Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(AZURA @ 2008 07 09, 15:48)
Sudomino sitas plauku tiesintuvas, gal kas turit, kokie atsiliepimai 4u.gif
ROWENTA PH570

http://www.elektroma...146004019509719

bigsmile.gif as ir pamaciau reklama ir iskart begau ieskoti atsiliepimu SM bigsmile.gif Ar kas jsu isbande ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 09 29, 20:30)
O kokias turi? Kurios cia negerai lygina? blush2.gif
As tai taip vis galvoju reikia man tu znypliu ar ne, nu plaukai gana tiesus pas mane, foto idejau temoj kur rodom plaukus, tik megsta kartasi pasiraityt galai, pasipust...tai nezinau verta tiesintis ar ne g.gif

as ir kelis kartus ruosiausi pirkti, bet gaila plauku...
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2008 07 04, 21:04)
mano patyrimu tai daug labiau zaloja plauka dziovinimas su fenu ir sukom nei kad su tiesintuvu. anksciau kai dziovindavau , tai tikrai labai labai sugadinau plaukus , oj kol atsigavo... o su znyplem jau tiesinu apie metus , tas vietas kur reikalinga , ne visus plaukus , tai nepastebejau , kad butu kazkoks ypatingas pakenkimas , kokie plaukai buvo tokie ir yra , o tiesinu kasdien , na bet aisku tiesinu tik reikiamas sruogas ir ant kokio 120 pakanka , jei tieisnt visus plaukus ir ant kokiu 200 kasdien tai manau tada butu isties nekas.

o as kaip kirpeja pasakysiu,kad tiesinimas znyplemis n kartu plauka zaloja labiau... kur ien pamastymas,kad feno temperatura zemesne ir dziovinant nesiliecia su plauku,kaip su znyplemis.
Atsakyti
QUOTE(gabazzz @ 2008 05 21, 14:35)
Tiesintuva vakar nusipirkau Topo centre. Su nuolaida gavosi ~155 Lt (beje, su Laisvalaikio arba auksine omni id kortele 7 proc. nuolaida technikai). Maniski yra sitas: http://www.homezone....ps_HP4688.xhtml
Galiu pasakyt, kad palyginus su mano turetu, sis yra ROJUS. Nes yra keramikinis, ikaista iki 210 laipsniu ir yra 130 W galios. Pirkau galingesni, nes mano turetas buvo 22 W, tai kaisdavo 5 min, o sitas ikaista per 30 sec. Nezinau, ar cia ta galia turi itakos ikaitimo greiciui ir lyginimo stiprumui, bet pamasciau, kad cia kaip su lemputem - juk sviesos su 100 W gaunam daugiau nei su 40 W  ax.gif

as vakar kaip tik sita tiesintuva nusiirkau,ir jau ismeginau,tai atsidziaugt negaliu savo plaukais wub.gif
Atsakyti
As turiu is uzsienio plauku tiesinimo znyples (keramikines) tai netaip plaukus gadina rolleyes.gif o siaip dabar tu nivea priemoniu ivariu atsirado tai tas meginau kur isplauni galva istepi ten tais nivea visokiais teplaiukais ir pan ir tada su fenu dziovini ir sukuoji tai efektas visai nieko budavo bigsmile.gif bet vistiek nepalyginsi su tiesinimo znyplem , nors kazko pastaruoju metu , net jos nebepadeda , gal todel , kad plaukai perdaug pazeisti nuo ivairiu dazu ir pan. Tai dabar pailset jiems duodu ir lepinu kremukais ir pan bigsmile.gif
Atsakyti
Man taip patinka, kai plaukus istiesina kirpykloje su fenu ir sepeciu-tokie lygus ir svelnus buna...vistiek manau, kad tiesinant su fenu plaukas ne taip zalojamas kaip su znyplem, bet man namie su sepeciu ir fenu taip nepavyksta issitiesint. turbut paciam neimanoma taip issitiesint g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 11, 17:40)
As turiu is uzsienio plauku tiesinimo znyples (keramikines) tai netaip plaukus gadina  rolleyes.gif  o siaip dabar tu nivea priemoniu ivariu atsirado tai tas meginau kur isplauni galva istepi ten tais nivea visokiais teplaiukais ir pan ir tada su fenu dziovini ir sukuoji tai efektas visai nieko budavo  bigsmile.gif  bet vistiek nepalyginsi su tiesinimo znyplem , nors kazko pastaruoju metu , net jos nebepadeda , gal todel , kad plaukai perdaug pazeisti nuo ivairiu dazu ir pan. Tai dabar pailset jiems duodu ir lepinu kremukais ir pan  bigsmile.gif

nuo tiesinimo znypliu tau nepadeda,nes pastoviai naudojai smile.gif zinau is patirties,kad ir labai geros znyples,vistiek sausina plaukus ilga laika tiesinant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 07 11, 18:30)
Man taip patinka, kai plaukus istiesina kirpykloje su fenu ir sepeciu-tokie lygus ir svelnus buna...vistiek manau, kad tiesinant su fenu plaukas ne taip zalojamas kaip su znyplem, bet man namie su sepeciu ir fenu taip nepavyksta issitiesint. turbut paciam neimanoma taip issitiesint g.gif

