Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Gintareja @ 2008 05 12, 14:53)
Mano irgi daug plaukų,nors nėra ilgi ir labai paslankūs.Dabar sakiau galvą plausiu vakarais,natūraliai išsidžiovinsiu,o ryte tiesinsiu,ir pažiūrėsiu kaip tada rezultatas,arba natūraliai išdžius it tik tada tiesinsiu ax.gif

Man geriausia ištiesinti per kelias valandas nuo išdžiūvimo, nepriklausomai ar su fenu, ar natūraliai džiūvo. Per naktį laukti negaliu, nes neišsitiesina gražiai. Aišku, būna tiesesni ir tvarkingesni, bet toks "lievas" pasibangavimas išlieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2008 05 12, 15:33)
žinok, bus sunku. nes po nakties plaukai bus nusigulėję, todėl sunkiai pasiduos tiesinimui.
kaip prieblanda minėjo, kuo ilgiau laiko praeina nuo išdžiuvimo, tuo sunkiau tiesinasi. bent man tai tikrai taip būdavo, absoliučiai nepasiduodavo plaukas tiesinimui.

QUOTE(prieblanda @ 2008 05 12, 15:33)
Man geriausia ištiesinti per kelias valandas nuo išdžiūvimo, nepriklausomai ar su fenu, ar natūraliai džiūvo. Per naktį laukti negaliu, nes neišsitiesina gražiai. Aišku, būna tiesesni ir tvarkingesni, bet toks "lievas" pasibangavimas išlieka  doh.gif

Tai taip ir man būtų tas pasibangavimas.Tiesinsiu išdžiūvusius ir matysiu kaip bus.
Atsakyti
Šiandien jau dairiausi tiesintuvo naujo bigsmile.gif Tik nežinau kuris geriau,vienas:temp 210,bet nereguliuojama temp,o kito temp 180 ir reguliuojama,aišku abiejų keramikinės plokštelės,dar reikės su tais jonais pasižiūrėti gal.
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 12, 18:44)
Šiandien jau dairiausi tiesintuvo naujo bigsmile.gif  Tik nežinau kuris geriau,vienas:temp 210,bet nereguliuojama temp,o kito temp 180 ir reguliuojama,aišku abiejų keramikinės plokštelės,dar reikės su tais jonais pasižiūrėti gal.

jei plaukas storas ir tvirtas tai tai vistiek ant 210 visada tiesinsi, bet jei plonas ir paslankus, arba siaip paslankus, tai tada reguliuojama gali pirkt. tiesa, jei esi su kirpciukais tai pirk siaura, bus lengviau tiesint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 12, 22:13)
jei plaukas storas ir tvirtas tai tai vistiek ant 210 visada tiesinsi, bet jei plonas ir paslankus, arba siaip paslankus, tai tada reguliuojama gali pirkt. tiesa, jei esi su kirpciukais tai pirk siaura, bus lengviau tiesint  ax.gif

Aš balsuoju už tokį, kur būtų reguliuojama temperatūra nuo žemos iki aukštos, nes visokios reikia. Jei plaukai ilgi ir nors kiek storesni - siauras tiesintuvas yra savižudybė, nes labai ilgai teks tiesinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 12, 21:20)
Aš balsuoju už tokį, kur būtų reguliuojama temperatūra nuo žemos iki aukštos, nes visokios reikia. Jei plaukai ilgi ir nors kiek storesni - siauras tiesintuvas yra savižudybė, nes labai ilgai teks tiesinti  ax.gif

biggrin.gif kertasi musu nuomones pastoviai biggrin.gif tarkim tas plonas buna kiek ten, kokiu 3cm storio o storas 6 - tai juk tik virsugalvy skiriasi kiek paimsi, po to tai vistiek slenki zemyn ta tiesintuva. nu nemoku paaiskint normaliai, bet esme, kad tas pats ar siauras ar platus jei plaukai ilgi.
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 12, 22:32)
biggrin.gif  kertasi musu nuomones pastoviai  biggrin.gif  tarkim tas plonas buna kiek ten, kokiu 3cm storio o storas 6 - tai juk tik virsugalvy skiriasi kiek paimsi, po to tai vistiek slenki zemyn ta tiesintuva. nu nemoku paaiskint normaliai, bet esme, kad tas pats ar siauras ar platus jei plaukai ilgi.

Nu 3 cm yra standartinis tiesintuvas, aš maniau kalba yra apie centimetro pločio rolleyes.gif o dėl plataus ar siauro, tai pagalvok labiau, skirtumas yra daugiau nei centimetrai, aišku, ant penkių plonų plaukų to nepajausi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 12, 22:32)
biggrin.gif  kertasi musu nuomones pastoviai  biggrin.gif  tarkim tas plonas buna kiek ten, kokiu 3cm storio o storas 6 - tai juk tik virsugalvy skiriasi kiek paimsi, po to tai vistiek slenki zemyn ta tiesintuva. nu nemoku paaiskint normaliai, bet esme, kad tas pats ar siauras ar platus jei plaukai ilgi.

schmoll.gif is patirties galiu pasakyti,kad tikrai ne tas pat...bent jau man... pradzioj turejau siaura tiesintuva, tai tiesindavau su tokiu, bet paskui isigijau platesni,tai nepalyginamai greiciau issilyginu plaukus. o tas siaurasis liko kirpciukamas- del to tai sutinku, kad su siauruoju lengviau kirpciukus issitiesinti smile.gif
Atsakyti
Na mano plaukai,stori,paslankūs,ilgis iki pečių,ir iškarpyti. Nežinau,žiūrėsiu dar kur nors,gal ką rasiu ax.gif
Ačiū jums labai už patarimus 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintareja: 13 gegužės 2008 - 07:27
Nu baikit su tais plaukų tiesinimais! smile.gif Čia iš savo patirties sakau. Nor plaukai beveik tiesūs, bet kai su žnyplėm ištiesinu - visai kitas rezultatas. O bet tačiau.... Tai labai labai stipriai kenkia plaukams, ir jei norit pasigražint su tom žnyplėm, tai ne daugiau nei į mėnesį kartą... Nes kirpėja man patarė to apskritai nedaryt. O dėl znyplių, tai nėra svarbu jų tipas.. Nes jos visos vienodai stipriai kaitina plauką! unsure.gif
Atsakyti
Atauga gi tie plaukai,reikia reguliariai galiukus pakirpt,geros kaukes uzsivaryt,apsauga nuo karscio naudot ir viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Optimistė @ 2008 05 13, 09:17)
O dėl znyplių, tai nėra svarbu jų tipas.. Nes jos visos vienodai stipriai kaitina plauką! unsure.gif
nu jau tik nereikia irnesakyk.gif kur su paprastom metalinėm plokštelėm už 20 Lt tiesint, o kur su keramikinėm profesionaliom, tikrai yra skirtumas.
kartais gal reikėtų daugiau pasidomėt, ar praktiškai išbandyt, prieš rašant 4u.gif
Atsakyti