QUOTE(Cherie Ice @ 2008 05 05, 12:07)
Merginos sakykit ka dar naudojat tiesinant plaukus,kremuka ka dar,o kai issitiesinate,uzfiksuojate laku,ar zele,kuom,kad laikytu? Man issitiesina,bet kita diena vel rieciasi i skirtingas puses
aš nefiksuoju nieku, nepatinka apsunkę ir aplipę plaukai visokiais želiais ar lakais. o kitą dieną tai natūralu, kad riečiasi, juk po nakties plaukai 'susilamdo', susiguli negražiai, nenorėk, kad būtų tokie, kaip tik ką ištiesinti.mano patarimas būtų kitą dieną išsiplauti galvą ir jei norisi - vėl išsitiesinti. nes kitaip, jei plaukai linkę raitytis, jie nebus tiesūs kelias dienas.
QUOTE(Supergirl @ 2008 05 06, 13:22)
aš nefiksuoju nieku, nepatinka apsunkę ir aplipę plaukai visokiais želiais ar lakais. o kitą dieną tai natūralu, kad riečiasi, juk po nakties plaukai 'susilamdo', susiguli negražiai, nenorėk, kad būtų tokie, kaip tik ką ištiesinti.
mano patarimas būtų kitą dieną išsiplauti galvą ir jei norisi - vėl išsitiesinti. nes kitaip, jei plaukai linkę raitytis, jie nebus tiesūs kelias dienas.
mano patarimas būtų kitą dieną išsiplauti galvą ir jei norisi - vėl išsitiesinti. nes kitaip, jei plaukai linkę raitytis, jie nebus tiesūs kelias dienas.
na, nzn, man jie issilaiko iki kito plovimo - t.y. savaite. Kai atsikeliu, pakanka issisukuoti sukomis ir vel grazi
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 06, 19:40)
na, nzn, man jie issilaiko iki kito plovimo - t.y. savaite. Kai atsikeliu, pakanka issisukuoti sukomis ir vel grazi
na, bijau net pagalvot, kaip atrodytų mano plaukai, jei neplaučiau savaitę. jau kitą rytą atsikėlus kišu galvą po vandeniu, ir taip kasdien. nes jie ne tiek nešvarūs būna, kiek beformiai ir praradę visas gražių plaukų savybes man negražu ir joks iššukavimas nepadeda.
man kaip tik gražiausi antrą ir trečią dieną po plovimo
QUOTE(Baltija @ 2008 05 06, 22:42)
man kaip tik gražiausi antrą ir trečią dieną po plovimo
Man antrą Trečią kažkodėl pradėjo riebaluotis
QUOTE(Supergirl @ 2008 05 06, 22:23)
na, bijau net pagalvot, kaip atrodytų mano plaukai, jei neplaučiau savaitę. jau kitą rytą atsikėlus kišu galvą po vandeniu, ir taip kasdien. nes jie ne tiek nešvarūs būna, kiek beformiai ir praradę visas gražių plaukų savybes
man negražu ir joks iššukavimas nepadeda.
man negražu ir joks iššukavimas nepadeda.
mergaites, tik nepulkite manes del plauku plovimo. Jau buvo ne karta kalbeta, kad mano plaukai yra ilgi, labai sausi - todel man puikiausiai tinka plauti kas savaite. Jeigu idomu, cia esy jau penkta diena, istiesinti ir tik issukuoti. Nemanau,kad kazkas baisaus. Aisku, 6,7 dienas jau vaikstau su kuodu, nes saknys buna siek tiek pasiriebalave.
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 07, 12:25)
mergaites, tik nepulkite manes del plauku plovimo. Jau buvo ne karta kalbeta, kad mano plaukai yra ilgi, labai sausi - todel man puikiausiai tinka plauti kas savaite.
ei, nieks čia nieko nepuola tiesiog atsakiau, kaip mano atveju būtų.o kaip ten su tavo plaukais yra, nežinau-nesidomėjau. mano irgi šiaip nėra riebūs, naudoju sausiems plaukams šampūną kasdienai, kas antrą dieną tepu kaukes.
Man labai greitai pasiriebaluoja prie šaknų, jau netgi antrą dieną galiu plauti dėl to kartais gaila dėl vienos dienos grožio alinti plaukus.
Na man irgi greit riebaluoti tampa,plaunu kas antra diena,kitaip neimanoma,kaip taukis patepti saknys atrodo,is tikruju gaila plaukus dabar dienai su tiesintuvu gadint,bet kitaip negaliu,beto dar iskirpti jie,kirpciu daug,sakau gal del to rieciasi,o jei butu vienodo ilgio,gal kitaip atroditu issitiesinus
QUOTE(Apvalute @ 2008 05 07, 14:25)
mergaites, tik nepulkite manes del plauku plovimo. Jau buvo ne karta kalbeta, kad mano plaukai yra ilgi, labai sausi - todel man puikiausiai tinka plauti kas savaite. Jeigu idomu, cia esy jau penkta diena, istiesinti ir tik issukuoti. Nemanau,kad kazkas baisaus. Aisku, 6,7 dienas jau vaikstau su kuodu, nes saknys buna siek tiek pasiriebalave.
o dieve koks grozis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, as ir tokiu plauku noriu,isduok paslaptis savo, visa ka naudoji? net pavydas sueme,bet baltapavydas.a tu juos kada nors esi kirpusi?
Papildyta:
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 17:10)
tas aliejukas tikrai liux
QUOTE(myliuvasara @ 2008 05 09, 13:01)
o dieve koks grozis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, as ir tokiu plauku noriu,isduok paslaptis savo, visa ka naudoji? net pavydas sueme,bet baltapavydas.a tu juos kada nors esi kirpusi?
Papildyta:
Papildyta:
na, dekui, bet jau eisiu kirpti, dar iskarpyti. Kad juos daznokai ir kerpu Buvau nukirpusi iki peciu cia kur photo, tai buvau nukirpusi 28 cm
Dabar vel kokia 15 cm kirpsiu, nes jau kiek ir ataugo..
Siaip, kaip jau minejau, plaunu tik karta per sav. Naudoju kaukes, serumus, galams koki aliejuka ir labai svarbu mityba. Valgykite pieno produktu daugiau, mesos, riesutu, alieju. Cia ne i tema, bet kai su mityba gerai, tai ir nagai auga va: cia naturalus mano. Kaip megstu sakyti - visko daug turiu