Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Baltija @ 2008 05 06, 21:42)
man kaip tik gražiausi antrą ir trečią dieną po plovimo  bigsmile.gif

man irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 07, 12:25)

ogo,kaip grazu,kad man tokie grazus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2008 05 10, 16:31)
man irgi drinks_cheers.gif

QUOTE(Apvalute @ 2008 05 07, 12:25)

ogo,kaip grazu,kad man tokie grazus rolleyes.gif

dekui, bet vakar MB jau niurzgejo del plauku. Sake, kad "issiretinciau" blink.gif lotuliukas.gif nes is nugaros atrodo labai placiai - kaip vienuoles. Na, ju daug, bet negaliu ju sumazinti g.gif Eisiu dar kirptis, bet tai tik ilgis sutrumpes...
Atsakyti
Sveikutės,aš prieš pusmėtį buvau cheminį susidėjus lengvą,o vat prieš kelias dienas buvau kirpykolj,padarė naują kirpimuką,ekstremalūs pokyčiai biggrin.gif ,ir ištiesino paskui,kaip man patiko(nes anksčiau tik kelis kartus buvau tiesinus),tris dienas labai gerai atrodė,ir atsikėlus tik pasišukuoju ir vėl gražu.Šiandien išsiploviau galvą,dar su Lorealio pasitepiau išsidžiovinau ir išsitiesinau,bet va kur bėda iki kirpyklos tiesinimo toli šaukia verysad.gif Pasipūtė tik,nežinau ar blogai tiesinau ar žnyplės blogos gal.Aš seniai pirkus scarlet firmos.Gal galit patarti,ką daryti,kad jie būtų švelnūs ir nepasipūtę svarbiausiai rolleyes.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 11, 13:30)
Sveikutės,aš prieš pusmėtį buvau cheminį susidėjus lengvą,o vat prieš kelias dienas buvau kirpykolj,padarė naują kirpimuką,ekstremalūs pokyčiai biggrin.gif ,ir ištiesino paskui,kaip man patiko(nes anksčiau tik kelis kartus buvau tiesinus),tris dienas labai gerai atrodė,ir atsikėlus tik pasišukuoju ir vėl gražu.Šiandien išsiploviau galvą,dar su Lorealio pasitepiau išsidžiovinau ir išsitiesinau,bet va kur bėda iki kirpyklos tiesinimo toli šaukia verysad.gif  Pasipūtė tik,nežinau ar blogai tiesinau ar žnyplės blogos gal.Aš seniai pirkus scarlet firmos.Gal galit patarti,ką daryti,kad jie būtų švelnūs ir nepasipūtę svarbiausiai rolleyes.gif  Ačiū 4u.gif

Manau svarbiausia geras tiesintojas. Keramikinio pavirsiaus ir gali but su jonais. Jie glotnina bei svelnina plauka. o koks jusu tiesintojas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2008 05 11, 17:02)
Manau svarbiausia geras tiesintojas. Keramikinio pavirsiaus ir gali but su jonais. Jie glotnina bei svelnina plauka. o koks jusu tiesintojas? smile.gif

Mano scarlet firmos blush2.gif ir plokštelė balta,ir tikrai ne keramikinė.Tai manau,kad reikės pirkt naują ir keramikinį g.gif Nes taip tai baisu išeit į žmones,vėl vakare galvą plausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 11, 17:10)
Mano scarlet firmos blush2.gif  ir plokštelė balta,ir tikrai ne keramikinė.Tai manau,kad reikės pirkt naują ir keramikinį g.gif Nes taip tai baisu išeit į žmones,vėl vakare galvą plausiu doh.gif

oj net neprasidekit su tais paprastais tiesintuvais.jie geleziniai ir taip sudegina plaukus kad neimanoma ju atgaivint.jei jau tiesinat plaukus tai pasirinkit tiesintuva su keramikinem plokstelem,gali but ir su jonais keramikinis tai nuo tu jonu plaukai nesielektrina ir graziai blizga. wub.gif svarbu ir kremas pries tiesinima.as patarciau is tigi catwalk fashionista smooth & shine kremuka tiesinimui. mirksiukas.gif tikrai labai geras plaukai blizga, minksti ir "krentantys"buna wub.gif thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 05 11, 17:48)
oj net neprasidekit su tais paprastais tiesintuvais.jie geleziniai ir taip sudegina plaukus kad neimanoma ju atgaivint.jei jau tiesinat plaukus tai pasirinkit tiesintuva su keramikinem plokstelem,gali but ir su jonais keramikinis tai nuo tu jonu plaukai nesielektrina ir graziai blizga.  wub.gif svarbu ir kremas pries tiesinima.as patarciau is tigi catwalk fashionista smooth & shine kremuka tiesinimui.  mirksiukas.gif tikrai labai geras plaukai blizga, minksti ir "krentantys"buna  wub.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Nu tai va aš labai seniai jau jį pirkus,tai dar nežinojau kurie geri,kurie ne.Bet kad ten ne geležiniai,ar jie taip vadinasi? blush2.gif O kur yra pirkt to kremo? Aš dabar Loreal'io turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 11, 18:19)
Nu tai va aš labai seniai jau jį pirkus,tai dar nežinojau kurie geri,kurie ne.Bet kad ten ne geležiniai,ar jie taip vadinasi? blush2.gif  O kur yra pirkt to kremo? Aš dabar Loreal'io turiu smile.gif

