Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

mano irgi nedažyti ;D
ta prasme aš manau , kad pailgėja , nes kai garbanojas plaukas kartu ir pučias tai atrodo trumpesnis , o kai ištiesini tai iš kart ilgesni.
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 10 05, 13:38)
mano irgi nedažyti ;D
ta prasme aš manau , kad pailgėja , nes kai garbanojas plaukas kartu ir pučias tai atrodo trumpesnis , o kai ištiesini tai iš kart ilgesni.

bet kodel paminejo kad nedazytiems plaukams 30procentu pailgeja plaukas? tai nerealu butu jei istiesu, bet pvz jei mano nedazyti plaukai vos vos banguojas tai negi is 40cm taps 52cm? na jei jie kaip ir tiesus bet nepilnai, na negtali but gi... g.gif
Atsakyti
manau kad pailget kazkiek atrodo ilgensi bet 30% t5ai tikrai labai daug ;/
Atsakyti
QUOTE(Zemuogine_arbata @ 2007 10 05, 18:02)
bet kodel paminejo kad nedazytiems plaukams 30procentu pailgeja plaukas? tai nerealu butu jei istiesu, bet pvz jei mano nedazyti plaukai vos vos banguojas tai negi is 40cm taps 52cm? na jei jie kaip ir tiesus bet nepilnai, na negtali but gi... g.gif

manau, kad si plauka tiesinant, chemija ji vistiek paveikia.gal del to jis kazkiek issitempia ir nevizualiai, o strukturiskai.ji nera tiesinusi naturaliu plauku, todel praktiskai sito nemate.bent jau seminaruose tai buvo pamineta. o del to kad is garbanoto plauko istiesinti ilgesni, tai manau kiekvienai aisku.nors kai man tepe ant tu paleciu ir dejo plaukus,tikrai ilgesni pasirode, nei tiesinti su tiesintuvu, aisku ne 30 proc.
Atsakyti
idejau i albuma istiesinut plauku kelias nuotraukas.chemiskai tiesinti ten kur esu su rudu megztuku.sorry uz kokybe.bandziau pati fotkint, tai nelabai kas gavosi. o del to pailgejimo, tai ka as zinau.lyg ir gerai supratau. bet argi tame esme. tiesindamos norim ne kad jie pailgetu, o kad butu tiesus smile.gif is nugaros ta banga nuo gumeles.jei susirisi, ji isimusa kai ir naturaliai tiesiems plaukams.beje cia galva neplauta jau 3 dienas:))

ziurekit albume kosmetika
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo werda: 06 spalio 2007 - 14:54
QUOTE(werda @ 2007 10 06, 16:29)
manau, kad si plauka tiesinant, chemija ji vistiek paveikia.gal del to jis kazkiek issitempia ir nevizualiai, o strukturiskai.ji nera tiesinusi naturaliu plauku, todel praktiskai sito nemate.bent jau seminaruose tai buvo pamineta. o del to kad is garbanoto plauko istiesinti ilgesni, tai manau kiekvienai aisku.nors kai man tepe ant tu paleciu ir dejo plaukus,tikrai ilgesni pasirode, nei tiesinti su tiesintuvu, aisku ne 30 proc.

nu geras. visai nenuliusciau kad istiesinus chemiskai jie tiek pailgetu ax.gif bet tai mastau tikriausiai jie suploneja, nes jei i ilgi issitempia, tai per ploti susiaureja ane g.gif

QUOTE(werda @ 2007 10 06, 16:52)
idejau i albuma istiesinut plauku kelias nuotraukas.chemiskai tiesinti ten kur esu su rudu megztuku.sorry uz kokybe.bandziau pati fotkint, tai nelabai kas gavosi. o del to pailgejimo, tai ka as zinau.lyg ir gerai supratau. bet argi tame esme. tiesindamos norim ne kad jie pailgetu, o kad butu tiesus smile.gif is nugaros ta banga nuo gumeles.jei susirisi, ji isimusa kai ir naturaliai tiesiems plaukams.beje cia galva neplauta jau 3 dienas:))

ziurekit albume kosmetika

vau, kaip graziai wub.gif kaip zvilga bigsmile.gif ir dabar ilgai galesi tokiais dziaugtis, nu jega thumbup.gif
Atsakyti
Nu va, prisijungsiu ir as prie kovos su garbanom biggrin.gif Cheminio tiesinimo nedarysiu - faktas. esu machiusi kaip daro, kaip po to plaukai jauchiasi, shaknys man atrodo baisiai, nu kaip eisi papildyti tiesinima 1 cm? As tai labai-labai garbanuota, kaip afrikiete.. Znyples turiu dar tas senovines, kur su metaliniais, bet jie vieninteliai, kurie mane ishtiesina nuo saknu iki galiuku (keramines padoriai ishtiesina mane tik ant 180 laipsniu). Tiesinu plaukus gan ilgai (su tiesintuvu), jau kokie 6 metai, nei labai jau pakenkiu plaukams nei ka. I menesi kokius 2 kartus tikrai prasitiesinu. Priesh tiesinant ant slapiu plauku izhtepu Kerastase Cement kremo, palaukiu, kol isigers, po to su fenu, o po to, priesh tiesinant su joico papurshkiu.
O kol esu garbane, tai atradau tokia priemone, kuri sutramdo mano garbanas ir beveik ishtiesina. Cia tokie 'klijai', TIGI Catwalk Curls Rock 5 (65 litai). Uzhtepi (parasyta riesuto dydzio kieki, bet patarchiau daugiau) per visa ka tik isplautu plauku ilgi, susukoji kaip nori kad butu ir plaukai taip ir ishdzhius. Bus tokios lengvos bangos ir plaukai bus sustandeje, bet vis ne ta pukuota makaline su kuria ir pro duris netelpi...
Atsakyti
nu aisku jei saknys labai grabnojas tikrai juokinagi atrodytu bet pavyzdziui pas mane tai galai uzsisuka ir tiek tai vien del to labai noreciau ;>
Papildyta:
werda graziai atrodo plaukuciai ;}}
jau bandei plaut juos?
Atsakyti
kadangi pati dar netiesinau plauku znyplem tai galvoju ka naudojat, ar kokius segtukus kaip kirpyklose kai apatinius plauku sluoksnius tiesinat? virsutinius su segtukais specialiais susegat? jei taip tai kur tokiu gaut? 4u.gif
Atsakyti
su paprastais segtukais gali susget nu tom tokiom didelem znyplem ;>
Atsakyti
Reikia Jusu konsultacijos 4u.gif
Draugei pries puse metu padovonajojo tokias->
user posted image
tiesinimo znyples, ar jos gali buti keramikines? nes po keliu menesiu naudojimo, jis parudavo, galvojam gal nuo priemoniu, ir kas svarbiausia kad jis nenusivalo, kadangi ta plokstele yra balta. Kaip jus galvojate?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2007 10 06, 20:09)
Cia tokie 'klijai', TIGI Catwalk Curls Rock 5 (65 litai). Uzhtepi (parasyta riesuto dydzio kieki, bet patarchiau daugiau) per visa ka tik isplautu plauku ilgi, susukoji kaip nori kad butu ir plaukai taip ir ishdzhius. Bus tokios lengvos bangos ir plaukai bus sustandeje, bet vis ne ta pukuota makaline su kuria ir pro duris netelpi...

o tai kokie plaukai juos taip suklijavus? turbūt nelabai minkšti, purūs ?

beje, būtų įdomu pamatyt tavo plaukus bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti