Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 03, 15:41)
Dauguma, manau, perka ČIA. Bet girdėjau kad ir kitur būna.

O aš nežinau kaip iš ten parsisiųsti blush2.gif Reikės ko nors kito ieškoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 06 03, 19:17)
O aš nežinau kaip iš ten parsisiųsti blush2.gif  Reikės ko nors kito ieškoti rolleyes.gif

Tam mes turime visą temą: Perkam is strawberry mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kašariukė @ 2008 06 04, 08:22)
Tam mes turime visą temą: Perkam is strawberry  mirksiukas.gif

Ačiū tau user posted image
Atsakyti
Aš taip pat vargstu su tiesinimu. Mano plaukai nelabai baisiai garbanoti, bet pučiasi. Ir labai galai džiūsta, nors ir visokiais aliejais tepu. Ir labai labai lėtai auga. Vargstu su šepečiu tiesindama. Nors tiesinu labai retai 1-2 k. per mėnesį, nes saugau plauką
Norėčiau pasilengvinti darbelį. ir neapsisprendžiu dėl įrengimo.

gal kas tokį bandėt. Savaime sukasi
user posted image

Arba tokį. Ar tikrai čia ta marmurinė plokštelė šaldo ar dar vienas reklaminis tiukas.
user posted image

O kaip jums atrodo (gal kas žinote) kas labaiu žaloja plauką tiesinimas su keramika ar šepečiu su džiovintuvu g.gif Man atrodo, kad keramika, bet gal jokio skirtumo g.gif
Atsakyti
Tura, pirmojo tai tikrai nepirkciau - susivels plaukai labai doh.gif
Atsakyti
Aš beveik kiekvieną rytą tiesinu su žnyplėmis. ax.gif
O bandžiau tą šepetį kur sukas - nepatiko - labai velia plaukus. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rawr @ 2008 06 10, 23:49)
Aš beveik kiekvieną rytą tiesinu su žnyplėmis.  ax.gif
O bandžiau tą šepetį kur sukas - nepatiko - labai velia plaukus.  schmoll.gif

ir plaukai neluzineja nuo kasdieninio tiesinimo? g.gif
Atsakyti
Nelūžinėja. rolleyes.gif
Bet dabar jau stengiuos kuo rečiau tiesint plaukus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 06 03, 14:29)
O kur perkat catwalk priemones? Nes niekur nemačiau  g.gif

Sei neklystu, tai visokiu situ priemoniu yra salon+ akropoly ir mandarine. bet kainos tai.. nu kaip lietuvoj lietuviam.. doh.gif
Atsakyti
as tiesinu kiekviena diena plaukus su dziovintuvu ir sepeciu man kazkaip geriausia ir greiciausia gaunasi, turiu ir znyples bet su daug plauku man ten per daug laiko atima ir pastangu daug reik idet kol visu istiesinu ... biggrin.gif
o tiesinimui dabar naudoju KEUNE priemone va tokia
user posted image
Atsakyti
As ir tiesinu plaukus po kiekvieno plovimo, mazdaug kas 4 dienas, ir jau turbut kokie 5 metai, tai nepasakyciau, kad plaukai suprastejo, bet aisku naudoju kruvas kaukiu, ampoliu, ir kt. priemoniu plaukuciams puoseleti. Dabar be sio daikto, tikrai neisgyvenciau, nes jeigu neissilyginu, vaikstau kaip pudelis pasiputus biggrin.gif
Atsakyti
Užsisakiau tokias. Nabrangiai gavosi, apie 60lt. Dabar labai nekantrauju. Bet teks kokias 3 savaites pakentėt

user posted image
Atsakyti