tos ploksteles yra grynai metalines be jokios keramikines dangos, todel labai kenkia plaukui.o kremo yra pirkti salon+ salone(pvz.: akropoly)bet ten jis brangus (apie 58 Lt).as pirkau braskese (www.strawberrynet.com.)mokejau apie 30 Lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 05 11, 17:48)
oj net neprasidekit su tais paprastais tiesintuvais.jie geleziniai ir taip sudegina plaukus kad neimanoma ju atgaivint.jei jau tiesinat plaukus tai pasirinkit tiesintuva su keramikinem plokstelem,gali but ir su jonais keramikinis tai nuo tu jonu plaukai nesielektrina ir graziai blizga.  wub.gif svarbu ir kremas pries tiesinima.as patarciau is tigi catwalk fashionista smooth & shine kremuka tiesinimui.  mirksiukas.gif tikrai labai geras plaukai blizga, minksti ir "krentantys"buna  wub.gif  thumbup.gif  mirksiukas.gif

Dėl visko sutinku, išskyrus jonus - tai triukas pabranginti paprastą prietaisą. Gal tam kartui jie statinį krūvį ir nuima, bet tai yra visiškai laikina, o plauko blizginimas yra nesąmonė. Kam atrodo kitaip - pasikartokit fizikos kursą cool.gif

Beje, man plaukus ne visada pavyksta ištiesinti gerai, nors visada procedūros vienodos. Manau, kad tai priklauso nuo ciklo ax.gif Buvo vienas kartas, kai plaukų išvis negalėjau ištiesint doh.gif biggrin.gif
Kirpykloj labai gerai ištiesina dėl tos pačios priežasties kodėl ir su fenu išdžiovina geriau nei pačiai išeina - tiesiog kitam žmogui tai daryti kur kas patogiau plius praktika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintareja @ 2008 05 11, 17:19)
Nu tai va aš labai seniai jau jį pirkus,tai dar nežinojau kurie geri,kurie ne.Bet kad ten ne geležiniai,ar jie taip vadinasi? blush2.gif  O kur yra pirkt to kremo? Aš dabar Loreal'io turiu smile.gif

nebutinai ten gelezis, gi gali buti balta keramika - keramika ne tik auksine buna. geriausia tai aisku pirkti kai bun stiklo keramikos tiesintuvas, pats sveikiausias skaitosi, nes nedegina plauku taip baisiai. tik topo centre tai jie brangus buna ir tik vienos firmos. drauge medinese sukose su stiklo keramika lygtai uz 175 pirko (topo centre kazkur 300). jei su paprasta keramika pirksit tai ziurekit, kad butu kuo tamsesne - balta turi polinki nusitrinti. Beje, cia kai rasot kad svarbu priemones ir t.t - is tikruju jokiu priemoniu negalima tepti pries tiesinant plaukus, net sampunas paprastas turetu buti, zodziu plaukas turi but svarus, kad nesviltu jame esancios kosmetikos daleles. na bet tada jau plika plauka deginti man ir paciai butu gaila jei tiesinciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GūGa: 11 gegužės 2008 - 21:37
QUOTE(GūGa @ 2008 05 11, 22:35)
nebutinai ten gelezis, gi gali buti balta keramika - keramika ne tik auksine buna. geriausia tai aisku pirkti kai bun stiklo keramikos tiesintuvas, pats sveikiausias skaitosi, nes nedegina plauku taip baisiai. tik topo centre tai jie brangus buna ir tik vienos firmos. drauge medinese sukose su stiklo keramika lygtai uz 175 pirko (topo centre kazkur 300). jei su paprasta keramika pirksit tai ziurekit, kad butu kuo tamsesne - balta turi polinki nusitrinti. Beje, cia kai rasot kad svarbu priemones ir t.t - is tikruju jokiu priemoniu negalima tepti pries tiesinant plaukus, net sampunas paprastas turetu buti, zodziu plaukas turi but svarus, kad nesviltu jame esancios kosmetikos daleles. na bet tada jau plika plauka deginti man ir paciai butu gaila jei tiesinciau  biggrin.gif

Čia iš kur šis išminties perlas? huh.gif Plauką nuo karščio saugo silikonas, kuris plauką apgaubia iš išorės, vidun niekas nepatenka ir nesvyla.
Prigalvojat visokio bieso umn.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 05 11, 22:17)
Čia iš kur šis išminties perlas?  huh.gif  Plauką nuo karščio saugo silikonas, kuris plauką apgaubia iš išorės, vidun niekas nepatenka ir nesvyla.
Prigalvojat visokio bieso  umn.gif

biggrin.gif nu taip raso ant kai kuriu tiesintuvu pakuociu, instrukciju ir t.t. ir konsultantams kai pasakoja apie prekes kurias jie pardavines, per kursus ta pati sako. Ne pati sugalvojau biggrin.gif
Atsakyti