O gal kas naudojo trijų etapų tiesinimo priemones iš Babyliss? Kokie atsiliepimai būtų?
QUOTE(fyfokaite @ 2008 03 28, 02:33)
o kur gauti visu siu priemoniu??? nes daznai tiesinu savo plaukucius, o jie ir taip linke sauseti tai dbr is viso siurkstus pasidare nors naudoju lorealio tiesinimo priemone
Taip pat yra šitų priemonių prie stoties turgaus gaila gatvelės nepamenu lyg Šiaulių g. ir dar viena parduotuvė yra prie skalsos buvusios..
sveikutes,gal kas turit MOP tiesintuva?kokie butu atsiliepimai
nelabai randu info apie chemini plauku tiesinima?.. kas daresi Vilniuje?..
beje, vienoje vietoje radau ir pati, tik mano sviesiai dazytiems plaukams sako nedarys. tai noreciau suzinoti gal kitur padarys? o jei ir ten atsakys- tai teks pamirst apie tai
beje, vienoje vietoje radau ir pati, tik mano sviesiai dazytiems plaukams sako nedarys. tai noreciau suzinoti gal kitur padarys? o jei ir ten atsakys- tai teks pamirst apie tai
QUOTE(Ameya @ 2008 03 31, 11:05)
nelabai randu info apie chemini plauku tiesinima?.. kas daresi Vilniuje?..
Praeitoj temoj tikrai rašė apie chemini tiesinima Šviesintiems plaukams to tikrai nedarys bet kuriam salone
QUOTE(Ameya @ 2008 03 31, 11:05)
nelabai randu info apie chemini plauku tiesinima?..
cheminis plaukų tiesinimas
QUOTE(fyfokaite @ 2008 03 28, 02:33)
o kur gauti visu siu priemoniu??? nes daznai tiesinu savo plaukucius, o jie ir taip linke sauseti tai dbr is viso siurkstus pasidare nors naudoju lorealio tiesinimo priemone
Aš irgi buvau nusipirkusi lorealio kremą štai šį
Pirmąkart panaudojus tai pasaka buvo, tris dienas švelnūs plaukai buvo, galvojau atradau savo extra sausiems plaukams stebuklą. deja deja.. antras kartas buvo priešingas - susivėlę nors ir ištiesinti visiškai nepaklusnūs plaukai..
Taigi nepagailėjau 60lt ir nusipirkau kristianoj Tigi Catwalk Fashionista Smooth and Shine
nors naudoju jau 2 mėn ir nemažai tepu, nes daug plaukų pas mane, bet labai mažai sunaudojau- metams užteks Aišku ne kaip iš reklamos šilkiniai plaukai bet vistiek labai švelnūs su juo
[quote=DarkMind,2008 04 01, 15:19]
Pirmąkart panaudojus tai pasaka buvo, tris dienas švelnūs plaukai buvo, galvojau atradau savo extra sausiems plaukams stebuklą. deja deja.. antras kartas buvo priešingas - susivėlę nors ir ištiesinti visiškai nepaklusnūs plaukai..
nu jau sitas lorealio tiesinimo kremas tai man visiskas s kaip tik atvirkstini poveiki man jis sukelia: plaukai tampa nepaklusnus ir dar labiau susigarbanoja taip ir stovi nenaudojamas
nu jau sitas lorealio tiesinimo kremas tai man visiskas s kaip tik atvirkstini poveiki man jis sukelia: plaukai tampa nepaklusnus ir dar labiau susigarbanoja taip ir stovi nenaudojamas