Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 16:10)
Mano tokie patys... Stori, kieti, ir jų daug, kažkada kirpėja sakė kad auga viens ant kito (aišku aš tuo nesiskundžiu)... Man, kiek esu išbandžiusi priemonių, nuo visų pleiskanodavo oda... Aišku ten nebuvo profesionalų priemonės, o iš drogo, oriflame ir pan... Vistiek reikėtų kažkokios priemonės kad apsaugotų bent šiek tiek nuo karsčio...
Eisiu savaitgalį i univermagą, pažėsiu ką jie ten siūlo iš žnyplių...

Kad univermage nieko nėra biggrin.gif į elektros prekes reikia eiti kaip Topo centras, Elektromarkt ir pan. rolleyes.gif

QUOTE(Malena @ 2008 04 21, 16:13)
Bent nuo karscio apsauganciu reiktu kuo patept ar papurkst.Pvz Joico silk result purskaliukas labai lengvas,neriebalina. mirksiukas.gif

Mano tai grifkai nieko nesidaro nuo karščio, nes reguliariai pakerpu ax.gif
Atsakyti
Dėl kirpčiukų greito susiriebalinimo ir pradėjau vengti plaukų tiesinimo žnyplėmis, nes efektas dienai, paskui vėl galvą plauti.
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2008 04 21, 20:21)
Dėl kirpčiukų greito susiriebalinimo ir pradėjau vengti plaukų tiesinimo žnyplėmis, nes efektas dienai, paskui vėl galvą plauti.

Galima tik kirpčiukus plauti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 21, 21:00)
Galima tik kirpčiukus plauti  tongue.gif

Darydavau ir taip, kad tik ir juos išplaudavau, bet jie paskui kitaip stovi doh.gif biggrin.gif
Mano šiaip kirpčiukai jau poilgiai, tiksliau juos atsiauginėju. Jums gal kitaip gaunasi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 21, 16:49)
Kad univermage nieko nėra  biggrin.gif  į elektros prekes reikia eiti kaip Topo centras, Elektromarkt ir pan.  rolleyes.gif
Mano tai grifkai nieko nesidaro nuo karščio, nes reguliariai pakerpu  ax.gif

Univermage yra ale profesionalu priemoniu parduotuve, pirmam aukste prie knygyno. Ten mačiau kokias tai žnyples.
Atsakyti
Merginos, norejau paklaust del tiesintuvo. As kai issilyginu plaukus tai ant tu ploksteliu galiuku lieka toki tarsi nesvarumai, cia gal nuo tu priemoniu, ku purskiu, kad plauka apsaugotu nuo karscio bei geriau istiesintu... g.gif .Ar jum irgi taip pasitaiko? g.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau pasikonsultuot del apsaugos priemoniu pries tiesinima. Daba nusipirkau spec. tiesinimui purskikli is [COLOR=red]Schwarzkopf osis +[COLOR=red] .Gal kas naudojot? g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2008 04 23, 21:13)
Sveikos, norejau pasikonsultuot del apsaugos priemoniu pries tiesinima. Daba nusipirkau spec. tiesinimui purskikli is [COLOR=red]Schwarzkopf osis +[COLOR=red] .Gal kas naudojot? g.gif  rolleyes.gif

Turėjau, bet man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bezdzionele_www @ 2008 04 23, 22:13)
Sveikos, norejau pasikonsultuot del apsaugos priemoniu pries tiesinima. Daba nusipirkau spec. tiesinimui purskikli is [COLOR=red]Schwarzkopf osis +[COLOR=red] .Gal kas naudojot? g.gif  rolleyes.gif

as turejau ne purskiama is tos pacios serijos, tai man buvo visai nieko smile.gif
Atsakyti
Aš vakar užlekiau į Sarmą, ir nusipirkau Scwarzkopf Osis+Hairbody. Bet kažkaip įtariu kad jis tik šiaip plaukų priežiūrai, nes ir aprašyme apie tiesinimą nėra užsiminta verysad.gif . Na bet konsultantės užklausiau, tai jinai šitą pasiūlė g.gif .Ai žiūrėsim koks čia poveikis bus. Kitą savaitę lėksiu į kirpyklą,reiks kirpėjos užklaust, ką jinai patars tongue.gif
Atsakyti
Sakykit o kuom geras tas TIGI kremukas?
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Galvoju ir as isigyti plauku tiesintuva.Gal ka esate girdejusios apie tiesintuva dregniem plaukam g.gif http://hjem.dk/perso...tejern-wet-ndry. gal butu neblogai,nereikia laukt kol isdzius,laiko susitaupo.
Papildyta:
http://hjem.dk/perso...traightner.aspx Arba galvoju sita isigytmgal kuri tureut,manau geri jie babyliss g.gif
Atsakyti