Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(denise @ 2008 06 11, 14:19)
As ir tiesinu plaukus po kiekvieno plovimo, mazdaug kas 4 dienas, ir jau turbut kokie 5 metai, tai nepasakyciau, kad plaukai suprastejo, bet aisku naudoju kruvas kaukiu, ampoliu, ir kt. priemoniu plaukuciams puoseleti. Dabar be sio daikto, tikrai neisgyvenciau, nes jeigu neissilyginu, vaikstau kaip pudelis pasiputus biggrin.gif

Man lygiai taip pat, tik su tiesintuvu draugauju ne 5 metelius, o 1 mirksiukas.gif
Bet tiesinu dažniau gal, kažkur kas 3 dienas rolleyes.gif
Plaukai visad buvo sausoki, bet naudojant tiesintuvą nepastebėjau kad kažkas labai prastai su jais būtų, net pasidarė blizgesni bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviete5: 13 birželio 2008 - 18:00
QUOTE(tura @ 2008 06 10, 20:55)
Aš taip pat vargstu su tiesinimu. Mano plaukai nelabai baisiai garbanoti, bet pučiasi. Ir labai galai džiūsta, nors ir visokiais aliejais tepu. Ir labai labai lėtai auga. Vargstu su šepečiu tiesindama. Nors tiesinu labai retai 1-2 k. per mėnesį, nes saugau plauką
Norėčiau pasilengvinti darbelį. ir neapsisprendžiu dėl įrengimo.

gal kas tokį bandėt. Savaime sukasi
user posted image

Arba tokį. Ar tikrai čia ta marmurinė plokštelė šaldo ar dar vienas reklaminis tiukas.
user posted image

O kaip jums atrodo (gal kas žinote) kas labaiu žaloja plauką tiesinimas su keramika ar šepečiu su džiovintuvu g.gif Man atrodo, kad keramika, bet gal jokio skirtumo g.gif

plauku dziovinimas sepeciu taip negadina plauku,kaip plauku tiesinimas znyplemis.
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 06 14, 02:19)
plauku dziovinimas sepeciu taip negadina plauku,kaip plauku tiesinimas znyplemis.

Manau, kad ir tas ir tas vienodai žaloja plauką.
Atsakyti
svarsciau sian kurias znyples pirkt, tai galvojau tas su marmuro plokste, bet galiausiai issirinkau sitas babyliss man jos patiko.

As siaip anksciau neturejau sito daikto, bet salone kai plaukus su znyplem sutvarke, tai normaliai, o sian ryte atsikeliu, galva issiploviau lens.gif ...die, plaukai ziurejo i visas puses kur tik jiems norejosi. tai pirmu taikymu znypliu lekiau pirkt biggrin.gif
beje, jom Topo centre dabar akcija nebloga, 160lt kainuoja
Atsakyti
QUOTE(Dzeizy @ 2008 06 11, 10:49)
as tiesinu kiekviena diena plaukus su dziovintuvu ir sepeciu man kazkaip geriausia ir greiciausia gaunasi, turiu ir znyples bet su daug plauku man ten per daug laiko atima ir pastangu daug reik idet kol visu istiesinu ...  biggrin.gif 
o tiesinimui dabar naudoju KEUNE priemone va tokia 
user posted image

Gal yra tos pacios serijos sampunas ir balzamas? g.gif Gal naudojant viska kartu butu dar geresnis efektas smile.gif
Papildyta:
O kurios priemones is siu http://oth.strawberr...x...52&goChar=T geriausios tiesinimui?Negaliu issirinkti ka geriau pirkti biggrin.gif
Atsakyti
mano plaukai gan tiesus bet vietose turiu bangeliu tai tiesinu jas kasdien , aisku plaukai reikalauja didesnes prieziuros ir daznesnio pakirpimo bet jei normaliai priziuri tai tikrai nesudaro dideliu problemu.
Atsakyti
QUOTE(aviete5 @ 2008 06 14, 12:17)
Manau, kad ir tas ir tas vienodai žaloja plauką.

deja ne,su fenu ir sepeciu plaukai dziovinami,kol isdziusta,dregno plauko dziovinimas visu pirma nekenkia plaukams.O su znyplemis yra isimama visa plauko dregme ir nera ka lygint,kur znyples ir kur dziovinimas fenu ir sepeciu kenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zai zai 25 @ 2008 07 04, 01:15)
deja ne,su fenu ir sepeciu plaukai dziovinami,kol isdziusta,dregno plauko dziovinimas visu pirma nekenkia plaukams.O su znyplemis yra isimama visa plauko dregme ir nera ka lygint,kur znyples ir kur dziovinimas fenu ir sepeciu kenkia smile.gif

Juo, čia tu teisi, žnyplės daug labiau gadina plauką...
Aš tei vistiek jas naudoju...lengviau pačiai išsitiesint plaukučius - su šepečiu nemoku rolleyes.gif Bet mano plaukai labai jautriai reaguoja į žnyples...galiukai sausėja labai, išsišakoja ir reikia kirptis dažnai, o noriu ilgų plaukučių verysad.gif wub.gif Gal žinot labai gerų priemonių plaukų galiukams? Nes negaliu dabar dažnai tiesint, tai gaunasi vos ne - tik per šventes biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astalike: 04 liepos 2008 - 09:17
mano patyrimu tai daug labiau zaloja plauka dziovinimas su fenu ir sukom nei kad su tiesintuvu. anksciau kai dziovindavau , tai tikrai labai labai sugadinau plaukus , oj kol atsigavo... o su znyplem jau tiesinu apie metus , tas vietas kur reikalinga , ne visus plaukus , tai nepastebejau , kad butu kazkoks ypatingas pakenkimas , kokie plaukai buvo tokie ir yra , o tiesinu kasdien , na bet aisku tiesinu tik reikiamas sruogas ir ant kokio 120 pakanka , jei tieisnt visus plaukus ir ant kokiu 200 kasdien tai manau tada butu isties nekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo {GlOsSy}: 04 liepos 2008 - 20:06
Jau turiu tiesintuvą. thumbup.gif Bet naudosiu jį tik labai retai. Gal kartą per mėnesį. doh.gif Palukus saugosiu. Kas žinote kokia temperatūra jau labai degina plauką, kokia nelabai. Pas mane įkaisti gali iki 200, vieno laipsnio tikslumu. Bandžiau ant 100, tai lyg per silpna. tiesinau su 150. bet nelabai žinau ar jau jau labai žalojimas ar nelabai g.gif
(plokšelės tourmalino keramika)
Atsakyti
tiesink ant visu 200 jei nori greito ir efektingo rezultato.
Atsakyti
Sudomino sitas plauku tiesintuvas, gal kas turit, kokie atsiliepimai 4u.gif
ROWENTA PH570

http://www.elektroma...146004019509719
Atsakyti