus tas skystis,nesisakotu galai ..trumpai sakant apsaugotu nuo karscio.
Atsakyti
As neissirenku is dvieju dziovintuvu PLAUKŲ DŽIOVINTUVAS ROWENTA CV9021 arba ROWENTA PH 570. Kazin kuris geriau tiesina plaukus g.gif Gal kuri turite viena is ju? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 07 17, 14:07)
As neissirenku is dvieju dziovintuvu PLAUKŲ DŽIOVINTUVAS ROWENTA CV9021 arba  ROWENTA PH 570. Kazin kuris geriau tiesina plaukus g.gif Gal kuri turite viena is ju? smile.gif

o jie skaitos dziovintuvai?ne tiesintuvai?reklama maciau bet nelabai supratau,tos kaip sukytes keramikines?ar jos tik seip kad sruogele tiesiai palaikytu,o tiesina vejelis?
Atsakyti
Vadinasi jie dziovintuvai,nezinau as ten ju veikimo principo,bet drauge turi kazkuri is situ,tai islygina puikiai,siandien zadejo duoti pabandyti,tik va man idomu kuris geriau is ju tiesina g.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 15, 22:19)
o pats plaukas tavo greit susiriebaluoja? nu taip tai nenorecoiau...as i savaite 2 kartus tik tiesinu..nes gaila plaukuciu.as noriu tokios priemones,kad butu svelnesni plaukai,neriebus tas skystis,nesisakotu galai ..trumpai sakant apsaugotu nuo karscio.

Na nlb greit. O tiesinimas i savaite 2k tai jau daug. tongue.gif Vakar va isitiesinau tai dar rytoj galesiu isbut su istiesintais , nors ryte einu i kirpykla rolleyes.gif

Va ka raso: aliejus tiesinantis plauku garbanas su ketazanu , keramidu A2 ir proteinais. Keramidas A2 ir proteinai atstato plauko struktura ir neleidzia jam vel susigarbanoti. Turi standiinanciu savybiu.

Ismanancios paaiskinkit ka tai reiskia rolleyes.gif Apsaugo jis nuo karscio ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 07 17, 12:07)
As neissirenku is dvieju dziovintuvu PLAUKŲ DŽIOVINTUVAS ROWENTA CV9021 arba  ROWENTA PH 570. Kazin kuris geriau tiesina plaukus g.gif Gal kuri turite viena is ju? smile.gif

aš kadangi esu ilgametė "tiesintoja", tai Rovnetos nemokamai neimčiau. Turėjau kažkada, kai pakeičiau į dabartinį (blyn, neprisimenu pavadinimo, siunčiausi iš Vokietijos per ebay, prekiauja ir Rusijoj) - tai nė prisimint nenoriu. Tada man stilistė sakydavo, kad plaukai kaip šiaudai atrodo - o dabar visi klausinėja, kaip prižiūriu plaukus, nes aš juos tiesinu kasdien, bet jie blizgantys, purūs ir neišsišakojusiais galais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(InRed @ 2008 07 17, 17:23)
aš kadangi esu ilgametė "tiesintoja", tai Rovnetos nemokamai neimčiau. Turėjau kažkada, kai pakeičiau į dabartinį (blyn, neprisimenu pavadinimo, siunčiausi iš Vokietijos per ebay, prekiauja ir Rusijoj) - tai nė prisimint nenoriu. Tada man stilistė sakydavo, kad plaukai kaip šiaudai atrodo - o dabar visi klausinėja, kaip prižiūriu plaukus, nes aš juos tiesinu kasdien, bet jie blizgantys, purūs ir neišsišakojusiais galais thumbup.gif

O kas per tiesintojas? bigsmile.gif
Atsakyti