Ale tu matai - o aš jau 6 bonką iš eilės varau Kažką kito pirksiu vien dėl to, kad nusibodo tas pats
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 01, 18:03)
Ale tu matai - o aš jau 6 bonką iš eilės varau Kažką kito pirksiu vien dėl to, kad nusibodo tas pats
Gerai kam tinka, pavydžiu Daug nekainuoja Ašjau pasimokiau su savo "turtu" - pagaliu pinigų ar laiko ir nueinu į maximą priemonių kokių nors - tai po kelių plovimų viską išdalinu draugėms ar mamai ir tada jau tenka pirkti geras priemones
aciu atsakusioms mamytems tai reiskias busu be cheminio. kai vyrui papasakojau ko noriu, tai pasake, kad pas mane grazus plaukai ir neprisigalvociau nesamoniu, tai gavus komplimenta pradesiu vel is naujo pamilt plaukus. reikia taip kazka pakeist...
sekmes tiesinantis plaukus
sekmes tiesinantis plaukus
[quote=Girl_not4_you,2008 04 01, 17:56]
[quote=DarkMind,2008 04 01, 15:19]
Aš irgi buvau nusipirkusi lorealio kremą štai šį
Pirmąkart panaudojus tai pasaka buvo, tris dienas švelnūs plaukai buvo, galvojau atradau savo extra sausiems plaukams stebuklą. deja deja.. antras kartas buvo priešingas - susivėlę nors ir ištiesinti visiškai nepaklusnūs plaukai..
nu jau sitas lorealio tiesinimo kremas tai man visiskas s kaip tik atvirkstini poveiki man jis sukelia: plaukai tampa nepaklusnus ir dar labiau susigarbanoja taip ir stovi nenaudojamas
[/quote]
taip atip, mano lygiai toks pats ir man jis jokio poveikio neduoda, dar turejau frukcio tai tas visai patiko, daug pigesnis bet geresnis, bent jau man
[quote=DarkMind,2008 04 01, 15:19]
Aš irgi buvau nusipirkusi lorealio kremą štai šį
Pirmąkart panaudojus tai pasaka buvo, tris dienas švelnūs plaukai buvo, galvojau atradau savo extra sausiems plaukams stebuklą. deja deja.. antras kartas buvo priešingas - susivėlę nors ir ištiesinti visiškai nepaklusnūs plaukai..
nu jau sitas lorealio tiesinimo kremas tai man visiskas s kaip tik atvirkstini poveiki man jis sukelia: plaukai tampa nepaklusnus ir dar labiau susigarbanoja taip ir stovi nenaudojamas
[/quote]
taip atip, mano lygiai toks pats ir man jis jokio poveikio neduoda, dar turejau frukcio tai tas visai patiko, daug pigesnis bet geresnis, bent jau man
Atejau pasitart,. Man kirpykloj istiesino plaukus su znyplem tikrai super atrodo. Tai va nutariau, kad ir man jas reik nuspirkt ir namu salygom tieintis, gal kas turit, ka galit gero blogo apie tai pasakyti. Skaiciau jog geriausios yra keramikiniu pagrindu..
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 06, 16:05)
Atejau pasitart,. Man kirpykloj istiesino plaukus su znyplem tikrai super atrodo. Tai va nutariau, kad ir man jas reik nuspirkt ir namu salygom tieintis, gal kas turit, ka galit gero blogo apie tai pasakyti. Skaiciau jog geriausios yra keramikiniu pagrindu..
taip, geriausios keramikinės. Rikis tokias, kuriose galima reguliuoti temperatūra, nuo mažiausios iki didžiausios. Stenkis per dažnai netiesint, nes tai vis dėlto nėra plaukui gerai. Tiesink tik sausus plaukus ir BŪTINAI naudok apsaugančias nuo karščio priemones
Giriamos Babyliss, Rovena (rodos ) , pati turiu Philips, nesiskundžiu
Gal kas jau turi naująjį Babyliss tiesintuvą su garų funkcija? Tiesintuvas Kuo jis geresnis ? Kaina nemaža, apie 300 lt.
QUOTE(Baltija @ 2008 04 06, 16:10)
taip, geriausios keramikinės. Rikis tokias, kuriose galima reguliuoti temperatūra, nuo mažiausios iki didžiausios. Stenkis per dažnai netiesint, nes tai vis dėlto nėra plaukui gerai. Tiesink tik sausus plaukus ir BŪTINAI naudok apsaugančias nuo karščio priemones
Na taip tas daznas tiesinimas tai ne i nauda plaukams. Apsiziurejau kelis tiesintuvus da va norejau paklaut, apziurejau keliu firmu tai noreciau kokio kokybiskesnio, kad ne taip degintu plauka. Mano manymu geresni yra nuo 150lt, nes kokio s.... nesinori pirkt . Dar atkreipiau demesi jog ta temperatura iki kurios ikaista skirtinga pas vienus didesne, kitur mazesni, kokia butu griausia.Kokio galingumo gersni?
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 06, 16:15)
Na taip tas daznas tiesinimas tai ne i nauda plaukams. Apsiziurejau kelis tiesintuvus da va norejau paklaut, apziurejau keliu firmu tai noreciau kokio kokybiskesnio, kad ne taip degintu plauka. Mano manymu geresni yra nuo 150lt, nes kokio s.... nesinori pirkt . Dar atkreipiau demesi jog ta temperatura iki kurios ikaista skirtinga pas vienus didesne, kitur mazesni, kokia butu griausia.Kokio galingumo gersni?
tai žiūrint kokie tavo plaukai
jei garbanoti, kaip pas negrę, tai tiesinimui reikės aukštos temperatūos
mano tai tik galai raitos, tai labai aukštos nenaudoju
Nesu didele garbane, bt pairaityt i visas puses ir pasipust maniskiai megsta Na reiks nueit i parduotuve, pasikonsultuot ir nusipirkt.
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 06, 16:15)
Arba man sklerozė, arba jūs tingit skaityt, nes apie tai lyg ir rašiau
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 06, 19:18)
Arba man sklerozė, arba jūs tingit skaityt, nes apie tai lyg ir rašiau
taip, konsultavote mane del Remington