Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Optimistė @ 2008 05 13, 10:17)
Nu baikit su tais plaukų tiesinimais! smile.gif Čia iš savo patirties sakau.

nereikia perdėti, ne viena tiesinas kur kas dažniau nei kartą į mėnesį ir nieko, vaikšto su gražiais plaukais cool.gif
Atsakyti
as jau kelis metus beveik kasdien tiesinu mirksiukas.gif
kaip buvo plaukai sveiki taip ir db tokie, tiesiog reikia negailet pinigeliu ant tiesintuvo ir geros priemones tiesinimuui.
Atsakyti
QUOTE(slotas @ 2008 05 19, 01:20)
as jau kelis metus beveik kasdien tiesinu  mirksiukas.gif
kaip buvo plaukai sveiki taip ir db tokie, tiesiog reikia negailet pinigeliu ant tiesintuvo ir geros priemones tiesinimuui.

O ką tiesinimui naudojat? g.gif
Atsakyti
o gal kas nors kirpeja zinote, kuri gerai tiesina plaukucius???? Vilniuje???? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2008 05 20, 10:11)
o gal kas nors kirpeja zinote, kuri gerai tiesina plaukucius???? Vilniuje???? ax.gif

Manau,čia tikrai nebėda rast gerą,kad ištiesintų.Svarbiausiai geras tiesintuvas,o čia daug meno nereikia,jei daro kitas žmogus,pačiai tai daug sunkiau doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir prisijungiu prie tu kurios tiesinasi plaukucius,turejau labai daug tiesintoju ir nei vienas gerai netiesino doh.gif ,bet dabar nusipirkau labai puiku tai atsidziaugt negaliu tiesiais graziais plaukais thumbup.gif
Atsakyti
Neseniai gavau dovanų Babyliss su garų funkcija. Kaina apie 300 lt, tačiau ištiesina vienu judesiu, kaip ir reklamavo smile.gif Negaliu atsidžiaugti thumbup.gif Nors, tiesa, mano plaukai nėra labai garbanoti, tik pučiasi ir raitosi į visas puses doh.gif
Atsakyti
mano irgi beveik tiesūs,tai ryte atsikelusi kelis kartus brūkšt per galus ir viskas thumbup.gif tai nemanau, kad labai jiems kenkiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraciu.ke @ 2008 05 20, 22:00)
As ir prisijungiu prie tu kurios tiesinasi plaukucius,turejau labai daug tiesintoju ir nei vienas gerai netiesino doh.gif ,bet dabar nusipirkau labai puiku tai atsidziaugt negaliu tiesiais  graziais plaukais thumbup.gif

Koks čia tiesintuvas? g.gif

QUOTE(Esoteric @ 2008 05 20, 22:09)
Neseniai gavau dovanų Babyliss su garų funkcija. Kaina apie 300 lt, tačiau ištiesina vienu judesiu, kaip ir reklamavo smile.gif Negaliu atsidžiaugti  thumbup.gif Nors, tiesa, mano plaukai nėra labai garbanoti, tik pučiasi ir raitosi į visas puses doh.gif

O kaip tie garai tiesintuve atsiranda? Kokia talpa vandeniui yra ar kaip? g.gif Ir ar labai nepaklusnūs jūsų plaukai? unsure.gif

A pas savo draugę su BaByliss paprastu tiesinausi, tai nuo mano pigaus skiriasi tuo, kad reikia labai plonom sruogom tiesinti, o kai pas mane daug plaukų, tai užima labai daug laiko doh.gif mano pigus tiesintuvas kuo puikiausiai ištiesina ir storesnes sruogas rolleyes.gif ir skirtumas ne teperatūrose, o būtent tose keramikinėse plokštelėser maniškės man labiau patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 21, 10:06)
Koks čia tiesintuvas?  g.gif
O kaip tie garai tiesintuve atsiranda? Kokia talpa vandeniui yra ar kaip?  g.gif  Ir ar labai nepaklusnūs jūsų plaukai?  unsure.gif

A pas savo draugę su BaByliss paprastu tiesinausi, tai nuo mano pigaus skiriasi tuo, kad reikia labai plonom sruogom tiesinti, o kai pas mane daug plaukų, tai užima labai daug laiko  doh.gif  mano pigus tiesintuvas kuo puikiausiai ištiesina ir storesnes sruogas  rolleyes.gif  ir skirtumas ne teperatūrose, o būtent tose keramikinėse plokštelėser maniškės man labiau patinka  smile.gif

Suntachi,kaip pirkau labai daug domejausi kuris geriausias ir panasiai,o ir pati nemazai bandzius buvai,o butent si ivardijo kaip numeris vienas,siaip esu bandzius parvezta tikrai labai gera babyliss is anglijos,tai mano tikrai geresnis,o ir kada pirkau tai sake,kad maniskis nurungia babyliss,tai nezinau ax.gif nors manau kiekviena atsirenka kas jai geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Tiek baisingai rasiau, o eme ir ismete man: jus neturite teises rasyti (neskaitant fakto, kad buvau prisijungus..) g.gif
Zodziu, sikart trumpiau.
mano priemones tiesinimui (firmos z.one) yra sios:
http://www.z-one.lt/...tribe/7.lt.html
Tiksliau, tokia spec. zele, kuri padengia plaukus apsaugine plevele ir padeda istiesint. Bet nelabai ka galiu pasakyt apie ja, nes mano plaukai ir taip nera garbanoti, tai kaip ir matomo poveikio nera [tik apsauginis, matyt].

Tiesintuva vakar nusipirkau Topo centre. Su nuolaida gavosi ~155 Lt (beje, su Laisvalaikio arba auksine omni id kortele 7 proc. nuolaida technikai). Maniski yra sitas: http://www.homezone....ps_HP4688.xhtml
Galiu pasakyt, kad palyginus su mano turetu, sis yra ROJUS. Nes yra keramikinis, ikaista iki 210 laipsniu ir yra 130 W galios. Pirkau galingesni, nes mano turetas buvo 22 W, tai kaisdavo 5 min, o sitas ikaista per 30 sec. Nezinau, ar cia ta galia turi itakos ikaitimo greiciui ir lyginimo stiprumui, bet pamasciau, kad cia kaip su lemputem - juk sviesos su 100 W gaunam daugiau nei su 40 W ax.gif
Atsakyti
Prieblanda,o koks tavo tiesintuvas?
QUOTE(gabazzz @ 2008 05 21, 13:35)
Tiek baisingai rasiau, o eme ir ismete man: jus neturite teises rasyti (neskaitant fakto, kad buvau prisijungus..)  g.gif
Zodziu, sikart trumpiau.
mano priemones tiesinimui (firmos z.one) yra sios:
http://www.z-one.lt/...tribe/7.lt.html
Tiksliau, tokia spec. zele, kuri padengia plaukus apsaugine plevele ir padeda istiesint. Bet nelabai ka galiu pasakyt apie ja, nes mano plaukai ir taip nera garbanoti, tai kaip ir matomo poveikio nera [tik apsauginis, matyt].

O kur perki šias priemones,t.y gal galima jas internetu pirkti,bet aš nemačiau g.gif
Atsakyti