Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(GūGa @ 2008 05 12, 11:10)
biggrin.gif  nu taip raso ant kai kuriu tiesintuvu pakuociu, instrukciju ir t.t. ir konsultantams kai pasakoja apie prekes kurias jie pardavines, per kursus ta pati sako. Ne pati sugalvojau  biggrin.gif

Nu jo, kam savo galva galvot, jei konsultantas viską išaiškina laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 11, 20:59)
Dėl visko sutinku, išskyrus jonus - tai triukas pabranginti paprastą prietaisą. Gal tam kartui jie statinį krūvį ir nuima, bet tai yra visiškai laikina, o plauko blizginimas yra nesąmonė. Kam atrodo kitaip - pasikartokit fizikos kursą  cool.gif

Beje, man plaukus ne visada pavyksta ištiesinti gerai, nors visada procedūros vienodos. Manau, kad tai priklauso nuo ciklo  ax.gif  Buvo vienas kartas, kai plaukų išvis negalėjau ištiesint  doh.gif  biggrin.gif
Kirpykloj labai gerai ištiesina dėl tos pačios priežasties kodėl ir su fenu išdžiovina geriau nei pačiai išeina - tiesiog kitam žmogui tai daryti kur kas patogiau plius praktika  mirksiukas.gif

Del jonu tai as nesutinku su jumis. Buna kartais pamirstu isijungti juos pries tiesindama, tai plaukai iskart kitaip atrodo. net ne toki svelnus schmoll.gif Tikrai man su jonais zymiai geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2008 05 12, 12:03)
Del jonu tai as nesutinku su jumis. Buna kartais pamirstu isijungti juos pries tiesindama, tai plaukai iskart kitaip atrodo. net ne toki svelnus  schmoll.gif  Tikrai man su jonais zymiai geriau  smile.gif

Tai čia ir nuo plauko priklauso manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2008 05 12, 12:03)
Del jonu tai as nesutinku su jumis. Buna kartais pamirstu isijungti juos pries tiesindama, tai plaukai iskart kitaip atrodo. net ne toki svelnus  schmoll.gif  Tikrai man su jonais zymiai geriau  smile.gif

Patikimesnis atsakymas būtų tada, jei pusę plaukų su jonais, o pusę - be jonų tiesintum. Nes plaukų ištiesinimas nuo daug ko priklauso, kad ir nuo to, kaip greitai po išdžiūvimo tiesini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 12, 13:54)
Patikimesnis atsakymas būtų tada, jei pusę plaukų su jonais, o pusę - be jonų tiesintum. Nes plaukų ištiesinimas nuo daug ko priklauso, kad ir nuo to, kaip greitai po išdžiūvimo tiesini  ax.gif

O čia turi įtakos? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 12, 10:29)
Nu jo, kam savo galva galvot, jei konsultantas viską išaiškina  laugh.gif  doh.gif

nu pasiziurek kur yra topo centre suntachi firmos tiesintuvai - jie skaitosi profesionalus, o raso, kad negalima tepti nei lako nei putu ir t.t. is tikruju man tai tas pats, nei as tiesinu nei ka, jei tiesinciau, tai tepciau priemonem. o ziurek, kitos panos nuolat tiesina plaukus, tai ka, sakai gerai kasdien su silikonu plaukus maliavot?
Atsakyti
aš, tiesą pasakius, retai kada tepu tuos kremus ar purškiu purškalais skirtais prieš tiesinimą naudot. o tiesinu plaukus dažnai, labai dažnai. ir atrodo jie pakankamai normaliai lyginant su tuo laikotarpiu, kai tiesintuvo akyse nebuvau mačius. gal netgi ir geriau g.gif 'beje, pasitepus ar ne, plaukai vienodai tiesūs būna.
Atsakyti
QUOTE(GūGa @ 2008 05 12, 14:09)
nu pasiziurek kur yra topo centre suntachi firmos tiesintuvai - jie skaitosi profesionalus, o raso, kad negalima tepti nei lako nei putu ir t.t. is tikruju man tai tas pats, nei as tiesinu nei ka, jei tiesinciau, tai tepciau priemonem. o ziurek, kitos panos nuolat tiesina plaukus, tai ka, sakai gerai kasdien su silikonu plaukus maliavot?

Aš kiekveną dieną tai netiesinu,kas tris keturias,na grifką nebent dažniau. O priemones naudoju tik išsiplovus galvą ant šlapių plaukų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintareja: 12 gegužės 2008 - 13:20
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 12, 13:58)
O čia turi įtakos? blush2.gif

Taip, kuo ilgiau lauki, tuo labiau išdžiūna plaukas, man rytojaus dieną praktiškai nesitiesina plaukai doh.gif

QUOTE(GūGa @ 2008 05 12, 14:09)

Lakas ir putos yra šiek tiek kitos paskirties produkcija rolleyes.gif silikonų fobijos neturiu cool.gif

Mano plaukai stori, kieti, nepaslankūs, jų labai daug, tai tikrai jaučiasi skirtumas, kai tepu kuo nors spec. tiesinimui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 12, 14:33)
Taip, kuo ilgiau lauki, tuo labiau išdžiūna plaukas, man rytojaus dieną praktiškai nesitiesina plaukai  doh.gif
Lakas ir putos yra šiek tiek kitos paskirties produkcija  rolleyes.gif  silikonų fobijos neturiu  cool.gif

Mano plaukai stori, kieti, nepaslankūs, jų labai daug, tai tikrai jaučiasi skirtumas, kai tepu kuo nors spec. tiesinimui  rolleyes.gif

Mano irgi daug plaukų,nors nėra ilgi ir labai paslankūs.Dabar sakiau galvą plausiu vakarais,natūraliai išsidžiovinsiu,o ryte tiesinsiu,ir pažiūrėsiu kaip tada rezultatas,arba natūraliai išdžius it tik tada tiesinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 05 11, 17:59)
o kremo yra pirkti salon+ salone(pvz.: akropoly)bet ten jis brangus (apie 58 Lt).as pirkau braskese (www.strawberrynet.com mokejau apie 30 Lt  thumbup.gif

o tai cia internetu uzsisakyt reikia? unsure.gif
ech,nesamone,taip nemoku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 12, 13:53)
Mano irgi daug plaukų,nors nėra ilgi ir labai paslankūs.Dabar sakiau galvą plausiu vakarais,natūraliai išsidžiovinsiu,o ryte tiesinsiu,ir pažiūrėsiu kaip tada rezultatas,arba natūraliai išdžius it tik tada tiesinsiu ax.gif
žinok, bus sunku. nes po nakties plaukai bus nusigulėję, todėl sunkiai pasiduos tiesinimui.
kaip prieblanda minėjo, kuo ilgiau laiko praeina nuo išdžiuvimo, tuo sunkiau tiesinasi. bent man tai tikrai taip būdavo, absoliučiai nepasiduodavo plaukas tiesinimui.
Atsakyti