Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų tiesinimas III

user posted image

atradau labai labai nebloga dalykeli wub.gif
L'Oreal Serie Expert Power Repair B Treatment
mano galiukai tokie pasiraitantys siaip yra , tai po sito isdziuna tiesiai tiesiai thumbup.gif nu labai patenkinta esu.
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2008 02 25, 17:50)
user posted image

atradau labai labai nebloga dalykeli  wub.gif
L'Oreal Serie Expert Power Repair B Treatment
mano galiukai tokie pasiraitantys siaip yra , tai po sito isdziuna tiesiai tiesiai  thumbup.gif  nu labai patenkinta esu.

o cia nuplaunama priemone? kaip ja naudoti reikia? kur pirkai ir kiek kainavo? nu ir uzverciau klausimais? ax.gif
Atsakyti
po visu balzamu , kaukiu ir panasiai nusausinu plaukus uzdedu aprisu ranksluosciu palaikau pusvalandi ir isplaunu , nors siaip nebutina laikyt po ranksluosciu ir pusvalandi , bet zymiai geresnis efektas. o viena bonkute vienam kartui 10 lt kainuoja , siaip cia yra kaip ir atstotomoji priemone tai manau visad nereiks naudot tiesiog kokius pora menesiu bandysiu panaudot ziuresiu. As pavyzdziui plaunu plaukus mazdaug 2- 3 kartus i savaite tai man turetu uztekt 12 buteliuku per menesi , o kas jau plauna dazniau tai nezinau manau nereiktu po kiekvieno plovimo , nes cia stipri priemone yra. o pirkau tiesiog plauku prieziuros priemoniu parduotuvej kur loreal prekiauja.
Papildyta:
ai dar be to mano ilgi plaukai tai man vieno uztenka , o kieno trumpesni tai gal net puses uztektu buteliuko.
Atsakyti
as taip pat turiu REMINGTON jau antri metai naudoju jokiu problemu,o tos LOREAL priemones,kazkas yra ideje nuotrauku,tai tikrai labai geros...KADUS firma irgi pasaka ne produkcija,ypac dazai plaukams.
Atsakyti
QUOTE(mieganti-saulute @ 2008 01 16, 19:20)
As pries kelias dienas irgi nuspirkau apvalu sepeti ir priemone patepimui, kad tiesus plaukuciai butu. Tai bandziau viena ryta su ta tiesinancia priemone issitepti plaukus ir po to dziovinant su fenu ilgu sepeciu temti plaukus. Visai neblogai isejo kaip pirma karta. Man svarbiausiai istiesinti prieki, nes plaukuciai banguojasi ir priekis isidraikes i visas puses buna, o uzpakaly tai banguoti tokie, ten tik truputi su tuo apvaliu sepeciu padziovinau, ir viskas. Priekis tikrai tvarkingesnis patapo ir grifkute ant sono tokia tiesi, o ne banguota isejo. Zodziu, gerai visai. nereiks pirkti tiesintuvo, nes man nereik super tiesiu plauku, tiesiog tiesesniu ir kad jie neissidraike, o tvarkingai guletu smile.gif

Man ir taip, kai pabandziau su dziovintuvu issitiesinti, ir pavyko, tai atsoko fantazija leisti pinigus tiesinimo znyplems, nes tikrai nebloga rezultata isgaunu ir taip kai reikia super 4u.gif
Atsakyti
Sveikos ,jungiuosi prie jusu temos.As esu labai garbanota tiesiog spiralem.Nebegaliu daugiau pakesti garbanu .Nusipirkau tiesintuva keramikini kuris atseit nedegina plauku.Ne velnio plaukai nuo tiesinimo liko visiskai sausi ir nutrukineja.O istiesinimas lieka tik iki kito plovimo.Jau labai senei trokstu issikarpyti plaukus bet negaliu del garbanu man viskas issikarpius issipustu buciau lyg liutas.Tai kito kelio nematau kaip cheminis tiesinimas.Gal kuri daresi?
Atsakyti
QUOTE(myletoja @ 2008 03 01, 21:34)
kito kelio nematau kaip cheminis tiesinimas.Gal kuri daresi?

tema apie tai čia
Atsakyti
As nesenai uzsisakiau is interneto CHI plauku tiesintuva, turetu ateiti sia savaite pas mane tad labai laukiu :}
Dabar galvoju ka reikes naujo nusipirkti apsaugancio nuo karscio galvoju apie tigi fashionista nes girdejau daug geru atsiliepimu ir jus dar patariate.. O kokiu dar priemoniu galima naudoti tiesinamiems plaukams? turbut viskas kas drekina tiks ar ne?
beje jei kam reikia plauku tiesintuvo galiu parduoti savo sena beveik nenaudota
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Divaaa @ 2008 03 02, 20:54)
beje jei kam reikia plauku tiesintuvo galiu parduoti savo sena beveik nenaudota
4u.gif

parašyk Apvalutei, ji ieškojo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 01 16, 14:07)
Beje, atejo mano TIGI bigsmile.gif
user posted image
Kokie plaukai slidus pasidaro pasitepus bigsmile.gif blizga graziai rolleyes.gif  Labai nedaug reikia.

Konkrečiai, šis daikčiukas skirtas tiesinimui? Kada jį reikia naudoti - po tiesinimo, ar prieš? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 03 04, 10:11)
Konkrečiai, šis daikčiukas skirtas tiesinimui? Kada jį reikia naudoti - po tiesinimo, ar prieš?  blush2.gif

taip, apsaugo nuo karščio, saugo spalvą mirksiukas.gif Rašo, kad " Use in towel dried or dry hair before styling", bet aš naudoju prieš tiesinimą ant drėgnų plaukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2008 03 04, 10:23)
taip, apsaugo nuo karščio, saugo spalvą  mirksiukas.gif  Rašo, kad " Use in towel dried or dry hair before styling", bet aš naudoju prieš tiesinimą ant drėgnų plaukų mirksiukas.gif

Ačiū smile.gif . Kadangi dabar tiesinu savo plaukus, tai ir aš, manau, šią priemonę įsigysiu ax.gif .
Atsakyti