Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

QUOTE(Baltija @ 2008 03 04, 11:23)
taip, apsaugo nuo karščio, saugo spalvą  mirksiukas.gif  Rašo, kad " Use in towel dried or dry hair before styling", bet aš naudoju prieš tiesinimą ant drėgnų plaukų mirksiukas.gif

o galima jį naudoti, šiaip, kad plaukai paklusnesni būtų? nenaudojant džiovintuvų ir tiesintuvų? g.gif
Man vienintelį ką reikia tiesinti tai - kirpčiukai, bet vistiek ieškau gerų žnyplių, nes su manosiom už 30 ltl po išsitiesinimo vienas plaukas stačiai stovi, kitas guli, trečias - per vidury doh.gif
Tai tepliočiau grifką prieš tiesinant ir perbraukčiau ir plaukams, kad minkštesni būtų ir žvilgėtų labiau.. Tai kaip manot, ar tiktų?
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 15:39)
o galima jį naudoti, šiaip, kad plaukai paklusnesni būtų? nenaudojant džiovintuvų ir tiesintuvų?  g.gif
Man vienintelį ką reikia tiesinti tai - kirpčiukai, bet vistiek ieškau gerų žnyplių, nes su manosiom už 30 ltl po išsitiesinimo vienas plaukas stačiai stovi, kitas guli, trečias - per vidury  doh.gif 
Tai tepliočiau grifką prieš tiesinant ir perbraukčiau ir plaukams, kad minkštesni būtų ir žvilgėtų labiau.. Tai kaip manot, ar tiktų?

plaukam tada patarčiau kokį aliejuką ax.gif Pati naudoju Kerastase, plaukai juo ištepti labai labai faini, nebūna visokių išlindusių antenų, glotnesni, o švelnumas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 15:39)
o galima jį naudoti, šiaip, kad plaukai paklusnesni būtų? nenaudojant džiovintuvų ir tiesintuvų?  g.gif
Man vienintelį ką reikia tiesinti tai - kirpčiukai, bet vistiek ieškau gerų žnyplių, nes su manosiom už 30 ltl po išsitiesinimo vienas plaukas stačiai stovi, kitas guli, trečias - per vidury  doh.gif 

Už 30 Lt spėju turėtų būti metalinės, o ne keramikinės, tai gali būti viena iš styrojimo priežasčių, nes plaukas neblogai iškepamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 21, 15:43)
Už 30 Lt spėju turėtų būti metalinės, o ne keramikinės, tai gali būti viena iš styrojimo priežasčių, nes plaukas neblogai iškepamas  rolleyes.gif

taip taip, visiškas šėėė, kažkada seniai seniai nusipirkau, o dabar kirpėjas nukirpo kirpčius ir teko prižadėti, kad tiesinsiuos grifką... Kadangi dabar esu šiek tiek protingesnė ir negailiu pinigų geroms priemonėms, tai ir ieškau...

Baltija, o kur pirkti yra to aliejuko? Aš turiu nivea aliejuką, bet kad nuo jo, kad ir nedaug užtepus, susiriebaluoja plaukai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 15:49)
Baltija, o kur pirkti yra to aliejuko? Aš turiu nivea aliejuką, bet kad nuo jo, kad ir nedaug užtepus, susiriebaluoja plaukai sad.gif

Nivea ir man tikras šėėėė biggrin.gif Yra pirkti Buržua salonuose Akropely, braškėse mirksiukas.gif manau ir salon+ turėtų būti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 21 balandžio 2008 - 14:53
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 15:52)
Nivea ir man tikras šėėėė biggrin.gif  Yra pirkti Buržua salonuose Akropely, braškėse  mirksiukas.gif  manau ir salon+ turėtų būti  g.gif

Gal gali imesti kaip jis atrodo blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Mano plaukai stori ir kieti, bet kirpčiukams tiesinti nenaudoju jokių tepalų, nes nuo jų riebaluojasi, o be jų puikiai išsitiesina. Pirmiau siūlau pradėti nuo normalaus tiesintuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 21, 16:04)
Mano plaukai stori ir kieti, bet kirpčiukams tiesinti nenaudoju jokių tepalų, nes nuo jų riebaluojasi, o be jų puikiai išsitiesina. Pirmiau siūlau pradėti nuo normalaus tiesintuvo  ax.gif

Mano tokie patys... Stori, kieti, ir jų daug, kažkada kirpėja sakė kad auga viens ant kito (aišku aš tuo nesiskundžiu)... Man, kiek esu išbandžiusi priemonių, nuo visų pleiskanodavo oda... Aišku ten nebuvo profesionalų priemonės, o iš drogo, oriflame ir pan... Vistiek reikėtų kažkokios priemonės kad apsaugotų bent šiek tiek nuo karsčio...
Eisiu savaitgalį i univermagą, pažėsiu ką jie ten siūlo iš žnyplių...
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 15:57)
Gal gali imesti kaip jis atrodo  blush2.gif  ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 21, 16:04)
Mano plaukai stori ir kieti, bet kirpčiukams tiesinti nenaudoju jokių tepalų, nes nuo jų riebaluojasi, o be jų puikiai išsitiesina. Pirmiau siūlau pradėti nuo normalaus tiesintuvo  ax.gif

Bent nuo karscio apsauganciu reiktu kuo patept ar papurkst.Pvz Joico silk result purskaliukas labai lengvas,neriebalina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 16:10)

Dekui 4u.gif , einu uzsisakyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 21, 16:28)
QUOTE(Baltija @ 2008 04 21, 16:10)

Dekui 4u.gif , einu uzsisakyti ax.gif

nėr už ką mirksiukas.gif
Atsakyti