Yra tie nivea kolekcija straight&easy tai sampunas , bazamas , kondicionierius ir pan ja sudaro . Tai mazdaug su sampunu galva issiplauni , tada su balzamu prasiplauni tada issitepi kondicionirium nu ir pan. ir tada su sukom ir fenu dziovini... buvau labai tiesius pasidarius tikrai padeda ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 07 11, 20:06)
nuo tiesinimo znypliu tau nepadeda,nes pastoviai naudojai smile.gif zinau is patirties,kad ir labai geros znyples,vistiek sausina plaukus ilga laika tiesinant smile.gif

na , kad pastovej naudociau tai lyg ir nebuvo , bet plaukai matyt priprato g.gif ir siaip plauku dazai ir visa kita o ten jokiu kaukiu ir pan nelabai ir darydavausi blush2.gif dabar pameginsiu su ivairiais kremukais ir pan. atstatyt plaukus ir ziuresim kaip tada bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyteaa @ 2008 07 11, 18:40)
As turiu is uzsienio plauku tiesinimo znyples (keramikines) tai netaip plaukus gadina   rolleyes.gif  o siaip dabar tu nivea priemoniu ivariu atsirado tai tas meginau kur isplauni galva istepi ten tais nivea visokiais teplaiukais ir pan ir tada su fenu dziovini ir sukuoji tai efektas visai nieko budavo  bigsmile.gif  bet vistiek nepalyginsi su tiesinimo znyplem , nors kazko pastaruoju metu , net jos nebepadeda , gal todel , kad plaukai perdaug pazeisti nuo ivairiu dazu ir pan. Tai dabar pailset jiems duodu ir lepinu kremukais ir pan  bigsmile.gif

su ta nivea,atsibudau kita diena dar garbonetesne..nesamones cia.pagal mane geriausiaipaimt tiesintuva ir istiesint.
mano tiesintuvas kainavo 80lt..120lt tikra kaina buvo.akcija tada viko..tai nusipirkau...jo padukes yra keramikines:) ir tiesina jau 2 metus..smile.gif tik kad vat reiketu susirast gera priemone,kad nesisakotu galiukai..gal kokia patartumet ? pries tiesinima kuo pasitept plaukuciuszz?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 12 liepos 2008 - 23:16
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 00:15)
su ta nivea,atsibudau kita diena dar garbonetesne..nesamones cia.pagal mane geriausiaipaimt tiesintuva ir istiesint.
mano tiesintuvas kainavo 80lt..120lt tikra kaina buvo.akcija tada viko..tai nusipirkau...jo padukes yra keramikines:) ir tiesina jau 2 metus..smile.gif tik kad vat reiketu susirast gera priemone,kad nesisakotu galiukai..gal kokia patartumet ? pries tiesinima kuo pasitept plaukuciuszz?

Kosmadoj perku BIOtraitement anti culy, oil chitosano ceramide A2. Apie 24lt kainuoja, papurksti plaukus pries dziovinant, dregnus.
Plaukuciai blizga blizga, lengviau tiesinasi ir labai kvepia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2008 07 11, 18:30)

imanoma, tik reikia laiko... na pati ne daznai tiesinu bet nusipirkau natural seriu sepeti toki didesni ir kirpciukams mazesni, tada pasitepu plauka spec priemone tiesinimui bei apsaugancia nuo karscio, sepetys i rankas ir na kazkaip issitiesinu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 07 13, 00:15)

kad galiukai nesisakotu tai patarciau kauke kokia.. su linu semenimis ar pan. o tas nivea man nezinau , bet padedA , gal visiem skirtingai g.gif o siaip mano plaukai pastaruoju metu tik galiukai suktis pradejo bent tiek gerai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Gabriella* @ 2008 07 13, 00:34)
Kosmadoj perku BIOtraitement anti culy, oil chitosano ceramide A2. Apie 24lt kainuoja, papurksti plaukus pries dziovinant, dregnus.
Plaukuciai blizga blizga, lengviau tiesinasi ir labai kvepia  rolleyes.gif

reikes ismegint jei jau sakai , kad toks geras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramintėlė 23 @ 2008 07 13, 14:35)
imanoma, tik reikia laiko... na pati ne daznai tiesinu bet nusipirkau natural seriu sepeti toki didesni ir kirpciukams mazesni, tada pasitepu plauka spec priemone tiesinimui bei apsaugancia nuo karscio, sepetys i rankas ir na kazkaip issitiesinu... biggrin.gif

kur sepecius pirkai? 4u.gif ir kokia priemone spec naudoji nuo karscio apsaugancia? ax.gif
Atsakyti