Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

Ale tu matai - o aš jau 6 bonką iš eilės varau lotuliukas.gif Kažką kito pirksiu vien dėl to, kad nusibodo tas pats blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 01, 18:03)
Ale tu matai - o aš jau 6 bonką iš eilės varau  lotuliukas.gif  Kažką kito pirksiu vien dėl to, kad nusibodo tas pats  blush2.gif

Gerai kam tinka, pavydžiu blush2.gif smile.gif Daug nekainuoja rolleyes.gif Ašjau pasimokiau su savo "turtu" - pagaliu pinigų ar laiko ir nueinu į maximą priemonių kokių nors - tai po kelių plovimų viską išdalinu draugėms ar mamai ir tada jau tenka pirkti geras priemones biggrin.gif
Atsakyti
aciu atsakusioms mamytems 4u.gif tai reiskias busu be cheminio. kai vyrui papasakojau ko noriu, tai pasake, kad pas mane grazus plaukai ir neprisigalvociau nesamoniu, tai gavus komplimenta pradesiu vel is naujo pamilt plaukus. reikia taip kazka pakeist...

sekmes tiesinantis plaukus 4u.gif
Atsakyti
[quote=Girl_not4_you,2008 04 01, 17:56]
[quote=DarkMind,2008 04 01, 15:19]
Aš irgi buvau nusipirkusi lorealio kremą štai šį

user posted image

Pirmąkart panaudojus tai pasaka buvo, tris dienas švelnūs plaukai buvo, galvojau atradau savo extra sausiems plaukams stebuklą. deja deja.. smile.gif antras kartas buvo priešingas - susivėlę nors ir ištiesinti visiškai nepaklusnūs plaukai..

nu jau sitas lorealio tiesinimo kremas tai man visiskas s schmoll.gif kaip tik atvirkstini poveiki man jis sukelia: plaukai tampa nepaklusnus ir dar labiau susigarbanoja doh.gif taip ir stovi nenaudojamas cool.gif
[/quote]

taip atip, mano lygiai toks pats ir man jis jokio poveikio neduoda, dar turejau frukcio tai tas visai patiko, daug pigesnis bet geresnis, bent jau man wink.gif
Atsakyti
Atejau pasitart,. smile.gif Man kirpykloj istiesino plaukus su znyplem tikrai super atrodo. rolleyes.gif Tai va nutariau, kad ir man jas reik nuspirkt ir namu salygom tieintis, gal kas turit, ka galit gero blogo apie tai pasakyti. Skaiciau jog geriausios yra keramikiniu pagrindu.. ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 06, 16:05)
Atejau pasitart,.  smile.gif Man kirpykloj istiesino plaukus su znyplem tikrai super atrodo.  rolleyes.gif Tai va nutariau, kad ir man jas reik nuspirkt ir namu salygom tieintis, gal kas turit, ka galit gero blogo apie tai pasakyti. Skaiciau jog geriausios yra keramikiniu pagrindu.. ax.gif  g.gif

taip, geriausios keramikinės. Rikis tokias, kuriose galima reguliuoti temperatūra, nuo mažiausios iki didžiausios. Stenkis per dažnai netiesint, nes tai vis dėlto nėra plaukui gerai. Tiesink tik sausus plaukus ir BŪTINAI naudok apsaugančias nuo karščio priemones mirksiukas.gif
Giriamos Babyliss, Rovena (rodos g.gif ) , pati turiu Philips, nesiskundžiu ax.gif
Atsakyti
Gal kas jau turi naująjį Babyliss tiesintuvą su garų funkcija? Tiesintuvas Kuo jis geresnis ? g.gif Kaina nemaža, apie 300 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esoteric: 06 balandžio 2008 - 15:14
QUOTE(Baltija @ 2008 04 06, 16:10)
taip, geriausios keramikinės. Rikis tokias, kuriose galima reguliuoti temperatūra, nuo mažiausios iki didžiausios. Stenkis per dažnai netiesint, nes tai  vis dėlto nėra plaukui gerai. Tiesink tik sausus plaukus ir BŪTINAI naudok apsaugančias nuo karščio priemones  mirksiukas.gif
Giriamos Babyliss, Rovena (rodos  g.gif ) , pati turiu Philips, nesiskundžiu  ax.gif

Na taip tas daznas tiesinimas tai ne i nauda plaukams. Apsiziurejau kelis tiesintuvus da va norejau paklaut, apziurejau keliu firmu tai noreciau kokio kokybiskesnio, kad ne taip degintu plauka. Mano manymu geresni yra nuo 150lt, nes kokio s.... nesinori pirkt g.gif . Dar atkreipiau demesi jog ta temperatura iki kurios ikaista skirtinga pas vienus didesne, kitur mazesni, kokia butu griausia.Kokio galingumo gersni? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 06, 16:15)
Na taip tas daznas tiesinimas tai ne i nauda plaukams. Apsiziurejau kelis tiesintuvus da va norejau paklaut, apziurejau keliu firmu tai noreciau kokio kokybiskesnio, kad ne taip degintu plauka. Mano manymu geresni yra nuo 150lt, nes kokio s....  nesinori pirkt g.gif . Dar atkreipiau demesi jog ta temperatura iki kurios ikaista skirtinga pas vienus didesne, kitur mazesni, kokia butu griausia.Kokio galingumo gersni? blush2.gif  ax.gif

tai žiūrint kokie tavo plaukai smile.gif
jei garbanoti, kaip pas negrę, tai tiesinimui reikės aukštos temperatūos biggrin.gif

mano tai tik galai raitos, tai labai aukštos nenaudoju smile.gif

Atsakyti
Nesu didele garbane, bt pairaityt i visas puses ir pasipust maniskiai megsta doh.gif Na reiks nueit i parduotuve, pasikonsultuot ir nusipirkt.
Atsakyti
QUOTE(Brituke123 @ 2008 04 06, 16:15)
Na taip tas daznas tiesinimas tai ne i nauda plaukams. Apsiziurejau kelis tiesintuvus da va norejau paklaut, apziurejau keliu firmu tai noreciau kokio kokybiskesnio, kad ne taip degintu plauka. Mano manymu geresni yra nuo 150lt, nes kokio s....  nesinori pirkt g.gif . Dar atkreipiau demesi jog ta temperatura iki kurios ikaista skirtinga pas vienus didesne, kitur mazesni, kokia butu griausia.Kokio galingumo gersni? blush2.gif  ax.gif

Arba man sklerozė, arba jūs tingit skaityt, nes apie tai lyg ir rašiau mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2008 04 06, 19:18)
Arba man sklerozė, arba jūs tingit skaityt, nes apie tai lyg ir rašiau mastau.gif

taip, konsultavote mane del Remington bigsmile.gif
Atsakyti